Jago Rivas -> Brad Ferro, Siri Loonan, Leo Zangara [FalleN]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ALRight

La verdad está en lo sencillo.
2019. 01. 09.
30
105
Denmark
V4 karakter
Floyd Kearney
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Jago Rivas

Panaszra tett személy InGame neve:
Brad Ferro, Siri Loonan, Leo Zangara, Lia Karin

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Az egesz egy uldozesbol kezdodott, amiben is vegkifejletben elmenekultem, es leraktam a kocsit. Sok kihagyasom volt igy fogalmam sincs mar hogy mukodnek a rendvedelmis scriptek es rendszerek, igy nem tudhattam hogy konnyeden megtalalnak majd. Ebbol adodoan mikor lekapcsoltak hirtelen azt hittem MG tortent, igy megkerdeztem OOC-n hogy megis honnan tudtak hogy ott vagyok, amire nyilvan segitokesz valaszt vartam volna, egy egyszeru szimpla magyarazatot egy mondatban amibol kiderul hogy nincs szo MG-rol. Ehelyett azonban Brad ugy dontott hogy valamilyen oknal fogva ezt magara veszi es nekem feszult ooc-n, kezdve azzal hogy segitseg helyett inkabb gyanusitgat alaptalanul, es ezzel lenyegeben minosit is. A logban benne van minden, az eset elejetol a vegeig tenylegesen nem ertettem hogy miert viselkednek ok harman ugy ahogy, mikor abszolut nem ellensegesen kozelitettem felejuk, sot. Csak egy egyszeru kerdest tettem fel amivel segitseget szerettem volna kerni, es ebbol indult mindez. Termeszetesen a valaszaimban latszik hogy hogyan is erintett ez a dolog, igy nem mondhatom hogy tul szepen fejeztem volna ki magam en se, visszont abban biztos vagyok hogy elegge ertheto, es ugy gondolom hogy az a lenezo stilus es abszolut flegma es felsobbrenduskodos viselkedes es megnyilvanulas amit Brad, Siri es Leo egyuttesen ellenem kepviseltek az azert nem kicsit tulzas, tekintve a dolog eredetet. Nem mellesleg ha ez V3 ota nem valtozott az illetoknel levo targyak helyet /do-val szukseges megkerdezni, ellenben ha magunktol cselekszunk ForceRP-nek minosul. Ha ez nem igy van es valtozott volna, kerlek javitsatok ki. Valamint amit szinten nem ertek azutan hogy V3-on hogy is volt, illetve itt is miota ujrakezdtem a jatekot V4-en mar jo par rendvedelmistol hallottam es mondtak, hogy meg mindig igy van, de legjobb tudomasom szerint ameddig egy illeto nem hasznalja senki ellen a fegyveret es nem el vissza az engedelyevel, nem tart maganal illegalisan fegyvert ami nincs bejelentve es nem lo rendorre az engedelyet nem vehetik el. Ha ebben tevedek ismetelten kerlek javtisatok ki, de az az engedely nem keves premiumpont avagy ig penz, es ugy erzem csak azert lett elveve tolem mert volt ez az egesz. Mindent csatoltam logokban, minden tisztan latszik, de videot is tudok kuldeni ha kell. Elore is koszonom a valaszokat es a segitseget ebben!

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://justpaste.it/9m3a8

Megjegyzés:
Nincs

Utoljára szerkesztve:

atex

flawless
2020. 01. 05.
316
546
Csá.
Ha már mást említettél meg olyan dologért amit én csináltam, hozzászólok.

Átnéztem a ruházatod előtte, kiforgattam zsebeidet, szerintem tudom, hogy hol van az a fegyver, minek do-zzam le?

image.png
- Megkérdeztem, ha bizonylatos-e. Jött a válasz, hogy nem. Akkor miről beszélünk?

Másrészt, REMJ, RUM, IFBE körözés van neveden, be kell vonni a fegyverengedélyed, már csak a menekülés miatt. Szóval ha bevonom a fegyverengedélyed, akkor a bejelentett fegyvereid is kukák amennyiben nem bizonylatosak.(esetünkben nem)

.balint

Monaco🧊
2020. 06. 10.
707
3 911
Monte-Carlo🥶
V4 karakter
Adea Iweala
Szia, hozzászólok ha már megemlítettél a panaszkönyvedben...
Sok kihagyasom volt igy fogalmam sincs mar hogy mukodnek a rendvedelmis scriptek es rendszerek, igy nem tudhattam hogy konnyeden megtalalnak
Ehhez nem nagyon tudok mit hozzáfűzni, úgy gondolom tudatlanságod nem mentesít a szankció alól. Régen is volt MDC csak a v4 verzióba turbó változatot kapott. Ha visszajössz játszani azért csak átnéznéd a szabályzatot, hogy valami alap fogalmad legyen.

ALRight

2019. 01. 09.
30
105
Denmark
V4 karakter
Floyd Kearney
Atex:

Csak olyan embert említettem meg, aki ellen a panasz szól. Ők is ugyan úgy érintettek.
Edit: Teged lehet kihagytalak most latom, viszont potolom is. Koszonom hogy szoltal.

Szóval ha egy olyat rpzek hogy “xyz átvizsgálja a ruházatát és elveszi minden fegyverét, iratát, ezt azt amazt”, az elegendő? Ezt legfőképp tőled kérdezem Fallen. Csak mert lényegében ennyi a hozzá köthető rp ebben a szituációban.

Ha megkérhetlek csak a tisztánlátásom érdekében küldd el azt a dolgot ami összeköti a szimpla menekülést az engedély, fegyver, skines fegyver bevonásával.

Arzen:

Szóval mindazt amit írtál és ahogyan írtad mind amiatt tetted mert ennyi idő kihagyás után nem ismertem a rövidítését egy olyan dolognak amit te napi szinten használsz én pedig 5 éve láttam nagyjából utoljára?
Nem vettem magamra, csak szerintem játékostársainkkal szemben az indokolatlan agresszivitás és kötekedő provokáló beszédstílus nem helyén való.

Balint:

Egy mondattal, szóval sem mondtam olyat hogy ki akarnék bújni a büntetés alól.
Hogy őszinte legyek abszolút nem izgat, de tényleg. Viszont az amit lenyomtatok egy ennyiért az durva.

Mellesleg mi köze van a szabályzatnak az mdchez? Ezeket hogy kötöd össze?

atex

flawless
2020. 01. 05.
316
546
Csak olyan embert említettem meg, aki ellen a panasz szól.
Mégis a logban engem is megemlítettél.
Ha megkérhetlek csak a tisztánlátásom érdekében küldd el azt a dolgot ami összeköti a szimpla menekülést az engedély, fegyver, skines fegyver bevonásával.
Leírtam már, ha a fegyverengedélyed bevonásra kerül, akkor a bejelentett fegyverek is elvételre kerülnek. Az oldalt is belinkeltem kérésedre, amit a rendvédelmisek használnak szerverszinten. Teszteld le nyugodtan.

Utoljára szerkesztve:

arzen

Life is this... I like this.
See Game Helpdesk
v4
2019. 01. 10.
1 271
10 707
21
V4 karakter
Nea Sjöholm
Arzen:

Szóval mindazt amit írtál és ahogyan írtad mind amiatt tetted mert ennyi idő kihagyás után nem ismertem a rövidítését egy olyan dolognak amit te napi szinten használsz én pedig 5 éve láttam nagyjából utoljára?
Nem vettem magamra, csak szerintem játékostársainkkal szemben az indokolatlan agresszivitás és kötekedő provokáló beszédstílus nem helyén való.
Milyen agresszivitásra gondolsz?
Az meg hogy te folyamatosan "xd"-t spammelsz ooc chaten az nyilván nem baj.
A level 61-et pedig arra írtam mivel számomra nonszensz hogy te 61-es szinten semmit nem tudsz a szerverről.

ALRight

2019. 01. 09.
30
105
Denmark
V4 karakter
Floyd Kearney
Balint:

Csak hogy vilagos legyen az IC reszevel semmi gondom nincsen igy, hogy tudom nem MG-rol volt szo.

A megnyilvanulasotok okozza a legnagyobb problemat, az, ahogyan masokhoz viszonyultok lathatoan.

Ha pedig esetleg ez ujdonsag lenne neked, mindenfele rosszindulat nelkul, Erdelyben ahonnan szarmazom eleg gyakori ezt a szot toltelekszokent hasznalni. Semmi szemelyes nincsen benne. Sajnalom ha a szulofoldemen hasznalt hagyomanyos szojaras onkenytelen hasznalataval megsertettem barkit is.

Atex:

Okkal tettem.

Rendben van, az elvetel igy tiszta. Viszont a masik ket dolog meg mindig nem.

Arzen:

Egy egeszen pontosan 21 perces szituacio alatt osszessegeben 6x irtam ilyet, amit te serelmezel. Es ez szinten egy szokas, amit akaratlanul irok le.
Ellenben mindenben amit te irtal kifejezetten erzekelheto a guny, flegmasag, stilus, amirol szo van a panaszban.

Nem gondolod hogy kicsit eros egy osszessegeben nagyjabol 30 sorbol allo beszelgetesbol olyat allitanod rolam hogy semmit nem tudok a szerverrol?
Megintcsak miert teszel hamis, alaptalan, levegobe mondott minositest rolam mikozben nem is ismersz?
Mi olyat mondtam rolad ami ennyire bant vagy sert? Egyaltalan mondtam rolad valamit? Mert neked velem szemben nem ez az elso, ezert is tartunk itt.

Ismetelten hangsulyozom hogy egy mdc-bol indult ki mindez, es az valtotta ki beloled ezt az egeszet.

Tenyleg ugy erzed semmi gond nincs azzal ahogyan az emberekkel beszelsz?

arzen

See Game Helpdesk
v4
2019. 01. 10.
1 271
10 707
21
V4 karakter
Nea Sjöholm
Tenyleg ugy erzed semmi gond nincs azzal ahogyan az emberekkel beszelsz?
Elnézést is kértem de mindegy ahogy látom te nem szeretnéd belátni a mi álláspontunkat.
A stílusom alapból ilyen. Az account vételes dolgot pedig szimplán poénból írtam, ezért is bocs ha magadra vetted.

ALRight

2019. 01. 09.
30
105
Denmark
V4 karakter
Floyd Kearney
Úgy gondolom ha nem is én lennék éppen az adott ember akivel ez az egész megtörténik, bárki mással ugyan úgy képesek lennétek megejteni ezt a stílust, és talán meg is ejtitek. Ezt soha nem értettem.

Szerintem ez abszolút nem helyén való, tisztelnünk kellene egymást legalább annyival hogy nem szarunk a másik szájába mert épp olyan kedvünk van.

Ha nem tévedek mindenki azért játszik itt hogy jól érezze magát és tartalmas minőségi időt töltsön a szerveren, egy hasonló alaptalan értelmetlen incidens pedig durván redukálhatja az illető játékkedvét, befolyásolva ezzel az itt töltött idejét. Mindig is úgy tartottam hogy a játékosok az elsők, és én szerintem ezt mindenkinek szem előtt kellene tartania és az egója mellett előtérbe helyeznie.

Nem mellesleg a saját frakciótokra is egyaránt rossz fényt vet egy hasonló megnyílvánulás, illetve ügy, de ne legyen így és ne legyen igazam.

Szerintem ha valaki segítséget kér inkább segítenünk kellene, nem pedig gúnyt űzni a tudatlanágából, amiről nem is tehet.

Csak remélni tudom hogy ezentúl kicsit nagyobb figyelmet fordítotok játékostársaitokra, és elfogadható modorral fogadjátok a hasonló ártalmatlan kérdéseket.
Részemről ennyi.

Kaz

Barangoló
2020. 05. 29.
76
560
V4 karakter
Jetta Rune
LV karakter
Hayden Pardo
Hali, igazából fogalmad sincsen arról, hogy mi milyen emberek vagyunk szóval ez a stílus megejtéses részed a feltételezéseddel a legnagyobb tiszteletlenség amit olvasok ez idáig, ha már te akkora szentnek állítod be magad elgondolkodhatnál azon, hogy te miként közelítetted meg a szituációt, mert nagyon vicces kedvedben voltál az egész történet alatt, mert az "XD" többször is szerepelt a chat soraiban, szóval nem is értem a panaszod. A tiszteletlenségről meg ne is ecsetelj, mert ahelyett, hogy leállsz vitatkozni ooc chaten velünk lehetett volna az is, hogy egy szó nélkül együttműködsz és mondjuk ic történések cselekményeiben megpróbálsz rájárni arra, hogy mi és hogyan is történt valójában. Szerintem te se tudod, hogy mi is a bajod, akkor mi meg végképp nem fogjuk tudni, de nem ártana magadba nézni panasztétel előtt.

ALRight

2019. 01. 09.
30
105
Denmark
V4 karakter
Floyd Kearney
Kérlek olvasd el mégegyszer ebben az esetben a logot. Hogyan közelítettem meg a szituációt?
Idézek:

A szituáció első sora, tőlem:
2023-12-01 23:51:19] [Output] : Jago Rivas: (( lemaradtam sracok ezt ki es honnan? ))

Reakció, ami teljesen rendben van:
[2023-12-01 23:51:30] [Output] : Brad Ferro: (( mdc ))

Mivel nem voltam tisztában hirtelen a jelentésével, megkérdeztem:
[2023-12-01 23:51:39] [Output] : Jago Rivas: (( az mi? ))

És mivel igen, viccesnek tartottam a helyzetben magamat már akkor, hogy ilyet kérdezek, úgy, hogy rengeteget játszottam már, ezért azt írtam:
[2023-12-01 23:51:40] [Output] : Jago Rivas: (( xd ))

És itt amit vártam is, megkaptam a szükséges infót, Lia-tól és tőled:
[2023-12-01 23:51:44] [Output] : Lia Karin: (( neveden van az egyik interior. ))
[2023-12-01 23:51:45] [Output] : Siri Loonan: (( mobile data computer ))

Majd minden fordult egyet és Brad belökte ezt:
[2023-12-01 23:51:52] [Output] : Brad Ferro: (( vetted az accountot vagy mi ))

Szóval ki is közelített és hogyan? Erre reflektálva írtam innentől mindent, csak a tisztánlátás végett hátha így értelmezhetőbb.
Ha itt Brad nem lök be egy ilyet, az egész semmis. Nem folytatódik, akkor ki is nézzen magába?

Tiszteletlenségnek móndható az ha belédállnak és ezt nem veszed jó néven? Tényleg?

Hozzáteszem az “xd”-k pontosan azért voltak jelen mert annyira abszurdnak gondoltam azt, hogy egy ilyen kérdés miatt kezdtek kötözködni hogy az hihetetlen. Bocs, ezt nem tudom viccnek venni semmi féle formában.

“Ahelyett hogy leállsz ooc inkább iczz”
Szóval azt akarod mondani hogy ha úgy ítélek meg egy szituációt hogy pl. MG-vel akadtatok a nyomomra, szarjam le és csak csináljam azt amit mondtok?

Nemtudom hogy mi a bajom? Szerintem mind az összes ember aki látja ezt a panaszt tudja hogy mi itt a gond. És biztos vagyok benne immáron ezer százalékig hogy nem csak én kerültem már ezzel ilyen helyzetbe az említett emberekkel, veletek.

Valamiért rettenetesen bennem keresitek a hibát, ez minden egyes írásotokon látszik.

De azt egyikőtök sem képes beismerni hogy nem helyén való az ahogy velem, vagy ezek szerint igazából bárkivel beszéltek.

Utoljára szerkesztve:

.balint

Monaco🧊
2020. 06. 10.
707
3 911
Monte-Carlo🥶
V4 karakter
Adea Iweala
“Ahelyett hogy leállsz ooc inkább iczz”
Szóval azt akarod mondani hogy ha úgy ítélek meg egy szituációt hogy pl. MG-vel akadtatok a nyomomra, szarjam le és csak csináljam azt amit mondotok?
Ha úgy ítéled meg, hogy MG történt akkor írsz egy adminisztrátornak, addig folytatod az rp-t amíg nem érkezik egy admin, nem pedig elkezdesz panaszkodni OOC.
Gondolom ezt nyílván tudod hisz te is adminisztrátor voltál.

arzen

See Game Helpdesk
v4
2019. 01. 10.
1 271
10 707
21
V4 karakter
Nea Sjöholm
Nemtudom hogy mi a bajom? Szerintem mind az összes ember aki látja ezt a panaszt tudja hogy mi itt a gond. És biztos vagyok benne immáron ezer százalékig hogy nem csak én kerültem már ezzel ilyen helyzetbe az említett emberekkel, veletek.
Nem is értem honnan veszed ezt, hogy mi így beszélünk mindenkivel. Nyugodtan megkérdezhetsz bárkit (akár a frakcióból) és ennek ellenkezőjét fogod tapasztalni.

De azt egyikőtök sem képes beismerni hogy nem helyén való az ahogy velem, vagy ezek szerint igazából bárkivel beszéltek.
Elnézést kértem de ahogy látom az elkerülte a figyelmedet.

Kaz

Barangoló
2020. 05. 29.
76
560
V4 karakter
Jetta Rune
LV karakter
Hayden Pardo
Leírtam mindent, az utolsó kommentre nem reagálok, úgy tűnik nem sikerült felfogni amit írtam. Megvárjuk az admin válaszát, nem kell ide több hegyibeszéd, meg a további sajnáltatásod.

• Tetszik
Reactions: .balint és arzen

ALRight

2019. 01. 09.
30
105
Denmark
V4 karakter
Floyd Kearney
Szerintem egészen emberi dolog ha van bennem egy annyi hogy mielőtt rádhívom az admint, és elveszem az adminnak is az idejét egy kérdéses és nem egyértelmű váddal, megkérdezlek téged/titeket, hátha egy egyszerű válasszal meg is oldódik az egész, és nem kell adminügyet csinálni egy adminnal aki azt követően ezzel foglalkozna úgylehet fölöslegesen, amialatt igazából ő másik három ügyet oldhatna meg.

Nem ismerlek titeket, de mikor azt mondtam feltételes módban hogy milyen stílust képviselsz, az volt egy válasz rá lényegében lerövidítve hogy te ilyen vagy ha jól emlékszem, tehát alapjárat, innentől következtettem, talán helytelenül talán nem.

“Ekkora szentnek állítod be magad”
“Nagyon vicces kedvedben voltál”
“Látom nem sikerült felfogni”
“Nem kell ide több hegyibeszéd”
“(Nem kell a) további sajnáltatásod”

Ezekben se találsz semmi kifogásolhatót?

FalleN.

ezek csak betűk amit írsz
2021. 06. 23.
1 180
6 452
18
V4 karakter
Darryl Nordin
MG nem történt, ha körözés van a neveden akkor az összes tulajdonodban lévő interiort, autót megtudják nézni, minden olyan autóra bejelez a rendszer amiben éppen te ülsz.
OOC chatről meg annyit, hogy oda - vissza ment az egész, nem tudom miért vagy ennyire felháborodva a TEK -esek "stílusán", amikor a tiéd sem másabb semmivel. Nem fogok ezért szankciót adni nekik, ugyanúgy te is hergelted őket.
Az meg, hogy nem kérdezte meg /do -ban hol a fegyver, nekem már az a kategória, hogy próbáljuk meg mindenbe belekötni amibe lehetséges, ha átnézi a ruházatod akkor nagy eséllyel érzi hol a fegyver, de abban igazad van, hogy meg is kérdezhette volna. Atex kérlek erre a jövőben figyelj és ne történjen meg újra.

Ha IC kifogásolható dolgot látsz az egész szituációban, akkor azt a TEK vezetőségénél tudod folytatni. Ezt a panaszt következmények nélkül zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.