Jacob D Edwarson Taxis jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Deamson

Barangoló
2021. 04. 13.
76
56
V4 karakter
Jacob D Edwarson
LV karakter
Alexander Ivanovics
v1.png

🄲🄰🄼🄱🄻🄾🄶🄸🅂🅃🄸🄲🅂 Jelentkezési lap

«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»

Jelentkező teljes neve:

< Jacob D Edwarson >

Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Santos, 1998.03.21 >

Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
< Jessica Lois >

Jelentkező telefonszáma:
< 38761120157451 >

Jelentkező lakcíme:
< Verona Beach St.22 >

Jelentkező e-mail címe:
< Attuska24@gmail.hu >

Érvényes iratairól készített fénymásolat: ((Kép linkek))
< [/COLOR] [COLOR=white]https://kepkuldes.com/image/Lpp3lV https://kepkuldes.com/image/LppZJm https://kepkuldes.com/image/Lppbqe >

Milyen pozícióra szeretne jelentkezni? (Taxis, vontatós, áruszállító, fényező, csiszoló)
< Taxi >

Van-e tapasztalata a választott munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
< nincs >

Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):

< Jacob D Edwarson vagyok legnagyobb végzetségem szakképzés. 1998ban születem drága édes anyám fogott kezében akkor már apám nem volt. Igazán nem vagyok gyakorlott ebben a szakmában de, ki szeretnék több dolgot is próbálni meg nem csak egy dolog érdekel az életben. Szeretek sok illetve más emberekkel is dolgozni nem csak egyel akit ismerek. Ezért gondoltam a taxit, ott sok emberel találkozhatok. Nyilván nem arra fókuszálok hogy beszélgessek hanem az útra. >

«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»

Teljes neved:

< Szalay Rudolf >

Hány éves vagy?
< 19 /icode] [COLOR=#fe9f0c]>[/COLOR][/COLOR][/COLOR] [COLOR=white][COLOR=white][COLOR=#fe9f0c]Játszott perceid száma:[/COLOR][/COLOR][/COLOR] [COLOR=white][COLOR=white][COLOR=#fe9f0c]<[/COLOR] [icode] 20.217 >

Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
< https://kepkuldes.com/image/LppAV4 >

Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
< Pozitívum: -Jól betudok ileszkedni és egész gyórsan[/COLOR] [COLOR=white]-Legtöbb kérdésre tudok vagy próbálok válaszolni -nem vagyok haragos és nem leszek gyorsan ideges Negatívum: - Amilyen az elvárás tőlem vagy a stílus ugyan azt kapja a másik -túl őszinte vagyok egyes olyan emberekkel akikkel nem mindig kéne >

Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
< van mikrofonom, és szoktam Discordot használni. >

Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
< Elfogadom >

Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
< Rudi vagyok 19éves 3évet lehúztam egy cukrász szakmában. Azóta abba hagytam az iskolát és dolgozni mentem. Szeptembertől megyek el esti érettségire csak azért hogy az is legyen. Főbb hobbim most nincs meló mellet, de leginkább gépezni vagy szórakozni szoktam. Szórakozás mellet ismerősök vagy haverokkal megyek iszogatni de csak néha-néha mikor szabad. >

«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»

Jelentkező aláírása:
Jacob D Edwarson

Utoljára szerkesztve:

Girus.

Vicces, tudom.
Támogató
2020. 02. 03.
114
136
23
Hajdú(C telep)nánás
V4 karakter
Nathan Barnett
Szia én voltam aki ajánlotta neked a Camb-et. Végigolvastam a lapodat és kérlek a helyesírásra figyelj oda és javítsd ki. A képeket próbáld meg ingame F12-vel fotózni jobban néz ki és komolyabban is vehető. Az UCP-ről meg annyit hogy elég friss és nem egy kis dologért kaptad, ja és kérlek a szakmai önéletrajzodat pótold mert az fontos.

Ezért inkább Tartózkodom!
- Josh F Wilson

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Szarvas

Deamson

Barangoló
2021. 04. 13.
76
56
V4 karakter
Jacob D Edwarson
LV karakter
Alexander Ivanovics
Szia én voltam aki ajánlotta neked a Camb-et. Végigolvastam a lapodat és kérlek a helyesírásra figyelj oda és javítsd ki. A képeket próbáld meg ingame F12-vel fotózni jobban néz ki és komolyabban is vehető. Az UCP-ről meg annyit hogy elég friss és nem egy kis dologért kaptad, ja és kérlek a szakmai önéletrajzodat pótold mert az fontos.

Ezért inkább Tartózkodom!
- Josh F Wilson
Értem, át olvasgatom a dolgot, annyi hogy a képeket nem tudom úgy mert nem menti le a képet azért csináltam igy az egészet.

• Tetszik
Reactions: makszi

Szarvas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
250
138
24
Érd
www.instagram.com
V4 karakter
Rudolf Cambeiro
LV karakter
Rudolf Cambeiro
V2 karakter
-
Tisztelt Jacob D Edwarson!

Az Ön jelentkezési lapját a vezetőség elutasította! A legközelebbi felvételre szívesen várjuk!

Személyes megjegyzés: Javítás után sem sikerült a minta szerint kitölteni a lapot, illetve a kerek egész mondatok kicsit távol állnak. Az UCP-den eléggé friss az a ban és nem is a legszebb, egyelőre komolytalannak érzem a lapot.

Aláírás:
Rudolf Cambeiro, Tulajdonos

• Tetszik
Reactions: pobi
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.