Jake Becker - George Everett [lounz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Matee112

Újonc
2021. 07. 04.
10
11
19
Kőszeg
V4 karakter
Jake Becker
LV karakter
Jake Becker
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Jake Becker

Panaszra tett személy InGame neve:
George Everett

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/f5ros8

Megjegyzés:
Sziasztok! A szituáció a következő volt: A videón is jól látható helyen éppen letálcázva álltam, amikor meghallottam egy felém közeledő autó hangját. Itt rögtön vissza léptem a játékba, fegyvert rántottam, ugyanis megijedtem, hogy esetleg lerabolnak. A kocsiban ülő George-ra és Bucky-ra fogtam a fegyvert, s felszólítottam őket, hogy szálljanak ki a kocsiból. Bucky ezt rögvest meg is tette, míg George továbbra is a kocsiban maradt. Végül az utóbb említett játékos is kiszállt a kocsiból és számomra érthetetlen módon elkezdett velem ellentétes irányba "araszoló léptekben" haladni. Ezt követően néhány másodperc múlva megérkezett egy NAV-os egység, majd később még egy NAV-os illetve egy honvéd egység is. Úgy gondolom ők azért jöttek, mert George jelzett nekik. Ha feltevésem beigazolódik, akkor számomra ez is teljesen érthetetlen, hiszen fegyvert fogtam rá, dönthetett volna úgy is, hogy elhajt, nem pedig megáll egy helyben, mivel járt a gépjármű motorja.

Ezen kívül szeretnék reflektálni Nils Fritjof szavaira, aki a második NAV-os egység egyik tagja volt és az elsők között futott oda hozzám:
[2024-03-02 18:22:36] [Output] : Nils Fritjof: (( mit csinálsz? ))
[2024-03-02 18:22:44] [Output] : Nils Fritjof: (( fogják a fegyver rád és elkezdesz lőni? ))
Nos, erre is csatolok egy videót, amelyben látszódik, hogy amikor te kiszálltál a kocsiból, akkor fogtam rád a fegyvert, s kezdtelek el lőni, mindezt az előtt, hogy a mellettem lévő két srác rám tartotta volna lézeres fegyverüket. Amikor realizáltam, hogy a lézer rám van irányítva, akkor már nem lőttem tovább.-----> https://streamable.com/dfrr0x
A döntésem, amiért végül a PK-hoz folyamodtam az az, hogy az esetkor nem voltam abban biztos, hogy egy esetleges szabálysértés történhetett. Miután vége lett az RP szálnak, vissza néztem a videókat, ahol, mint már említettem, véleményem szerint PG történt, ami, ha nem történt volna meg, akkor biztosan máshogy alakult volna az eset végkimenetele.
Amennyiben nem történt PG, elfogadom a történteket.

Utoljára szerkesztve:

Geriprof

Barangoló
2019. 01. 11.
92
51
V4 karakter
George Everett
LV karakter
Sam De Florez
V2 karakter
-
Heo,
nos, az én szemszögemből úgy éltem át a dolgokat, hogy. Vissza akartam tolatni, megkérdezni minden rendben van-e a karaktereddel aztán amikor fegyvert rántottál kicsit beparáztam, hogy most ez mi és ott sikerült D-be raknom az autót, azért is gurult odébb. Majd amikor Bucky kiszállt, mérlegeltem a helyzetet és mivel úgy láttam hogy részben Buckyra tartod a fegyvert, részben pedig rám nem is látsz rá 2 ülésen, meg konkrétan a C oszlopon keresztül, így van esélyem egy gyors segítségkérést le RP-zni.
Amit végül egy kicsit sikerült elcsesznem, utólag visszagondolva nem tudom miért cseréltem fel az RP-t a parancssal:

[2024-03-02 18:21:10] [Output] : [SeeMTA - Koordináta]: George Everett GPS koordinátát osztott meg: NNI jel (George Everett - NNI Erősítéskérés).
[2024-03-02 18:21:20] [Output] : *** [LOW] George Everett megnyom egy gombot sunyiban.

Ezt követően az araszoláshoz annyit fűznék hozzá, hogy csak annyit mondtál, száljak ki a járműből, azt aztán nem részletezted, hogy mit csináljak pontosan azért döntöttem úgy, hogy megpróbálok egy másik pozíciót elérni és ehhez araszolni, amíg nem kapok utasítást. Tartottad rám a fegyvert, viszont azt tegyük hözzá, hogy féltette a karakterem az életét, viszont nem egy random civil, hanem egy nyomozó karakter, akinek napi szinten nyomnak az arcába fegyvert illetve ezelőtt egy magasabb rangot betöltő Honvéd volt, szóval ez is egy faktor. Amikor meg írtad, hogy kezeket fel egyből el is kezdtem gépelni, csak először elírtam, a már említett parázás miatt, de másodszorra sikerült. Majd pedig mikor írtad, hogy menjek oda, ezt is megtettem.

A lövöldözéshez meg azért annyit én is hozzáfűznék, hogy a videódban is látható, hogy nem a lézer észrevételére hagytad abba a lövöldözést, hanem az miatt, mert már animba kerültél.

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 478
4 492
V4 karakter
Mesa Varela
Elküldöd a napilogodat légyszíves?

Matee112

Újonc
2021. 07. 04.
10
11
19
Kőszeg
V4 karakter
Jake Becker
LV karakter
Jake Becker
Heo,
nos, az én szemszögemből úgy éltem át a dolgokat, hogy. Vissza akartam tolatni, megkérdezni minden rendben van-e a karaktereddel aztán amikor fegyvert rántottál kicsit beparáztam, hogy most ez mi és ott sikerült D-be raknom az autót, azért is gurult odébb. Majd amikor Bucky kiszállt, mérlegeltem a helyzetet és mivel úgy láttam hogy részben Buckyra tartod a fegyvert, részben pedig rám nem is látsz rá 2 ülésen, meg konkrétan a C oszlopon keresztül, így van esélyem egy gyors segítségkérést le RP-zni.
Amit végül egy kicsit sikerült elcsesznem, utólag visszagondolva nem tudom miért cseréltem fel az RP-t a parancssal:

[2024-03-02 18:21:10] [Output] : [SeeMTA - Koordináta]: George Everett GPS koordinátát osztott meg: NNI jel (George Everett - NNI Erősítéskérés).
[2024-03-02 18:21:20] [Output] : *** [LOW] George Everett megnyom egy gombot sunyiban.

Ezt követően az araszoláshoz annyit fűznék hozzá, hogy csak annyit mondtál, száljak ki a járműből, azt aztán nem részletezted, hogy mit csináljak pontosan azért döntöttem úgy, hogy megpróbálok egy másik pozíciót elérni és ehhez araszolni, amíg nem kapok utasítást. Tartottad rám a fegyvert, viszont azt tegyük hözzá, hogy féltette a karakterem az életét, viszont nem egy random civil, hanem egy nyomozó karakter, akinek napi szinten nyomnak az arcába fegyvert illetve ezelőtt egy magasabb rangot betöltő Honvéd volt, szóval ez is egy faktor. Amikor meg írtad, hogy kezeket fel egyből el is kezdtem gépelni, csak először elírtam, a már említett parázás miatt, de másodszorra sikerült. Majd pedig mikor írtad, hogy menjek oda, ezt is megtettem.

A lövöldözéshez meg azért annyit én is hozzáfűznék, hogy a videódban is látható, hogy nem a lézer észrevételére hagytad abba a lövöldözést, hanem az miatt, mert már animba kerültél.
Szia, George! Az első videóban látszik, hogy amikor előveszem a fegyveremet és el kezdem rátok tartani, te valóban elindultál, viszont utána egy pillanatra megálltál, majd újra elindultál. A felszólításom következtében szintén megálltál, itt szált ki az autóból Bucky. Számomra érthetetlen, hogy ugyan abban a kocsiban lévő két rendvédelmis személy ennyire ellentétesen reagálja le a történteket. Míg Bucky néhány másodperc múlva kiszállt, eleget téve "kérésemnek", te addig rendkívül hosszú ideig a kocsiban maradtál (kb. 30 másodperc). Igen, itt a figyelmem nyilván kétfelé oszlott, de tisztán látszik, hogy rád is volt tartva a fegyver (nem egyszer).

A logomból kiderül, hogy mikor is szólítottalak fel titeket a kiszállásra: [2024-03-02 18:20:49] [Output] : Jake Becker ordítja: kiszállás
Az általad be küldött log alapján kiderül, hogy a felszólításom után 20 másodperccel kértél erősítést. Ezt rendkívül irreális időnek tartom, főleg úgy, hogy rád is ugyan úgy volt tartva a fegyver. Sokkal reálisabbnak gondolnám azt, hogy ha már az elején elhajtasz, s úgy kérsz erősítést.

Az araszolásra visszatérve pedig annyi, hogy arra szólítottalak fel, hogy szállj ki, nem pedig arra, hogy szépen lassan elsétálj. Értem én, hogy egy nyomozó, illetve egy volt Honvéd karakterről van szó, viszont, ahogy te is leírtad, rád volt tartva a fegyver. Véleményem szerint az, hogy milyen múlttal rendelkezel, az ebben a szituációban nem igazán állja meg a helyét indokként.

Végül szeretnék reagálni az utolsó gondolatodra is. Szemmel látható a második videón, hogy már az animba kerülésem előtt abba hagytam a lövöldözést. Szóval ezt nem teljesen értem. A videón az is látszik, hogy miután abba hagytam a lövést, még hátra is néztem, hogy ti, azaz George és Bucky lőttök-e engem.

Geriprof

Barangoló
2019. 01. 11.
92
51
V4 karakter
George Everett
LV karakter
Sam De Florez
V2 karakter
-
Arra reflektálva, hogy teljesen máshogy reagáltuk le a dolgokat egy olyan példát tudok felhozni, hogy ha két barát elmegy egy buliba, ott is előfordulhat, hogy az egyik fél odamer menni leszólítani egy hölgyet, a másik fél pedig inkább odébblép még akkor is, ha úgy közelíti meg őt valaki.
Az, hogy sokáig tartózkodtam a járműben, sajnos arról nem tehetek, hogy nem vagyok egy világbajnok gyorsgépelő.

Illetve a lövöldözős videón nem tudom te hogy látsz vagy mit látsz, de eléggé bemutatja a videó, hogy már kaptál lövést is még akkor is fejbe lőtted az egyik NAV-ost.

• Vicces
Reactions: Witgu

Matee112

Újonc
2021. 07. 04.
10
11
19
Kőszeg
V4 karakter
Jake Becker
LV karakter
Jake Becker
Ezt az összehasonlítást egyáltalán nem tartom helyénvalónak. Nem is értem, hogyan jön ide. Egy buliba nagy részt szórakozni, kapcsolatot keresni mész. Nyilván vannak visszahúzódóbb, félénkebb típusú emberek is. Úgy gondolom, a jelenség, amit leírtál az azért van, mert úgymond félünk az elutasítástól, csalódástól.

Noha, itt semmiféle ilyen nem történt. Mindkettőtök karakterének élete veszélyeztetve volt. Az egyikőtök a helyzetet, illetve az utasítást felismerve kiszállt, míg a másik fél a gépjárműben maradt. Az pedig, hogy nem vagy "gyorsíró", nyilvánvalóan rendben van, nem is ez a problémám fő forrása. A gondom főkép azzal van (ennél a szituációnál), hogy hiába volt a fegyver rád szegezve, te ennek ellenére az itt már egy helyben álló járművedben ülve erősítést hívtál. Ahogy a fentebb leírt gondolataimban is megfogalmaztam, dönthettél volna úgy is, hogy már az elején elhajtasz és úgy kérsz segítséget.

A lövést pedig az előtt kaptam egy szempillantásnyival, mielőtt az említett NAV-ost fejbe lőttem volna. Nyilván én sem vagyok egy Chuck Norris, hogy ember feletti reflexeim, reakció időm legyen. Amint felfogtam a dolgokat, abba hagytam a lövöldözést.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: gilson és Cini

Geriprof

Barangoló
2019. 01. 11.
92
51
V4 karakter
George Everett
LV karakter
Sam De Florez
V2 karakter
-
Örülök, hogy megfogtad a példámban a lényeget. Arra akartam célozni vele, hogy teljesen tud máshogy reagálni 2 ember ugyan abban a szituációban.

lounz.

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 478
4 492
V4 karakter
Mesa Varela
Nem gondolom helyesnek azt, hogy a fegyveres ember aki rátok tartja a fegyvert odaüvölti, hogy "kiszállás" és a kiszállás helyett mint ahogy a társad is tette inkább bent maradsz az autóban kerek 1 percig.

Itt üvöltött oda neked, hogy kiszállás amikor már álltatok: [2024-03-02 18:20:47] [Output] : Jake Becker ordítja: kiszállás
Neked ekkor sikerült kiszállnod: [2024-03-02 18:21:46] [Output] : Jake Becker mondja: Másik is.
Ez a videóban látható.

Ezt már nagyon de nagyon túlzásnak gondolom, hogy te 1 percig az autóban üldögélj, ezek mellett még erősítést is hívj amikor egy egyértelmű utasítást kaptál a fegyverestől. Kiszálltál és nemhogy azt tennéd amit mondott, inkább fogod magad és odébb sétálsz a másik irányba mintha nem érdekelne téged ami történik. Azért azt lássuk be, már rég halott lennél ebben a helyzetben. Nem mellesleg, alapból PGt sértve jutottál fel oda az autóddal ahol az erősítést hívtad.

Már alapból innét se kellett volna elmenned, hiszen a videóban tisztán látszik ahogyan megálltál ott egyhelyben. Miután fegyvert fogott rád, úgy kezdtél el lassan gurulni mivel sebességbe raktad az autót.

image.png

Arra válaszolj egyedül légyszi mielőtt megkapod a szankciót, hogy mi lett Jakenek a sorsa, lecsukásra került? Ha igen akkor mekkora csekket kapott és mik lettek tőle elvéve pontosan?

• Tetszik
Reactions: Néma

Geriprof

Barangoló
2019. 01. 11.
92
51
V4 karakter
George Everett
LV karakter
Sam De Florez
V2 karakter
-
Igen, Jake lecsukásra került.
$220800-os csekket kapott.
1 db Glock 19 (99%),
16 db 9x19mm lett elvéve tőle.

• Szomorú
Reactions: Néma

lounz.

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 478
4 492
V4 karakter
Mesa Varela
Szuper.

Megkapod a 200 percet PG jail formájában, mint amennyit adtatok a srácnak. - Ez alapból kijár ezért, tekintve hogy mi lett a végkimenetele és mi lehetett volna.

A fentebb említett itemeket és pénzt pedig egy SzuperAdminnál visszatudod igényleni, Jake.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.