Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Bencének hívnak és 14, lassan 15 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 96000 >>
Mi az SGH feladata?
<< A kezdő esetenként tapasztaltabb játékosok kérdéseinek megválaszolása. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék segíteni a játékosoknak, szeretnék hozzátenni valamit a szervez közösségéhez. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Nyugodt embernek tartom magam, szívesen segítek másoknak. Viszonylag aktív tudok lenni. Gyorsan beilleszkedem egy csapatba. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< 2-3 órát naponta, hétvégén néha többet néha kevesebbet. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Voltam, viszont már elég régen. https://prnt.sc/t3ubgv >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< A napokban kaptam egy jailt. Erre nem vagyok egyáltalán büszke, viszont mostmár megértettem a szabályt és egy életre megtanultam. https://prnt.sc/t3uc18 >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitívumok: Optimista vagyok, könnyen beilleszkedem, ha valamit elhatározok azt nem hagyom olyan könnyen annyiban.
Negatívumok: Általában nyugodt vagyok, de ha felidegesítem magam, akkor nagyon, nem minden esetben írok helyesen, nem mindig figyelek amikor kéne. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, engem nagyon érdekel, hogy milyen az élet adminként. Szeretném megtapasztalni az RP másik oldalát is. Adminként szerintem rengeteg barátot lehet szerezni. Adminként az egész szerver más képet ad és én erre nagyon kíváncsi vagyok. Adminként sokkal több játékosnak tudnék segíteni. Sokkal komolyabban venném a szervert, nem mintha most nem venném komolyan, csak valószínű, hogy több időt ölnék bele. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elmagyaráznám neki úgy dióhéjban, hogy mit jelent az a szó, hogy RP. Ezek után az alap parancsokat (/me, /do) tanítanám meg neki. Következő lépés az lenne, hogy elmagyarázom neki, hogy mire valóak az alap helyek (városháza, déli, AKK...), a munkák menetére pedig megmutatnám neki az F1-es panelt. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Először is megkérdezném, hogy van-e neki bizonyítéka, mert ha nincs akkor ne húzza az adminok idejét, ha pedig van akkor mondanám neki, hogy írjon egy legalább 1-es szintű adminnak. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< Egyszerűen leírnám, hogy írjon egy legalább 1-es szintű adminnak, mivel nem tudok ebben neki segíteni.- >>
Utoljára szerkesztve: