Elutasítva Jack Timberg --> Lole

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

SP4RK

Újonc
2019. 01. 12.
10
2
Budapest
davidjaksa.com
LV karakter
Jack Timberg
zoldlogo.png

Neved:
< Jack Timberg >

A ban időpontja:
< 2019-03-29 20:07:07 >

A ban időtartama:
< Végleges >

Neve, aki bannolt:
< Lole >

A ban oka:
< Frakciótárgyak kicsomagtartózása + Nem lopod el a pds kocsit. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Lassan 2 hónap telt el a kitiltásom óta, pont akkor kezdtem el sajnos egyre ritkábban játszani a szerveren, időhiány okául. A megelőző hetekben kiléptem az LVMS frakciójából, és szépen lassan elkezdtem magam beleásni az illegálba (kisebb nagyobb sikerekkel). Történt egyszer, hogy éppen az egyik ismerősömmel játszottam a szerveren, ő akkor játszott először MTA-val (nem lényeges a történetben, mellékes). Bayside felé mentünk, és láttunk az út szélén egy rendőrautót, gondoltam, milyen jó lenne RP-sen ellopni, abból baj nem lehet. (Hát lett.) Ahol megtaláltuk az autót, leellenőriztük a zárakat, majd mivel be volt indítva, elvittük egy közeli híd alá. Ott belenéztünk a csomagtartóba, persze tele volt frakció itemekkel. Ezután gyorsan felnéztem a szabályzatra, átböngésztem (Ctrl-F-el), majd miután nem se arra tiltást, hogy frakciójármű lopását vagy az abban található tárgyak kivételét ne lehessen végrehajtani, kivettem a dolgokat a csomagtartóból. Ezután visszaültünk az autóba, majd el akartam vinni a közelben lévő Chuckin Bell mögé, elrejteni. VIszont visszafelé menet azzal szembesültem, hogy éppen ott áll a rendőr, kocsi nélkül. Továbbhajtottam, majd egy perc múlva el lettem get-elve Lole által. Viszzaraktam az összes itemet a csomagtartóba, nem ellenkeztem, nem is szerettem volna bajt ebből. 10 másodpercen belül kaptam a VÉGLEGES kitiltást. Nem tudom hogyan szokott ez működni, de még arra se volt időm, hogy OOC írjak bármit is. Ezután felmentem és beszéltem Lole-vel, és jeleztem neki azt, hogy a szabályzat egy pontja sem tér ki erre a dologra, és szerintem nem sértett szabályokat - azzal együtt, hogy le is volt RP-zve. Azt mondta, hogy Chy ha elérhető lesz, térjünk vissza a témára. Nagyjábol kétnaponta ezután felmentem TS-re, de egyik alkalomkor se volt Chy elérhető (lehet pechem volt). Egy hét után már elavultnak tekintettem a témát, és már kedvem se volt nagyon felmenni TeamSpeak-re.

Eddig se volt, és ezután semcélom gyűjteni az AdminJail-eket. Eddig üres volt az UCP-m, kivéve egy Serial-váltást. A végleges bant soknak tartom, természetesen ez teljes mértékben a saját véleményem. Nem használtam ki bugokat, nem kereskedtem OOC, nem ruháztam át vagyont, nem volt célom keresztbetenni senkinek, mégis itt kötöttem ki.

Szeretnék újra játszani a szerveren, régen is szerettem itt játszani, és most volt egy kis szünet, és elkezdett hiányozni. Leírtam mindent, szépen taglalva, a saját meglátásom szerint, őszintén. Remélem adtok még egy esélyt, célom megint jó player-nek lenni. >

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: DavidBmc
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.