Jackson Anders --> Ismeretlen, illetve sok rendvédelmis!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

lorooolv

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 06. 10.
708
1 254
Paks
V4 karakter
sungto reaper
LV karakter
ihaia tai
V2 karakter
-
zoldlogo.png

Neved:
< Jackson Anders, Paul Anders >

Panaszra tett játékos neve:
< Mindenbizonnyal Arthur Hammett. >

Panasz oka:
< Indoktalan pullozás városban! >

Bizonyíték: ( Kép, Videó, Log ):
< https://www.youtube.com/watch?v=qBlKQa5u3JY&t=19s >

Megjegyzés:

< So... menekültünk a városban, elég sok egység jött, egy jó darabig bírtuk, menekültünk össze-vissza, próbáltuk lezárni őket aztán elérünk a bank fele, és egyszer csak valaki elkezdeett pullozni, nálunk log nem látszódik. De azonban amikor odamentünk a házhoz, és kiszállt Caleb Byrne, Louis Dahlman, Arthur Hammet, akkor lehet látni chaten, hogy... Caleb-nál, illetve, Lousnál lehet látni a fegyver elővétel RP-t, de Arthurnál ez nem észlelhető ebben a pillanatban, ami azt eredményezi(gondolom én)...hogy, már korábban elővette az M4-et (a pullozáskor keleti fele), és mivel az üldözés/incidens 85%-ban ők voltak elől így gondolom, hogy ő pullozhatott. Eztán miután meghaltunk megkérdeztem...hogy miért lőttek, az volt rá a válasz, hogy "elütöttünk egy civilt". Ami hát lényegében úgy látszódik, hogy tényleg elütötték ámde, miután 5x megnéztem a videó részletet, véltem felfedezni, hogy csak felugrott az autóra, majd mivel mi gyorsan mentünk így ő pár másodpercig ott maradt az autón és miután eszlélte, hogy őt éppen viszik a motorháztetőn, leugrott, ÉS sebződött. Csatolok még egy két érdekes logot:
[2021-07-09 11:14:31] [Output] : Paul Anders: (( Miért lőttetenk ránk? ))
[2021-07-09 11:14:33] [Output] : Arthur Hammett mondja: Rendben vagyok.
[2021-07-09 11:14:36] [Output] : Caleb Byrne mondja: Itt is minden oké.
[2021-07-09 11:14:36] [Output] : Arthur Hammett: (( mert elütöttétek a civilt ))
[2021-07-09 11:14:38] [Output] : Arthur Hammett: (( terrorizmus ))
[2021-07-09 11:14:41] [Input] : b :ROFLMAO:dd
[2021-07-09 11:14:41] [Output] : Jackson Anders: (( :ROFLMAO:dd ))
[2021-07-09 11:14:44] [Output] : Arthur Hammett: (( röhögjél ))
[2021-07-09 11:14:47] [Output] : Arthur Hammett: (( aztán a hűtő meg ))
[2021-07-09 11:14:47] [Output] : *** Tom Qwanter elrakott egy fegyvert. (Desert Eagle pisztoly)
[2021-07-09 11:14:47] [Output] : *** Tom Qwanter szolgálati övére rögzített holsterhez nyúl, és...
[2021-07-09 11:14:48] [Output] : Arthur Hammett: (( na mindegy ))
[2021-07-09 11:14:49] [Output] : Caleb Byrne: (( :,D ))
[2021-07-09 11:14:51] [Input] : b oksa
[2021-07-09 11:14:51] [Output] : Jackson Anders: (( oksa ))
[2021-07-09 11:14:54] [Input] : b tele van
[2021-07-09 11:14:54] [Output] : Jackson Anders: (( tele van ))
[2021-07-09 11:14:06] [Output] : *** Jackson Anders kicsatolja a biztonsági övet.
[2021-07-09 11:14:06] [Output] : *** Paul Anders kicsatolja a biztonsági övet.
[2021-07-09 11:14:09] [Output] : [Infobox]: Lerobbant a járműved.
[2021-07-09 11:14:10] [Output] : *** Caleb Byrne kicsatolja a biztonsági övet.
[2021-07-09 11:14:10] [Output] : *** Louis Dahlman kicsatolja a biztonsági övet.
[2021-07-09 11:14:10] [Output] : *** Arthur Hammett kicsatolja a biztonsági övet.
[2021-07-09 11:14:10] [Output] : *** Louis Dahlman elővett egy fegyvert. (M4 (LVMPD-M4 #19))
[2021-07-09 11:14:10] [Output] : *** Caleb Byrne elővett egy fegyvert. (Desert Eagle pisztoly)
[2021-07-09 11:14:13] [Output] : *** Jackson Anders elrakott egy fegyvert. (Hangtompítós Colt 45 (HITMAN))
[2021-07-09 11:14:13] [Output] : *** [LOW] Jackson Anders Hirtelen mozdulattal előránt/eltesz a gatyájából/gatyájába egy USP-t.
[2021-07-09 11:14:13] [Output] : [LOW] *Gatyájában/kezében egy USP. ((Jackson Anders))
[2021-07-09 11:14:18] [Output] : *** Caleb Byrne elrakott egy fegyvert. (Desert Eagle pisztoly)
[2021-07-09 11:14:21] [Input] : b aztakurva
[2021-07-09 11:14:21] [Output] : Jackson Anders: (( aztakurva ))
[2021-07-09 11:14:22] [Output] : Arthur Hammett mondja: Minden oké? Az utóbbi részletben az tekinthető meg...hogy, log szempontból is látni, hogy már elő volt az M4 Arthurnál, míg a többieknél nem. És én picit talán közelebb voltam a trióhoz (Arthur, Caleb, Louis)!! That's it.
. >

Bernát

🎩🎸
2019. 01. 10.
1 075
5 000
20
LV karakter
Patrick Osbourne
szevasz
(be van időzítve a link)
elütötted kórház előtt a civilt, ezzel bebizonyítottad, hogy súlyos veszélyt jelentesz a járdán, vagy akárhol máshol közlekedő emberekre, szóval halálos erőt alkalmaztam, hogy megállítsalak titeket
véltem felfedezni, hogy csak felugrott az autóra,
jólvan, majd 130al mész és valaki felugrik az autóra, nemde? ne szórakozz már, az a csoda, hogy a lagg miatt nem repült be a szerencsétlen a reptérre
Indoktalan pullozás
f39c81c9a15b53fcae4bb1a6c98d4675.png
itt az indokom a pullozásra, ha szeretnéd le is fordítom neked

kíváncsi vagyok amúgy arra az indokra amiért ti menekültetek, és ha már itt tartunk, a karakteretek topicját is szívesen látnám, ami bemutatja, hogy milyen események folytán mertek rálőni nemhogy alapból a rendőrökre, de ilyen színű túlerővel szemben is, vagy egyáltalán hogy szereztétek meg a fegyvert, és az azok kezeléséhez szükséges tudást
aztán annak is volt egyébként értelme, hogy elmenekültetek és ugyan oda visszamentetek, ahol leráztátok az első egységet, igaz? nem lett volna logikusabb lerakni a kocsitokat? ja, tényleg, rájöttem, hogy csak üldöztetni akartátok magatokat
e2dadb807bd22389df69be05e371aac8.png

na mindegy, jó mulatós hallgatást aztán várom a bíráló admin válaszát

lorooolv

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 06. 10.
708
1 254
Paks
V4 karakter
sungto reaper
LV karakter
ihaia tai
V2 karakter
-
Kérlek fordítsd le nekem, hűtő használati leírását sem tudtam elolvasni mert angol volt. OOC-zni mentünk vissza, nem tudtok pontosan hogy körözés volt rajta, gondoltam megkérdezem, hogy körözés vagy csak igazoltatni akar... amúgy ott az ooc chat, fordítsam? :unsure: Mulatósra meg köszi, farmon is üvölt most, neked jó retro rádió délutánt. Fegyvert am PP-ztem ha ennyire izgat, paypal utalással volt PP rá.

notoriousdancso

Teflon Don
2019. 01. 10.
1 050
4 304
V4 karakter
John DiBello
LV karakter
Jude Bonner
"Alapvetően miért menekültél? " - Fentebb már válasz jött rá.

Én értem, hogy vicces ebből rendszert csinálni, de ne csodálkozz ha rossz vége van. Mert ez a meneküljünk meg lőjjünk aztán basszunk be alá valami mulatóst már kezd nagyon unalmas lenni.

E: De amúgy mielőtt kikötnénk ott, hogy önvédelemre van nálatok pl fegyver csak halkan és barátian megsúgom, hogy átlag traffic stopnál nem nézünk át ruházatot, még akkor se ha mondjuk nincsen rendben valami a jogosítványoddal, tehát nem kell azért /ELRÚGNI/ mert van nálad egy pisztoly.

lorooolv

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 06. 10.
708
1 254
Paks
V4 karakter
sungto reaper
LV karakter
ihaia tai
V2 karakter
-
Nem tudom merre láttál tőlem olyan videót, ahol alatta mulatós van, a videó is csak addig lett feltéve, míg nem zárja az admin, a videó mert azért szükséges, mert néha-néha "pit manőver" címszó alatt nagyon komoly derbyk mennek, amit természetesen SASD-os admin bírál vagy LVMPD esetleg kis FBI még belefér. Menekülésre visszatérve meg én nem izgulok szóval addig neked sem kell. De azért köszi. ❤️

lorooolv

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 06. 10.
708
1 254
Paks
V4 karakter
sungto reaper
LV karakter
ihaia tai
V2 karakter
-
Nem egy pisztoly miatt lett elrúgva, de a videó elején látható az OOC chat ami nem dísznek van ott spanom, elkéne olvasni utána kommentelni. Visszamentem megkérdezni, hogy körözik-e mert általába nincsen arra 30 másodpercetek hogy elkapás után körözést leszedjétek, és egyébként mivel a SASD-os nem válaszolt hogy most körözés vagy igazoltatni akar, csak állt ott mind egy droid.

gellért válasza:
A panaszkönyv után megkapod a szankciódat az utolsó mondatodra.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

notoriousdancso

Teflon Don
2019. 01. 10.
1 050
4 304
V4 karakter
John DiBello
LV karakter
Jude Bonner
Ismeretlen illetve sok rendvédelmis, stíluson meg állítsál már mert én is ember módjára beszélek veled haverda. Másrészt megkérdezed OOC, hogy igazoltatni akar e vagy körözött aztán elrúgod. Nem tudom, hogy tisztában vagy e a metagaming fogalmával, de nagyjából azt kívántad megszegni. Ha leírja, hogy igazoltatni akar csak akkor ott maradsz vagy mi király?

Bernát

🎩🎸
2019. 01. 10.
1 075
5 000
20
LV karakter
Patrick Osbourne
Kérlek fordítsd le nekem
itt egy link aztán csináld magadnak, annyi türelmem már nincs, hogy ténylegesen foglalkozzak a tudásod bővítésével
hűtő használati leírását sem tudtam elolvasni
na hát ez meg már a te saját problémád, csak sztem semmi köze nincs a pkhoz annak, hogy minek a leírását tudod elolvasni, és hogy minek nem
OOC-zni mentünk vissza, nem tudtok pontosan hogy körözés volt rajta,
nyilván majd nem raknak a kocsidra körözést, ha elmenekülsz egy intézkedés elől, sőt, utána még te csodálkozol ha üldözni kezdenek
de ha szeretnéd, akkor mondom máshogy is
irreális az, hogy körülbelül tíz másodperce sikerült leráznod a rendőrséget, aztán meg visszamész, azzal az üres szöveggel, hogy ooc kérdezel valamit, közben jól tudod te is, hogy egyáltalán nem kötelessége, sőt nem is adhatja ki ezt a dolgot ooc chaten, mert az mg
Fegyvert am PP-ztem ha ennyire izgat, paypal utalással volt PP rá.
kösz az infót, aztán karaktered még mindig nincsen, csak a hirdető részlegben

mostmár sztem eléggé kibeszéltük a témát, nem hiszem, hogy szükséges több válasz, bizonyítékok és eddigi hozzászólások minden cselekedetre magyarázatot adnak

lorooolv

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 06. 10.
708
1 254
Paks
V4 karakter
sungto reaper
LV karakter
ihaia tai
V2 karakter
-
Természetesen ott maradok batya, hiszen mint az előbb ha nincsen körözés és csak igazoltat akkor nem izgat az USP, ami önvédelem céljából volt nálam ;). Mert egyrészt nem látható mársrészt nem motoznak, de én mindig válaszolok a kérdésedre, de te nem válaszoltál arra hogy az ügy része voltál-e? :)

Bakusz

555555
2019. 01. 10.
1 819
18 533
Eversong Woods
V4 karakter
Darron Blood
LV karakter
Zal'in Bacuss
Nem tudom, hogy @Richoldrr te ilyen stílussal meg hozzáállással hogy akarod azt, hogy bárki is komolyan tudjon venni.
Minden létező mondatodból sikít az, hogy mennyire nem bírod elfogadni azt, hogy veszítettél, játékostársaidat illeted droid és egyéb undorító jelzőkkel, valamint adminokat valamilyen szintű korruptsággal, kivételezéssel vádolsz, mert hogy a szerinted (egyébként főadmin szerint SEM) ,,derby" panaszkönyvet egy rendvédelmis admin bírálja (nem baj egyébként, hogy az adminteam és a játékosbázis elég nagy része rendvédelmis), ezen felül a fórum moderátor hozzászólására is nyomod rá a nevetős reakciót.

Sajnálatos az, hogy ennyire borzasztóan gyerekes felfogásod van, így ne várd azt, hogy bármelyik bíráló admin - főadmin - szuperadmin komolyan tudjon venni és a te pártodra tudjon állni, mert nem egy és nem kettő mérettel nézted el a kabátot, amire szükséged lenne.

Norby

Losers are never right...
2019. 01. 14.
3 925
12 575
V4 karakter
Dexter Sean
LV karakter
Dexter Sean
Neharagudj @Richoldrr, de te mi alapon képviselsz ilyen stílust? Hol érzed magad?
Indoktalan pullozás városban!
A panaszod eredeti indokára kaptál választ az első hozzászólásban, Bernát érthetően kifejtette, hogy miért pullozott rád.
OOC-zni mentünk vissza, nem tudtok pontosan hogy körözés volt rajta, gondoltam megkérdezem, hogy körözés vagy csak igazoltatni akar
Amerikai RolePlay, magába foglalja azt is, hogy egy rendvédelmi tag sem fog egy körözött járművel szemben egyedül intézkedni.
Ezzel ezt a lehetőséget ki is lőhetjük, hogy "Lehet körözött, kérdezzük meg!" (Ha netán azzal szeretnél védekezni, hogy "Nekem ezt honnan kellene tudnom?" Akkor arra sajnos csak annyit tudok mondani, hogy egyéni problémád, ha nem vagy tájékozott az Amerikai RolePlay alapjaival. - Ha itt játszol és ezekkel nem vagy tisztában, akkor igen kellemetlen szituációkba keverheted magad.)
Nem egy pisztoly miatt lett elrúgva, de a videó elején látható az OOC chat ami nem dísznek van ott spanom, elkéne olvasni utána kommentelni.
Ezt a részt, egyel fentebb tisztáztuk, nincs ilyen, hogy "Biztos körözött" "Tuti nem vették le" és ezért menekülsz, így ebben a formában indoktalanul menekültél. Nem mellesleg, őszintén mennyire félted a karaktered életét? Elmenekülsz a járőr elől majd visszamész oda ahonnan menekülni kezdtél? Ne vicceljünk már, még mindig nem egy pursuit szerveren vagyunk, hogy "Hahó, itt vagyok! Kapj el!"
Végszóként, kaptál egy - egy hónapos kitiltást indoktalan menekülés miatt, ez idő alatt gondolkodj el nagyon mélyen azon, hogy mennyire szeretnél itt játszani, vagy egyáltalán mennyire tudnád komolyan venni ezt az egészet, mert az itt bemutatott stílusod alapján a komolyság ellentétje jött le.
Ha valakinek további kérdése akadna a panaszkönnyvel kapcsolatban, TeamSpeak-en keressen fel.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.