Elutasítva Jake Broadway-> [FA/SA] (Helyette Írom)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

SwoshY

Újonc
2019. 02. 16.
40
9
23
Semmi közöd hozzá!
www.youtube.com
V4 karakter
Steven R Broadway
LV karakter
Steven R Turner
V2 karakter
Dave Williams
zoldlogo.png

Neved:
< Jake Broadway >

A ban időpontja:
< 2019-06-14 17:13:07 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Husi >

A ban oka:
< Adminügy közben DM+OOC stílus. Jake Broadway: (( anyádat akkor )) >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok!Elsőnek is azért szeretném mert nem teljesen éreztem jogosnak ezt a Ban-t!
Nyilván hibáztam amit fel is vállalok, csak ugyan a helyzet félre lett értve meg hát az indoknál is félre érthető mivel az a bizonyos DM az úgy kezdődött hogy admin ügy volt mivel folyamatosan nekem jöttek,
majd elkezdett az úri ember lőni rám, ezután még neki állt feljebb majd rám hívta Husit. Az ügy közben ooc flegma volt velem, így én is így tettem. Utána a semmiből ügy közben előrántotta a Glockot és elkezdett lőni. Alapból ideges voltam ezért agyon vertem az ügy közben, de hát az egészet nem is én kezdtem el..
Ezután szinte én voltam a rossznak beállítva igy ooc le anyáztam a gyereket ami gondolom félre lett értve és gondolom Husi úgy értette hogy neki mondtam, de írtam neki hogy nem eki szántam.
Röviden ennyi lett volna, a másik játékos kiprovokálta hogy elkövessem ezt a NON-t amit felvállalok csakugyan ő kezdte el az ügy közbeni lövöldözéssel. Sajnos nincs már meg a számítógépem így semmi féle logom se semmim nincs meg.
Szeretnék kérni még egy utolsó esélyt hogy vissza tudjak menni a barátaimmal normálisan RP-zni. Ha kell egy nagyobb Admin Jailt is elvállalok hogy lássátok komolyan gondolom.
Köszönöm hogy elolvastad! >

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.