Panasztevő InGame neve:
► Jake Becker ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► George Everett ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► PG ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://streamable.com/f5ros8 ◄
Megjegyzés:
► Sziasztok! A szituáció a következő volt: A videón is jól látható helyen éppen letálcázva álltam, amikor meghallottam egy felém közeledő autó hangját. Itt rögtön vissza léptem a játékba, fegyvert rántottam, ugyanis megijedtem, hogy esetleg lerabolnak. A kocsiban ülő George-ra és Bucky-ra fogtam a fegyvert, s felszólítottam őket, hogy szálljanak ki a kocsiból. Bucky ezt rögvest meg is tette, míg George továbbra is a kocsiban maradt. Végül az utóbb említett játékos is kiszállt a kocsiból és számomra érthetetlen módon elkezdett velem ellentétes irányba "araszoló léptekben" haladni. Ezt követően néhány másodperc múlva megérkezett egy NAV-os egység, majd később még egy NAV-os illetve egy honvéd egység is. Úgy gondolom ők azért jöttek, mert George jelzett nekik. Ha feltevésem beigazolódik, akkor számomra ez is teljesen érthetetlen, hiszen fegyvert fogtam rá, dönthetett volna úgy is, hogy elhajt, nem pedig megáll egy helyben, mivel járt a gépjármű motorja.
Ezen kívül szeretnék reflektálni Nils Fritjof szavaira, aki a második NAV-os egység egyik tagja volt és az elsők között futott oda hozzám:
[2024-03-02 18:22:36] [Output] : Nils Fritjof: (( mit csinálsz? ))
[2024-03-02 18:22:44] [Output] : Nils Fritjof: (( fogják a fegyver rád és elkezdesz lőni? ))
Nos, erre is csatolok egy videót, amelyben látszódik, hogy amikor te kiszálltál a kocsiból, akkor fogtam rád a fegyvert, s kezdtelek el lőni, mindezt az előtt, hogy a mellettem lévő két srác rám tartotta volna lézeres fegyverüket. Amikor realizáltam, hogy a lézer rám van irányítva, akkor már nem lőttem tovább.-----> https://streamable.com/dfrr0x
A döntésem, amiért végül a PK-hoz folyamodtam az az, hogy az esetkor nem voltam abban biztos, hogy egy esetleges szabálysértés történhetett. Miután vége lett az RP szálnak, vissza néztem a videókat, ahol, mint már említettem, véleményem szerint PG történt, ami, ha nem történt volna meg, akkor biztosan máshogy alakult volna az eset végkimenetele.
Amennyiben nem történt PG, elfogadom a történteket. ◄
Utoljára szerkesztve: