Neved:
< Jaden Johnstone (ő helyette írom én) >
A Ban időpontja:
< 2022/11/19 13:12:27 >
A Ban időtartama:
< 2023/02/17 >
Adminisztrátor neve, aki bannolt:
< Benton >
Ban indoka:
< DeathMatch, RolePlay alatt msegít parancs használata folyamatos szabály sértések. >
Indoklás amiért UB -t szeretnék:
< Első sorban én mint a kérelmet megíró szeretnék egy mondatot hozzá fűzni, hogy azért más azaz én írom az úriember helyett a kérelmet mivel BANNolva van fórumról. Az ő saját saját szavait ide idézem be ˝ -el: ˝ Első sorban sikerekben gazdag Boldog Új évet kívánok, másrészt pedig szeretnék Unbannt kérni a vezetőségi tagoktól. El ismerem, hogy szabályt szegtem és ennek súlyát most is nagyon bánom! Nagyon meg bántam mivel ennyi idő elteltével rájöttem, hogy mennyit jelent nekem a Las Venturas szerver és, hogy ez idő alatt menyi jó dolgot hagytam ki mióta ki osztották nekem a BANN-t... És valójában azért is jöttem erre a szerverre, mivel élményekben, izgalmakban gazdag RP-T folytathassunk társaimmal, barátaimmal és arra is rájöttem, hogy pénzünket jobb úgy meg keresni ha farmozok vagy akár taxizok vagy másnak takarítom a istállóját. A SeeMTA Feeling akkor is ott van és ez egy élmény ez egy élet érzés ha mondhatom így is. Az a lényeg, hogy most már tudom hogy mit nyújtanak nekünk a SeeMTA játékszerverei, így szeretnék vissza jutni, szeretnék több mindent el érni és már azt is meg fogadtam magamnak, hogyha vissza jutok már adminként szeretnék szolgálni a SeeMTA Las Venturas szerverén csak annyira kérem a vezetőséget, hogy adják meg nekem ezt az utolsó esélty, hogy bizonyítsak magamnak és másoknak is hogy többre vagyok képes mint ami vagyok... Szeretném kérelmezni az UNBAN-t és ígérem nem fognak csalódni bennem! Mélytengernyi tiszteletem és előre is köszönöm a választ! További szép napot kívánok! ˝