Jackson Monteno ------>>>> Krisztian Nestorov[Justin]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ambu

Barangoló
Támogató
2019. 04. 23.
80
51
Erdély
V4 karakter
Paul Moore
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Jackson Monteno

Panaszra tett személy InGame neve:
Krisztian Nestorov

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Totálkáros jármű tolása egyedül, semmi rp-vel

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/HL4XOcO

Megjegyzés:
-

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Pacsi.
A panaszt én fogom bírálni. Várom az érintett válaszát 24 órán belül.

Debian

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
104
69
youtube.com
V4 karakter
Borya Boris
Már megbocsássatok, hogy hozzászólok, de Te pont ott voltál, semmit nem szóltál neki, hogy ezt lehet - e vagy sem.
Ráadásul még segíthettél is volna neki, de Te inkább adod a kommunistát, mert hátha kapsz csokis sütit.

Az ilyen emberek irritálóak számomra, hogy NINCS IS KÖZÜK A SZABÁLYSÉRTŐHÖZ, DE KIB**IK VELE, MERT MIÉRT NE.

Ezzel csak a
közösséget rombolod, s idővel úgy fogod végezni, mint Curtis Shakur, kapsz egy jókora bant közösségrombolásért, majd 1 év után sem fogsz ub - t kapni.
Láttam a többi PK - d is. Az eventes PK - d is rohadt közösségromboló. Nem mindegyik pkd feltétlen az, de a fele viszont tényleg rombolja a közösséget!

Köszöntem a figyut, modi/admin tetya. Meghívlak titeket egy Cheburekire, lesz hozzá Mayonéz is. :p

damian

Zöldfülű
2019. 01. 10.
185
861
LV karakter
Edgar Cadaval
BMS sorban már csak tolhassa egyedül azt a kocsit.Ennyi erővel a szerver felét PK-ra teheted.

• Tetszik
Reactions: Debian

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Pacsi. A kép alapján a panaszt jogosnak ítélem. Viszont szankciót nem osztok érte. Igaz, hogy @Debian -nak nincs köze a pkhoz de teljesen igaza van. Szólhattál volna neki, hogy figyu ezt ne vagy akár segíthettél volna tolni. Látszik a rossz akarás ebben és a többi pkban is. Azt ajánlom kicsikét vegyél vissza ebbol.
Zárom, helyezheto.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.