Jackson S Dinozzo jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Petii.

Barangoló
2022. 08. 07.
129
97
V4 karakter
Jackson S Shepard
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Petinek hívnak. Ig nevem: Jackson S Dinozzo, 19 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 12319 perccel rendelkezem. >>
Mi az SGH feladata?
<< Egy kisebb terhet vesz le az adminisztrátorok válláról azzal, hogy az adminsegédek kisebb kérdéseket válaszolnak meg PM formájában. Segítő kezet nyújtanak akár OOC akár TS3-on ha valakinek kérdése merülne fel. Megelőzik azt, ha valaki a szabályzat nem ismerete miatt olyan dolgot tesz, ami később szankcionálva lenne. Illetve ha már szabálytalanságot észlelne, ami a szabályzatba ütközik, azt köteles egy adminisztrátornak jelenteni. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretném az aktívságommal az adminok munkáját megkönnyíteni hogy a legkisebb problémákkal ne őket zavarják. Segíteni a kezdők beilleszkedését esetleges betanítását vagy akár körbevezetését hogy tudja merre menjen és akár kisebb kérdésekre választ adjak hogy mibe hogy kezdjen bele. És legfőképp szeretnék egy összetartó csapathoz tartozni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy gondlom elég aktív tudok lenni. Szeretném segíteni a játékosokat, mivel nekem is sokat segítettek az elején így én is szeretnék segíteni az embereknek. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta 4-5 órát, hétvégente többet is. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem még nem voltam. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Még nem voltam. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Aktívság, Rugalmasság, Segítőkész. Negatív: Néha nagyképű vagyok, Lobbanékony, Szókimondó vagyok, Ha megadom a tiszteletet én is elvárom a másik féltől. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék. Adminként sokkal nagyobb problémákat is megtudok oldani majd, persze ha sikerül. Nyílván ez több felelősséggel is jár de szerintem ezt megtudnám ugrani. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elmondanám neki, hogy a RolePlay maga egy szerepjáték és úgy kell viselkedjen mint a valóéletben csak itt akár más szerepet is alkothat mint például maffiás vagy bandatag. Aztán átvenném vele a szerverszabályzatot és ha nincs elképzelése mit szeretne alkotni a szerveren adnék neki pár tippet amivel elindulhat. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Elmondanám neki, hogy még csak egy adminsegéd vagyok és nem rendelkezek ilyen jogokkal, majd mondanám neki hogyha szeretné akkor hívok hozzá egy admint. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.

<< Szia! jelenleg én ezzel nem tudok tenni semmit hisz ez IC ügy, de ha szeretnéd hívok neked egy admint. >>

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: BrBsTomi

.Hunor

Ex SCKK Főleader
2020. 01. 27.
684
486
V4 karakter
Orion Shane
V2 karakter
Clyton Jack
Cső!
Amióta ismerlek mindig rendes és segítőkész voltál velem és másokkal is. Úgy gondolom, meg tudnád állni a helyed sgh-ként.
Sok sikert!

• Imádom
Reactions: Petii.

Doki

Fórum Császár
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 660
4 701
V4 karakter
Dr Julian Rauschenberg
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

• Tetszik
Reactions: .Hunor és justcody
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.