I. PARAGRAFUS
OOC rész
[#1] Mi a neved?
~ Kiss Balázs ~
[#2] Hány éves vagy?
~ 19 ~
[#3] Játszott perceid száma?
~ 10586 ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben? UCP képpel válaszolj!
~ Igen,viszont utoljára 1 éve. https://imgur.com/a/iHzTEXc ~
[#4] Voltál-e már Bannolva? UCP képpel válaszolj!
~ Még soha. https://imgur.com/a/iHzTEXc ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mivel civilként megismertem a társaságot és mind jófejek.Szerintem kiváló RP-ket tolhatnák a srácokkal a továbbiakban. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Mert szerintem elég érett gondolkodású ember vagyok és nem csalódnátok bennem,az RP tudásom nem kis szintü. ~
[#6] Voltál már Rendvédelmis frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben?
~ Sajnos általában minden tagfelvételről lemaradtam. ~
[#6] Mennyit tudnál fent lenni egy nap? ( hétköznap-hétvégén )
~ 4-5-6 órát naponta. ~
[#7] Mesélj magadról pár szóban! ( tulajdonságaid, miben vagy jó/rossz stb.. )
~ Legnagyobb erősségem a higgadtság.A sértegetésekre szemet tudok hunyni.Jelenleg van munkahelyem de ez nem gátol meg abban,hogy sokat fent tudjak lenni a szerveren.Tetoválás függő vagyok és szeretek motorozni. ~
II. PARAGRAFUS
IC rész
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
~ Jack Smith ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos, 2001 április 9. ~
[#2] Érvényes személyi igazolványról és jogosítványról másolatot csatoljon!
~ Parancsoljanak. https://imgur.com/a/Gjr8yeu ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal feladata?
~ Határon túli védelem, igazoltatások, közbiztonság fenntartása, közúti közlekedés megfigyelése és határok rendszeres ellenőrzése. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro. ~
[#7] Előző munkahelyei?
~ Bányász,Benzinszállitó,Árufeltöltő ~
[#7] Büntetett előéletű? Ha igen, miért?
~ Nem vagyok az. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Először is fényhidat felkapcsolom, majd felszólítom az előttem haladó gépjárművet hogy húzódjon le az út jobb oldalára, majd állítsa le a motort. Ezek után kérném, hogy szálljon ki a gépjárműből, majd elkérném az iratait átvizsgálásra, hogy minden egyezik-e, érvényes. Ha minden egyezik, azután elkérem az autó papírjait, és megnézném a csomagtartót, hogy van-e benne Egészségügyi doboz. Ha minden zökkenőmentesen ment akkor elköszönök tőle és tovább folytatom a szolgálatot, vagy ha valami szabályszegést követett el, az alapján írom meg a büntetést. ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Akadály nélkül tudnám teljesíteni feletteseim kérését, csapatban jól tudok dolgozni, könnyen meg tudom magamat értetni az emberekkel, minden helyzetből megpróbálom a legjobbat kihozni. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Több felszólítás után sem tesz eleget, ezek után a célszemély továbbra is ellenkezik, kényszerítőeszközt alkalmazok. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Los Santosban születtem 2001 április 9-én. Elég fiatal koromban el kellett kezdenem dolgoznom, mivel apám hamar elhagyott, emiatt anyám rengeteg alkoholt fogyasztott. Elsősorban nagykeresként dolgoztam, miután leérettségiztem, a továbbtanulás sajnos nem jöhetett szóba. Mikor anyám végre leszokott, elköltöztem San Fierroba egy jobb élet reményében. Iskolában elég szorgalmas tanuló voltam, próbáltam mindent beleadni, a középiskolai sikerek miatt vettek fel a San Fierro-i egyetemre , ahol pár évig kollégiumban éltem. Az egyetemen az angol és a német nyelv volt a két fő tantárgy. Miután elvégeztem az egyetemet, megvettem az első lakásom kelet San Fierroban, a part közelében. Egy közeli kisboltban kaptam állást, így tudtam túlórázni egy kis plusz pénzért. Most ott tartok, hogy többet szeretnék kezdeni az életemmel, nem egy kisboltban dolgozni eladóként egész életemben, és remélem, hogy megfelelek az önök elvárásainak és minél előbb munkába állhatok. ~