- 2022. 08. 07.
- 129
- 97
- V4 karakter
- Jackson S Shepard
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Petinek hívnak. Ig nevem: Jackson S Dinozzo, 19 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 12319 perccel rendelkezem. >>
Mi az SGH feladata?
<< Egy kisebb terhet vesz le az adminisztrátorok válláról azzal, hogy az adminsegédek kisebb kérdéseket válaszolnak meg PM formájában. Segítő kezet nyújtanak akár OOC akár TS3-on ha valakinek kérdése merülne fel. Megelőzik azt, ha valaki a szabályzat nem ismerete miatt olyan dolgot tesz, ami később szankcionálva lenne. Illetve ha már szabálytalanságot észlelne, ami a szabályzatba ütközik, azt köteles egy adminisztrátornak jelenteni. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretném az aktívságommal az adminok munkáját megkönnyíteni hogy a legkisebb problémákkal ne őket zavarják. Segíteni a kezdők beilleszkedését esetleges betanítását vagy akár körbevezetését hogy tudja merre menjen és akár kisebb kérdésekre választ adjak hogy mibe hogy kezdjen bele. És legfőképp szeretnék egy összetartó csapathoz tartozni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy gondlom elég aktív tudok lenni. Szeretném segíteni a játékosokat, mivel nekem is sokat segítettek az elején így én is szeretnék segíteni az embereknek. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta 4-5 órát, hétvégente többet is. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem még nem voltam. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Még nem voltam. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Aktívság, Rugalmasság, Segítőkész. Negatív: Néha nagyképű vagyok, Lobbanékony, Szókimondó vagyok, Ha megadom a tiszteletet én is elvárom a másik féltől. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék. Adminként sokkal nagyobb problémákat is megtudok oldani majd, persze ha sikerül. Nyílván ez több felelősséggel is jár de szerintem ezt megtudnám ugrani. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elmondanám neki, hogy a RolePlay maga egy szerepjáték és úgy kell viselkedjen mint a valóéletben csak itt akár más szerepet is alkothat mint például maffiás vagy bandatag. Aztán átvenném vele a szerverszabályzatot és ha nincs elképzelése mit szeretne alkotni a szerveren adnék neki pár tippet amivel elindulhat. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Elmondanám neki, hogy még csak egy adminsegéd vagyok és nem rendelkezek ilyen jogokkal, majd mondanám neki hogyha szeretné akkor hívok hozzá egy admint. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.
<< Szia! jelenleg én ezzel nem tudok tenni semmit hisz ez IC ügy, de ha szeretnéd hívok neked egy admint. >>
Utoljára szerkesztve: