Elutasítva Jack Wolf--- Jake

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Wolfbeesix

Újonc
2020. 03. 17.
14
19
V4 karakter
Wolf Beesix
LV karakter
Jack Wolf
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Válaszod >

Kitiltás időpontja:
<
2022.01.19 >

Kitiltás időtartama:
<
örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Jake >

A kitiltás indoka:
<
OOC ker. >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Sziasztok! Megpróbálom a lehetetlent bár tudom az esélytelenek nyugalmával indulhatok. Jake bannolt még annak idején egy olyan szituáció miatt ami rp-zve volt csak rossz személlyel történt mivel ő figyelve volt és én erről nem tudtam ezért belekerültem a szórásba én is. Mikor megkaptam a bannom álltam értetlenül és próbáltam vele beszélni, hogy mégis ez miért történt amikor nagy nehezen sikerült egyeztetnem vele egy időpontot amivel tisztára moshatom a nevem kb. süket fülekre találtam és azt kaptam válasznak tőle lezárásként, hogy látja hogy le van rp-zve de ő ezzel nem tud mit kezdeni szerinte ez akkor is ooc kereskedelem volt ezért marad a bannom... Azóta mégegyszer megpróbáltam akkor el lett utasítva a kérelmem ezért is és a bannom oka miatt is kezdtem ezt úgy, hogy az esélytelenek nyugalmával indulok. Megmondom őszintén hiányzik a szerver közege és légköre és szeretnék újra egy hasznos tagja lenni a szervernek úgy mint annak idején mikor még játszhattam akkor se volt oocker-em azóta se volt tervben soha se itt se máshol. Természetesen ha ez a feltétele a dolognak hogy legyen egy kis esélyem arra, hogy újra a szerverre tehessem a lábam a karakterem vagyonának megtépázásának kérdésében nyitott vagyok bár ha megnézitek mivel rendelkezik már abból is látható lehet, ha valaki oockerezik nem csak ennyi vagyonnal fog rendelkezni. Ha megfontoljátok megköszönöm! >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.