Panasztevő InGame neve:
► Jahseh Neal ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► FreaK (FőAdmin) ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► érthetetlen panaszbírálat, nem megfelelő stílus a panaszkönyv bírálata során FőAdmin létére. Inkorrekt eljárási forma. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://forum.see-game.com/threads/jahseh-neal-tonyy.458229/#post-2107138 ◄
Megjegyzés:
► Nem teljesen értem miről írsz Freak. Nincs erre panasz, legalább is én (rajtam kívül még páran) nem láttam az Adminisztrátor Panasz alfórumban Tonyy-ra panaszt emiatt. Mi az akkor, hogy erre már van panasz? Az én panaszom nem az SGH-ra szólt, hanem a tonyy-ra. A játékos panaszkönyv ami nyitva lett is csak a játékosra szól még a nevébe is benne van, hogy [SGH] és oda is csak annyit írtál, hogy te intézed. Azt nem, hogy várod az admin válaszát is, miért nézte el a barátjának az OOC kereskedelmet és tette fel SGH rangra. Nem is értem FőAdmin létedre 1,5 év rutinnal a hátadon, hogyan nézhetsz ennyibe egy játékost, hogy ennyivel lezársz egy panaszt, majd még cinikusan az orrom alá vágod, hogy legalább szereztél pár reactot. Nem is értem, hogy ilyen stílussal, hogy lehet valaki FőAdmin. Szeretném ha itt lenne felülvizsgálva ismét a Tonyy-ra írt panasz is SuperAdmin által. Én nem tartom ezt korrektnek egyáltalán. Legfőbb gondom tehát azzal van, nem ám, hogy leírnád a bírálatodat rendesen, leírsz annyit erre már van panasz (nincs, ha azt akarod mondani a játékos pk egyúttal ebbe tartozik bele [már hogy tartozna ebbe bele amikor nincs is benne kb megemlítve Tonyy] akkor is kifejthetnéd alatta, mert nem biztos, hogy lefog esni a másiknak) valamint még egy cinikus megjegyzést is ott hagysz, biztos ami biztos. ◄