- 2019. 01. 11.
- 342
- 38
- V4 karakter
- Jack Stevens
- LV karakter
- Jack Stevens
- V2 karakter
- Jack Styles
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Roland ~
[#2] Korod:
~ 20 éves vagyok. ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2016-ban regisztráltam, azonban többnyire See MTA V3 szerverén játszottam, így jelenleg itt csak 8518 játszott perccel rendelkezem. ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Nem voltam még AdminJailben és bannolva sem. https://imgur.com/a/arzlW0V ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Voltam már több rendvédelmi frakcióban, azonban a NAV-ban még nem, így szeretném megmérettetni magam az itteni feladatokkal is. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Úgy érzem rendelkezem elég tapasztalattal, illetve aktív vagyok és sok időt tudnék a frakcióra fordítani. ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Rolandnak hívnak, Pest megyében élek. Jelenleg nappali tagozatos OKJ-n tanulok.
Rp tapasztalataim többségét a See MTA V3 szerverén szereztem. Ott voltam BVI igazgató, rendőrségnél őrmester, azonban időhiány miatt le kellett adnom mindkettőt. Ezen a szerveren régebben voltam már NNI tag. Szabaidőmben szeretek a See MTA szerverein játszani. ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Jack Styles ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ See city, 1997.03.21. ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Pénzügyi dolgok kezelése, Határ ellenőrzése, San Fierro és területének rendben tartása. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Felszólítanám az illetőt megaphone segítségével, hogy a forgalom zavarása nélkül álljon félre és szálljon ki a gépjárműből. Amennyiben ez megtörtént, odasétálok az illetőhöz, bemutatkozok, majd elmondom miért állítottam meg és elkérem az iratait. Ezután megnézem az iratait, hogy minden érvényes-e. Fokozott ellenőrzés esetén átvizsgálnám az igazoltatott személy ruházatát és átnézném a csomagtartót. Amennyiben rendben van minden akkor továbbmehet az illető, szabálytalanság esetén pedig megfelelő eljárás keretein belül végzem a dolgom. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Igen, van. Lola Mawyd Vezérőrnagy ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Alkalmasnak érzem magam a feladatra, jó a fizikai állapotom és jól tudok csapatban dolgozni. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro és területeinek rendben tartása, határok ellenőrzése, cégek adójának ellenőrzése. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha támadás ér minket, illetve ha egy adott személy/bűnöző megpróbál elmenekülni. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~
Név: Jack Styles
Születési hely és idő:See City, 1997.03.21.
Tanulmányok:
-Los Santos Városi Gimnázium
-Los Santos Rendészeti Főiskola.
Beszélt nyelvek: Magyar, Angol.
Magamról pár mondat:Jack Styles a nevem, 1997.03.21.-én születtem See City-ben. Itt nőttem fel a családommal és szeretek itt élni. Tanulmányaimat a Los Santosi rendvédelmi iskolában végeztem. Szabadidőmben szeretek horgászni, barátaimmal találkozni. A munkáimat mindig komolyan veszem és sok időt fordítok rá. Tanulmányaim elvégzése után Áruszállítóként, majd az NNI tagjaként dolgoztam. Ezután kamionsofőrnek álltam, azonban rájöttem, hogy szívesebben dolgoznék újra rendvédelmi tagként, ezért jutottam arra a döntésre, hogy beadom a jelentkezésem a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz. ~