Elutasítva Jacob Rhys - Puporka

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

nagyadam259

Újonc
2019. 01. 12.
22
16
22
Fiji
LV karakter
Jacob Rhys
zoldlogo.png

Neved:
< Jacob Rhys >

A ban időpontja:
< 2022-11-26 00:18:49 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Puporka >

A ban oka:
< PP-s item kicsomagtartózása >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szia!
Szeretnék először is bocsánatot kérni ezért, hogy kicsomagtartóztam a kocsidból a könyveket. Másodszor nem érzem jogosnak az örökös BAN-t, mivel amikor kicsomagtartóztam a tárgyakat, utána egy fél / egy óra múlva vissza is raktam mindent az autódba, mivel rájöttem, hogy PP-s itemnek számítanak a könyvek is!
Ezzel a csomagtartózás pillanatába nem voltam tisztában, ami egyedül az én hibám, nem is ezzel szeretném megvédeni magam, hanem azzal, hogy még az előtt vissza raktam mindent, hogy bárki ezt észre vette volna. Láttam többször, hogy Kaptak UnBan-t játékosok, akik vissza tudták/vissza adták a kicsomagtartózott PP-s itemeket. Mivel én is vissza tettem, így jogosnak érzem a 300perc jail-t, unban fejében. Ha pedig bármi kérdesed / fennakadásod lenne még szeretném megbeszélni ezt veled. Rugalmas vagyok!
Remélem sikerült átadnom az én nézőpontom is.
További szép napot / estét!>

• Tetszik
Reactions: FR0314

Puporka

"A Mi szerződésünk egy életre szól" -Fradi B-Közép
Very Important Person
2019. 01. 12.
1 895
1 938
Várpalota
V4 karakter
Mark Sean
LV karakter
Mark Sean
Úgy gondolom múltkor leírtam mindent PÜ-ben, az hogy nem vagy/voltál tisztában a szabályzattal nem mentesít fel az alól ,hogy kiszedheted őket.
Hónap vége fele beszélhetünk egy esetleg Unbanrol, addig viszont marad rajtad a kitiltás, és tanulmányozd a szabályokat.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.