Jack Smith Jelentkezése a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Xike

Újonc
Támogató
2019. 12. 16.
69
106
23
Szerbia
V2 karakter
𝙺𝚒𝚕𝚕𝚒𝚊𝚗 𝙲𝚘𝚡
szoba1.png

Jelentkezési formanyomtatvány
hr_-_forum.png

OOC rész

[#1]
Neved?
< Kiss Balázs >

[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Bali-nak becéznek a legtöbben.Egyedül élek,tehát önálló életmódom van.21 éves vagyok és szerbiában élek.4 éve MTA-zok kisebb kihagyásokkal.Munkahelyemtől függően napi 4-5 órát tudok eltölteni szórakozással. >

[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< Jelenleg 11 760 játszott percem van. >

[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< https://postimg.cc/7f4cgTw1 >

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad?
< Mivel volt már egy kisebb NAV-os múltam és őszintén hiányzik.Szeretek akciózni,új embereket megismerni.Lényegében nincs kitüzőtt célom,csak simán jó RP-ket szeretnék. >

[#6] Miért téged válasszunk?
< Mert türelmes és higgadt embernek tartom magam,szerintem az RP tudásom az alap szinttől magasabban van. >

[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Ezen a szerveren még nem voltam egy frakció tagja sem. >

[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< Vámellenőrzések, adóztatások, határőrség, vámőrség. Adócsalók, "migránások" elkapása, tettenérése. >

[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? (hétköznap - hétvégén)
< Hétköznap 4-5 óra,Hétvégén akár 7-8 órát is. >

[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!)
< Én egy nyugodt és visszahúzódó embernek tartom magam egy szintig.A tiszteletet mindenkinek megadom aki ezt viszonozni tudja.Szeretem és értékelem a vicceket, amíg nem megy túl a határon.Sajnos az önbizalmam nincs a csúcson de idővel majd változtatok rajta. >

[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Egy ilyen szervezetben a csapatmunka elengedhetetlen.Szerintem jól dolgozok csapatban de ez függ a kollégáktól is. >

[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Soha sem itéltem meg senkit a kora alapján.Nálam az értelmiségi szint az első,viszont egy korhatár betartását is fontosnak tartom a meglepetések elkerülése végett. >

hr_-_forum.png

IC rész

[#1]
Jelentkező teljes neve:
< Jack Smith >

[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< San Fierro, 2001.04.09 >

[#3] Anyja neve:
< Angelina Smith >

[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< >

[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< Költözés illetve pénzügyi gondok. >

[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Mert jó a megoldóképességem,gyorsan tudok reagálni és lehet rám számitani. >

[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladatát!
< Határőrség, vámőrség, kamionok ellenőrzése, reptéri csomagok ellenőrzése, adóztatások, járőrszolgálat teljesítése. >

[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Egyenlőre a bejutás a cél, ha ez megvan akkor tovább fejlődni. >

[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!)
< Jack Smith vagyok. Legmagasabb végzettségem, IT programozó. Gyerekkoromban katona akartam lenni. Amikor kicsi voltam, apám honvéd, anyám ápoló volt. Igaz, voltam sok minden, pizzafutártól kezdve kukásig. De most azt hiszem megtaláltam a munkahelyemet, ami a NAVnál van. A karrieremet hosszú távra terveztem. Hobbim a motorozás illetve horgászat. Rendvédelmi szervezetben, soha nem voltam. Biztonsági őrként dolgoztam egy plázában, akkor jutott eszembe a NAVos állás. A törvényt mindig betartottam, és tiszteletben tartottam. >

KikiLV

Head Waiter🍾
2021. 01. 16.
376
356
21
2700 Cegléd
V4 karakter
Jake Nicolson
LV karakter
Jake Nicolson
V2 karakter
Sophia Edward
nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Tisztelt Jack Smith!

Örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz!
Személyes beszélgetésre kérjük jelenjen meg a San Fierroban található NAV bejárati kapujánál a következő időpontban: 2022.06.09 18:00
OOC: TeamSpeak 3 szerveren is kérlek lépj be a "NAV | Váró" szobában ugyanekkor legkésőbb!
Ha nem felelne meg az időpont azt mindenképp jelezd kérlek hozzászólásban!

Tisztelettel:
Frank Edward
Vezérőrnagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.