Jafar Mason ---> Jack D Alexandros[Dave]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Wine

Újonc
2021. 04. 13.
16
83
V4 karakter
Guillermo Gallardo
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Jafar Mason

Panaszra tett személy InGame neve:
Jack D Alexandros

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szolok neki hogy 1 percel ezelőtt lettem megállítva és figyelmen kívűl hagyja az IC-t és csak azt hajtsa hogy iratokat a végén persze hozzámvág egy 80k-s csekket.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
LOG: https://pastebin.com/EHj9GB3A ||| Videó:

Megjegyzés:
Nos hol is kezdjem, kezdjük az elején elindultam leadni a kész kocsit fényező munkából nem álltam meg a STOP táblánál és ott campelte egy motoros rendőr és megállitott, ezzel nemis volt semmi probléma félig meddig nem értettem hogy arra miért kapok csekket hogy veszélyeztettem a motoros rendőrt amikor a kocsimtól kb 15 méterre ált no mindegy elfogadtam kaptam egy 54.000$-os csekket, minden rendbe volt így tovább mentem hogy haladjak. De jött ekkor a kedves Jack D Alexandros és én egyből mondtam neki hogy most engedett el maga, ezzel ő nem törödött és folyamatosan azt hajtotta hogy iratokat így irtam neki ooc hogy ez most mi, gyors le taboltam és megnéztem a clippet rájöttem hogy nem ő volt az aki az imént engedett el, és csak kérte ic az iratokat irtam neki hogy most lettem átnézve de hát ezt figyelmen kívűl hagyta ezek után irtam neki IC meggondolatlan dolgokat, mind ezek után jött egy 80.000$-os csekk ezt nemtudom hova rakni ha előtte 1 percel kaptam egy jogos 54.000$-os csekket. Szerintem ez így nem nagyon reális hogy percenként ilyen nagy csekkeket kapok, illetve az embernek nagyon elveszi a kedvét a játéktól, úgy voltam vele fellépek kicsit fényezni nem kocsikázni mert abból vagy csekk vagy tk a kocsi a vége...Köszönöm ha elolvastad..

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.