- 2020. 03. 19.
- 30
- 35
- V4 karakter
- Jag Saint
- V2 karakter
- Aziz Nikolaj
Panasztevő InGame neve:
► Jag Isaac ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Kemal Bishop, Rahsaan Powell, Rodnell Perkins ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Rodnell Perkins DM ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://pastebin.com/JAPuUTmj ,
Megjegyzés:
► Úgy kezdődött a szituáció, h mi 3-an (Jag Isaac, Ryan Wooten, Wlodzimier Jaskolka) Rp-ztünk, beszélgettünk a ház előtt, közben megjelentek az Audi A8-al. Nem foglalkoztunk velük, kiafkoltak egy közel 20 percre, akkor kérdezte Ryan, hogy mit akarhatnak vajon az A8-ba. Odament Ryan, köszönt nekik, erre flegma stílusba válaszoltak, és "crips jeleket mutogattak ki a kocsiból". Én erre csak annyit csináltam, h visszamentem a házhoz, inkább nem is foglalkoztam velük. Ryan még valamit beszélgetett velük, később visszatekert hozzám a ház elé, és mi el is engedtük a dolgokat. Erre ők, 3-an odajöttek, folytatták a kötekedést velem, mert Ryan tovább ment bicajjal, ebből kialakult egy kissebb vita, mondtam nekik, hogy húzzanak el a telkemről, mert fejbelövöm őket. Erre fogták, elővették a fegyvert, és fejbelőttek a saját házam udvarán, binco-val közvetlen szemben. Fegyvert nem mutattam nekik, nem tudhatták, hogy van-e nálam. Illetve érdekelne, h ezt hogyan tervezték el IC, és mi volt az indokuk, h ketten is fegyverrel mászkálnak fel alá, kezdő szinten. (Aki lelőtt LVL3 volt). Azért keletkezett a PK, mert mire ideért az admin, nem voltak fent a szerveren. ◄