Jackson Hudson MG-DM [Taco]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Outlaw

Újonc
2019. 01. 11.
39
39
Debrecen
V4 karakter
Cristian Falcone
LV karakter
-

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Jhon Bruke

Panaszra tett személy InGame neve:
Jackson Hudson

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Délután átvertem ic ezt a srácot 30.000$-al pénzduplázással,ide adta aztán elmentem, és nemrég találkoztunk a sráccal AKK-n nem tudta ic a nevemet illetve semmilyen adatot rólam, aztán mikor meglátott előkapott egy tec-9-et és azonnal lelőtt AKK-közepén

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/xHqToZJ

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Pacsi!
A panaszt én fogom bírálni, várom az érintett Jackson Hudson válaszát 24 órán belül.​

2019. 05. 24.
3
0
V4 karakter
Jackson Hudson
Szép estét! Aznap nem egyszer találkoztunk, simán megismerhettem arcvonásairól,ruháiról ic, és én csak annyit mondtam ott AKK-n hogy: tee. Aztán kezdett el futni, egy ideig csak futottam utána, majd beült egy kocsiba, és én csak akkor vettem elő a tec-et amikor már bent volt, sőt már elindultak...
Ha változtatsz mondjuk ic kinézetet akkor nem lőlek le mert tudom hogy MG,de így szerintem simán megismerhettelek.
Edit: Ha van rp arról hogy aközben mikor nem talákozunk áll szakállt raktál vagy valahogy megváltozott a külsőd, akkor nem ismerhettelek volna fel,de ha nem változott sehogy semmi akkor simán felismerhettelek.

Utoljára szerkesztve:
2019. 05. 24.
3
0
V4 karakter
Jackson Hudson
Tehát az már hazugság hogy rögtön kaptam elő a tec-et ahogy megláttam... szerintem azóta nem is léptem ki, tudok adni logot a másodpercekről!
Illetve amikor már ült a kocsiba tartottam rá a fegyvert, még nem lőttem. Amikor elindultak akkor lőttem le.
Edit: nem léptem ki azóta, tehát tudok majd adni logokat ha úgy van.

Utoljára szerkesztve:

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Légyszíves mindketten napilogot küldjétek el privát üzenetben.

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Na Pacsi!
A mellékelt kép illetve a két logból kivehető, hogy Jackson Hudson átlett verve, illetve, hogy ténylegesen megölt, viszont nem kivehető, hogy hol, illetve a logodban semmi külsődet megváltoztató RP nem volt felfedezhető, és a kocsidat is látta. Így
A panaszt kevés bizonyíték hiányában jogtalannak ítélem, zárom, helyezhető.​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.