Jacob Tyle Jelenkezési lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2022. 01. 17.
3
0
V4 karakter
Jacob Tyle
Vontato-Szolgalat-4.png

JELENTKEZÉSI NYOMTATVÁNY - 2021/2022

A jelentkezési lap megírása előtt elolvastam és tudomásul vettem a Publikus Dokumentumban leírt pontokat, illetve elfogadom a Frakció szabályzatot és rendelkezem a belépésnél kifizetendő összeggel.

towicon-v2.png
[A jelentkezés IC része]
towicon.png

Teljes neve:
Jacob Tyle.
Születési helye, ideje:
Los Santos. 1993.03.22.
Személyi igazolvány száma:
112078305.
Telefonszáma:
38761188804769
Lakóhelye:
San Fierro.
Korábbi munkahelyei:
Nagyker futáros.

~

Miért szeretne hozzánk jelentkezni?

Szeretnék egy állandó munkahelyet szeretek másoknak segíteni sokszor láttam hogy le. Vannak robbanva az út szélen és szeretnék nekik segíteni imádok vezetni van egy kis vontatási tapasztalatom egyszer 1 hétig lehettem vontatós es nagyon jó volt es szeretnék. Ezzel foglalkozni úgy érzem alkalmas vagyok erre a munkakörre.
Mik a tervei a jövőre nézve?
Szeretnék a csapat tagja lenni es sok emberen segíteni es felruházni magam egy kis vagyonnal .
Volt már büntetve?
Büszkén jelenthetem hogy NEM.
Jogosítványa illetve okiratai érvényesek?
[SIZE=4Természetesen .[/SIZE]
Dolgozott már nálunk?
Nem
Ha igen, miért lépett ki/rúgtuk ki?
....

-

towicon-v2.png
[A jelentkezés OOC része]
towicon.png

Mi az IRL neved?
Bangó Peti.
Hány éves vagy?
17.
Írj magadról legalább 10 mondatot:
Peti vagyok 17 éves jelenleg középiskolába járok szakmát tanulok elég sokat szoktam. Játszani elég sok féle játékon de a kedvenc a Seemta imádok benne vezetni lassan 1 éve játszom a szerveren es .Nagyon tetszik pláne ha be kerülhetnék egy frakcióba az király lenne. A szerveren nagyon szeretek vezetni egyszer volt lehetőségem ki próbálni a vontatást és nagyon tetszett és akkor valósult meg bennem az ha lesz lehetőség akkor jelentkezem. A játékon kívül szeretek kosarazni bár nem vagyok valami magas 175cm de szeretem csinálni, van egy kis kutyám németjuhász 1éves ha nem játszom akkor vele szoktam bohóckodni. Szeretek még számítógépet bütykölni próbalom a napomat ki max-olni

~

Mióta játszol a szerveren?

2022-02-14- óta játszom .
Mennyi a játszott perced?
(11339 perc)
Milyen frakcióban/szervezetnél voltál eddig (illetve milyen pozícióban)?
még nem voltam egyben sem sajnos
Hogy érzed, miért téged válasszunk?
Szeretnék vontatózni a szerveren nagyon jó ezt csinálni ahogy írtam fentebb 1 hétig ki próbalhattam es nagyon tetszett. Van egy kisebb tapasztalatom elég sok autót vezettem már szerintem tudok a vontatóra is vigyázni saját pénzből. Meg tudom szereltetni ha véletlen össze törném. és nem szegném meg a frakció szabályzatát és szeretnék tartozni ebbe a frakcióba. szeretnék egy csapatba tartozni ahol meg becsülnek és vannak feladataim és nem lenne csalódás bennem. Mindent beletennék minden lehetőségem szerint próbálnék meg felelni szeretek RP-zni szeretek vezetni tudok vigyázni a vontatóra és ha véletlen valamit el szúrnák vállalnám a felelőséget a tetteimért
Napi/heti mennyi időt szánnál a vontatásra?
Napi 4 órát minimum hétvégen akár többet is .
Van TeamSpeak 3-ad?
Igen van és tudom használni .
UCP előéletedről készített kép:
Sajnos van multam de elég sok félre értés is volt ez tisztázódott is de az UCPn latszik sajnos:( https://imgur.com/a/5OMglOF

Utoljára szerkesztve:

RageX

See Game System
Támogató
2019. 05. 27.
569
1 059
24
V4 karakter
Ladislav Dubrovsky
LV karakter
Garrett Bradford
V2 karakter
Naomi Redfield
Rossz helyre nyitottad a témát, áthelyeztük.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.