Jag Isaac ---> Kemal Bishop, Rahsaan Powell, Rodnell Perkins [Levi]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jag

Újonc
2020. 03. 19.
30
35
V4 karakter
Jag Saint
V2 karakter
Aziz Nikolaj
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Jag Isaac

Panaszra tett személy InGame neve:
Kemal Bishop, Rahsaan Powell, Rodnell Perkins

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Rodnell Perkins DM

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/JAPuUTmj ,

Megjegyzés:
Úgy kezdődött a szituáció, h mi 3-an (Jag Isaac, Ryan Wooten, Wlodzimier Jaskolka) Rp-ztünk, beszélgettünk a ház előtt, közben megjelentek az Audi A8-al. Nem foglalkoztunk velük, kiafkoltak egy közel 20 percre, akkor kérdezte Ryan, hogy mit akarhatnak vajon az A8-ba. Odament Ryan, köszönt nekik, erre flegma stílusba válaszoltak, és "crips jeleket mutogattak ki a kocsiból". Én erre csak annyit csináltam, h visszamentem a házhoz, inkább nem is foglalkoztam velük. Ryan még valamit beszélgetett velük, később visszatekert hozzám a ház elé, és mi el is engedtük a dolgokat. Erre ők, 3-an odajöttek, folytatták a kötekedést velem, mert Ryan tovább ment bicajjal, ebből kialakult egy kissebb vita, mondtam nekik, hogy húzzanak el a telkemről, mert fejbelövöm őket. Erre fogták, elővették a fegyvert, és fejbelőttek a saját házam udvarán, binco-val közvetlen szemben. Fegyvert nem mutattam nekik, nem tudhatták, hogy van-e nálam. Illetve érdekelne, h ezt hogyan tervezték el IC, és mi volt az indokuk, h ketten is fegyverrel mászkálnak fel alá, kezdő szinten. (Aki lelőtt LVL3 volt). Azért keletkezett a PK, mert mire ideért az admin, nem voltak fent a szerveren.

Levi

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
335
145
Pécs
V4 karakter
Lambert Augustin
A panaszkönyv részleteit mindkét fél részvételével ingame megbeszéltük, az adott helyen és időben nem történt semmilyen szabályszegés így a panasz jogtalan.

Zárom, helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Richarad és Jag
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.