Neved:
< Jaden Jhonston (ő helyette írom én) >
A ban időpontja:
< 2022/11/19 >
A ban időtartama:
< 2023/02/17 >
Neve, aki bannolt:
< Benton >
A ban oka:
< DeathMatch, RolePlay alatti /msegít parancs használata, folyamatos szabály sértések >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Első sorban sikerekben Gazdag Boldog ÚJ évet kívánok! Szeretnék UNBANN -t kérelmezni a BAN -t adó admintól. El ismerem szabály sértéseim erősségét, súlyát nagyot hibáztam... Nagyon meg bántam, mivel ennyi idő elteltével rájöttem, hogy mennyit jelent nekem a Las Venturas szerver és, hogy ez idő alatt menyi jó dolgot hagytam ki mióta ki osztották nekem a kitiltást, és arra is rájöttem, hogy ez a szerver leginkább azért jött létre, hogy élményekben, izgalmakban gazdag RP-T folytathassunk társaimmal, barátaimmal és arra is rájöttem hogy pénzünket jobb úgy meg keresni, hogyha farmozok vagy akár taxizok vagy másnak takarítom a istállóját. Ez a SeeMTA Feeling akkor is ott van és ez egy élmény ez egy élet érzés ha mondhatom így is. Az a lényeg, hogy most már tudom hogy mit nyújtanak nekünk a SeeMTA játékszerverei, és szeretnék vissza jutni, hogy több mindent el érni és már azt is meg fogadtam magamnak, hogyha vissza jutok már adminként szeretnék szolgálni a SeeMTA Las Venturas játékszerverén csak annyira kérem a kitiltást kiosztó admint, hogy adja meg nekem azt az egy esélyt, hogy bizonyítsak magamnak és másoknak is, hogy többre vagyok képes mint ami vagyok. Szeretném kérelmezni a kitilás feloldását és ígérem nem fogtok csalódni bennem. Mélytengernyi tiszteletem és előre is köszönöm a választ . További szép napot kívánok! >