Jae Mae---->Benjamin Cooper/Logan Clark [zsola]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nagyfiu

Barangoló
2022. 01. 16.
112
431
www.youtube.com
V4 karakter
Zane Kane
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Jae Mae

Panaszra tett személy InGame neve:
Benjamin Cooper/Logan Clark

Panasz oka, leírása, kifejtése:
nonrp

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
furi dolog

Logan Clark

Újonc
2019. 10. 16.
28
13
Perkáta
V4 karakter
Rudolph Effertz
Én ehhez nem tudok hozzászólni mivel nem én ötletem volt. De ha ugy nézzük irl is visszarántható lenne csak erre itt nincs lehetőség sajnos..

• Vicces
Reactions: roli666

SPAZ

Újonc
2019. 01. 23.
20
14
V4 karakter
Damian Walsh
Hali! Igazából Logan nem hiszem hogy bármi hibásat tett volna, én bevallom nem gondoltam át a dolgot csak cselekedtem, és valjuk be mit tennének ha egy ilyen helyzetbe kerülne valaki IRL, kihuznánk öt onnan, viszont mivel itt nem nincs olyan lehetöség hogy kihuzod egyből. ezért is gondoltam hogy meg billincselem és kihuzom onnan..

SPAZ

Újonc
2019. 01. 23.
20
14
V4 karakter
Damian Walsh
Egyáltalán miért fordulna meg az a fejedben, hogy egy bevetésis társadat megbilincseled egy lövöldözés közepén? Nem egy nagyon reális dolog.
Logan ahogy a videon látható fedezékben könygáz hatása alatt volt igy csak hátra felé ment és ez ellen nem tudott volna tenni semmit azzaz mozgás képtelen lett, és igy csak hátrált volna be a tüzharcba, én ezért meg billincseltem és kihuztam onnan hogy ne lőjjék le, ha lehetett volna anélkül hogy meg billincseljem ugy tettem volna, de nem lehetett....

• Vicces
Reactions: roli666 és GT

zsola.

cioban
2019. 03. 22.
320
1 020
19
𝑻𝒓𝒂𝒏𝒔𝒚𝒍𝒗𝒂𝒏𝒊𝒂 🏔🌄
V4 karakter
𝗡𝗲𝗶𝘇𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗲𝘃𝗮 🌴
Nem hiába tehetetlen ilyenkor a karakter, nem fair, hogy megbilincseled, és kiviszed a smokeból, hogy ne legyen lelőve/ne fulladjon meg. Ez bugkihasználás volt, odadobták a sarokra a füstöt, megbilincselted és kifutottál vele a füstből, miközben ő tehetetlen volt, ezzel kikerültétek a rendszer alapvető műkődését.
A szankciód 3 hét kitiltás lesz a szerverről, Bugkihasználás indokkal.
Zárom a panaszt, szép estét.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.