Jackson Monteno ------------>>> Frederich Reinhold [Justin]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ambu

Barangoló
Támogató
2019. 04. 23.
80
51
Erdély
V4 karakter
Paul Moore
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Jackson Monteno

Panaszra tett személy InGame neve:
Frederich Reinhold

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NRK

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/H0rPyOb

Megjegyzés:
Ha látod, hogy a hátadnál egy ~140-vel érkező kocsi jön, akkor nem az a reakciód, hogy rá húzod a kormányt, hanem lehúzodsz egy picit, vagy hagyod, hogy menjen.

Ambu

Barangoló
Támogató
2019. 04. 23.
80
51
Erdély
V4 karakter
Paul Moore
és nem is sajnálta a kocsiát, mivel, hogy bérelt kocsi és ha lerobban akkor hiv egy taxit és rá 15 percre már bérel egy újat, addig meg egyet buszozik

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Pacsi.
A panaszt én fogom bírálni. Várom az érintett válaszát 24 órán belül.

Csabiii

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 13.
222
188
21
Csikszereda
www.youtube.com
LV karakter
Eugenio Weissborn
V2 karakter
Khaled Al Maalouf
Nem rossz szándékból de ez a viselkedés annyira közösség romboló megnyilvánulás, hogy minden kis apró dologért írsz egy nagy 4 panaszkönyvet csak, hogy te éjszaka jobban aludj.. Esetleg leírod ezzel neked miért lesz jó? Csak mert ezzel nem hiszem többet hozzáteszel, hogy az emberek jobban törekedjenek az RP-re. Ennyit szerettem volna. Figyu jöhet ide is.

Mower válasza:
Privátban írjátok le neki inkább, nem ér ez meg szerintem 1 hónap pihit, de sajnos kénytelen vagyok osztani.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Megkérnék mindenkit, hogy a felesleges hszeket fejezzétek be. Illetve Jackson neked mikor felelne meg egy ts elbeszélgetés?

Soft1337

Újonc
2019. 01. 27.
2
1
V4 karakter
Fredrich Reinhold
Hali, ehhez annyi a hozzáfűzni valóm hogy a kedves srác aki írta PK-t egyébként az ügyhöz azonnal hívott admint akivel meg lett beszélve az egész, és ott kaptam egy szóbeli figyelmeztetést tőle mivel látta ezeket a képeket amiket ide is feltett! Szóval szerintem nincs értelme újra megvitatni, mivel én nem raktam fel őt azért hogy letolt az útról és egy táblának csapódtam, nincs értelme minden kis dologért egyből idefordulni Kedves Jackon Monteno, hidd el nem fogsz rosszul aludni ha valakit nem raksz fel PK. Köszönöm, ahogy érzed Justin elfogadom a döntésed.

• Tetszik
Reactions: Danesz

Soft1337

Újonc
2019. 01. 27.
2
1
V4 karakter
Fredrich Reinhold
Sajnos már nem tudom melyik admin lehetett, nekem Jackson ugrik be de nem vagyok biztos benne, ne vedd készpénznek.

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
@Jackson te tudsz valamit az esetrol?

Edit: A panaszt jogosnak ítélem Fredrich büntetése 45 perc Non RP miatt. Viszont Jackson a te pkval való fenyegetozésed mellett sem mehetünk el. Te 60 percet fogsz ezért kapni.
A büntetéseket osztom.
Zárom, helyezheto a lezártakhoz.

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: Adam Climford
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.