Elutasítva Jahseh Knight -> Jake

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Twist040136

Újonc
2019. 09. 03.
4
1
V4 karakter
Nincs még.
LV karakter
Jahseh Knight
V2 karakter
Nincs még.
zoldlogo.png

Neved:
< Jahseh Knight >

A ban időpontja:
< 2021-06-30 02:06:35 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 (Örök) >

Neve, aki bannolt:
< Jake >

A ban oka:
< Vagyonátruházás >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok! Elszeretném mondani,hogy hogyan is volt az, amiért bannolva vagyok. Volt egy haverom akivel játszottunk a szerón, volt egy subarum amivel jártam ide-oda, és megbeszéltük vele hogy ő elkezdi bérelni tőlem, mert én csak addig jártam fel a szeróra mig megcsináltam a farmokat. A haverom liveolt hajnali órákban youtubeon, és kimentek rá a rendőrök, üldözés lett belőle és ezzel csak annyi volt a probléma, hogy ok nélkül menekült, illetve pg-zett.Raktak rá egy panaszt, és az ügy vége az lett,hogy kibannolják 1-2 hónapra ha jól emlékszem.Szóval rámírt még aznap este hogy visszaszeretné írni rám a kocsit, hogy ne maradjon nála és hogy ne legyen abból is probléma, hogy tovább volt nála a megbeszélt időpontnál. Felmentem a szeróra mivel nem volt sok időm csak gyorsan átírta, és mindketten leléptünk. Itt követtünk el egy hatalmas hibát, mivel nem rp-ztük le,hogy lemondaná a bérlést, vagy ilyesmi. Teljesen jogosnak érzem a bant, nem is akartam egyből ub kérelmet írni, mivel szégyelltem de most,hogy eltelt pár hónap remélem,hogy megértitek,nagyot hibáztunk! Szeretnék a szerveren újra játszani mivel nagyon szerettem és hiányzik már, mindig ügyeltem arra hogy ne kapjak jailt, ez jól is ment, remélem hogy kapok mégegy esélyt és több ilyen hibát nem követek el! >

Jake

legenda
2019. 01. 10.
757
1 038
V4 karakter
Darrell Blankenship
LV karakter
Angus Fern
Ha valóban ez történt akkor nem teljesen értem, hogy miért nem egyből kerestél meg.
Amennyiben egy ilyen szituációba keverednék én egyből tisztáznám és nem tudom, hogy ezen mit kellett szégyellni.
Amikor egy autó bérbeadásra kerül általában nem kerül a másik személy nevére a gépjármű. Ilyenkor csak a kulcsot kapja meg.
Maga a történet így nagyon hihetetlennek tűnik.
Amennyiben ezt bármivel alátudod támasztani keress meg TS-en.
Jelenleg nem tudok unbant adni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.