🄲🄰🄼🄱🄻🄾🄶🄸🅂🅃🄸🄲🅂 Jelentkezési lap
«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»
Jelentkező teljes neve:
<
Jackson Sullivan
>Jelentkező születési helye, ideje:
<
Las Venturas, 2003.01.30
>Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
<
Margaret Moderville
>Jelentkező telefonszáma:
<
38761188810083
>Jelentkező lakcíme:
<
Jelenleg nincs aktív lakcímem.
>Jelentkező e-mail címe:
<
balintherczeg7@gmail.com
>Érvényes iratairól készített fénymásolat: ((Kép linkek))
<
https://imgur.com/a/hfuPuKU
>Milyen pozícióra szeretne jelentkezni? (Taxis, vontatós, áruszállító, fényező, csiszoló)
<
Taxis és Csiszoló
>Van-e tapasztalata a választott munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
<
Mindkettőben van, csiszoló voltam egy baráti cégnél, valamint szabadidőmben személyszállítást vállalok.
>Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
<
Csiszoló: Egy baráti cégnél voltam csiszoló nagyjából 2 hónapig, az idő alatt alapfokon megtanultam. Személyszállító vagyok szabadidőmben, vezetési stílusom nyugodt, nem kapkodós, mégis viszonylag gyors és meglehetősen biztonságos.
>«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»
Teljes neved:
<
Herczeg Nimród Bálint
>Hány éves vagy?
<
17 (Születtem 2005.01.30)
>Játszott perceid száma:
<
7200+
>Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
<
Egyszer voltam https://imgur.com/a/K9dvqqq
>Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
<
Nagy munkabírással rendelkezek, rugalmas az időbeosztásom, céltudatos vagyok sikereim,céljaim és a csapat előrehaladásának tekintetében. Negatívumként az esetenkénti forrófejűségem és a túlreagálásom mondanám.
>Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
<
Igen mindkettővel rendelkezek
>Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
<
Elolvastam és elfogadom a szabályzatban leírtakat.
>Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
<
Herczeg Nimród Bálint vagyok, becenevemen Harcsa. Születtem 2005.01.30-án, Zalaegerszegen. Jelenleg 17 éves vagyok, Technikumi tanuló egészségügyi szakápoló szakon. Vicces forma vagyok, szeretek megnevettetni mindenkit, ugyanakkor kellő komolyságot is tudok mutatni, ha a helyzet megkívánja, egyszerre a kettő is megy. Hamar barátkozom, új helyen újoncként próbálom megtalálni a közös hangot mindenkivel. Céltudatos vagyok, igazi örökmozgó, nekem mindig muszáj valamivel foglalkoznom, ezért is jelentkezek a Taxis és a Csiszoló állásra is.
>«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»
Jelentkező aláírása:
Jackson Sullivan
Jackson Sullivan
Utoljára szerkesztve: