Panasztevő InGame neve:
► Jago Rivas ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Brad Ferro, Siri Loonan, Leo Zangara, Lia Karin ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Az egesz egy uldozesbol kezdodott, amiben is vegkifejletben elmenekultem, es leraktam a kocsit. Sok kihagyasom volt igy fogalmam sincs mar hogy mukodnek a rendvedelmis scriptek es rendszerek, igy nem tudhattam hogy konnyeden megtalalnak majd. Ebbol adodoan mikor lekapcsoltak hirtelen azt hittem MG tortent, igy megkerdeztem OOC-n hogy megis honnan tudtak hogy ott vagyok, amire nyilvan segitokesz valaszt vartam volna, egy egyszeru szimpla magyarazatot egy mondatban amibol kiderul hogy nincs szo MG-rol. Ehelyett azonban Brad ugy dontott hogy valamilyen oknal fogva ezt magara veszi es nekem feszult ooc-n, kezdve azzal hogy segitseg helyett inkabb gyanusitgat alaptalanul, es ezzel lenyegeben minosit is. A logban benne van minden, az eset elejetol a vegeig tenylegesen nem ertettem hogy miert viselkednek ok harman ugy ahogy, mikor abszolut nem ellensegesen kozelitettem felejuk, sot. Csak egy egyszeru kerdest tettem fel amivel segitseget szerettem volna kerni, es ebbol indult mindez. Termeszetesen a valaszaimban latszik hogy hogyan is erintett ez a dolog, igy nem mondhatom hogy tul szepen fejeztem volna ki magam en se, visszont abban biztos vagyok hogy elegge ertheto, es ugy gondolom hogy az a lenezo stilus es abszolut flegma es felsobbrenduskodos viselkedes es megnyilvanulas amit Brad, Siri es Leo egyuttesen ellenem kepviseltek az azert nem kicsit tulzas, tekintve a dolog eredetet. Nem mellesleg ha ez V3 ota nem valtozott az illetoknel levo targyak helyet /do-val szukseges megkerdezni, ellenben ha magunktol cselekszunk ForceRP-nek minosul. Ha ez nem igy van es valtozott volna, kerlek javitsatok ki. Valamint amit szinten nem ertek azutan hogy V3-on hogy is volt, illetve itt is miota ujrakezdtem a jatekot V4-en mar jo par rendvedelmistol hallottam es mondtak, hogy meg mindig igy van, de legjobb tudomasom szerint ameddig egy illeto nem hasznalja senki ellen a fegyveret es nem el vissza az engedelyevel, nem tart maganal illegalisan fegyvert ami nincs bejelentve es nem lo rendorre az engedelyet nem vehetik el. Ha ebben tevedek ismetelten kerlek javtisatok ki, de az az engedely nem keves premiumpont avagy ig penz, es ugy erzem csak azert lett elveve tolem mert volt ez az egesz. Mindent csatoltam logokban, minden tisztan latszik, de videot is tudok kuldeni ha kell. Elore is koszonom a valaszokat es a segitseget ebben! ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://justpaste.it/9m3a8 ◄
Megjegyzés:
► Nincs ◄
Utoljára szerkesztve: