- 2019. 01. 10.
- 31
- 45
- V4 karakter
- Jack Silverman
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány
✉ penzugyorpanasz@nav.hu
Név:
<< Jack Silverman >>
Lakcím (értesítési cím):
<< Blueberry, Barwell St. 8. >>
Születési hely,idő:
<< See City, 1996. 10. 07 >>
Telefonszám:
<< +38-76-783-2507 >>
E-mail cím:
<< jack.silverman@seecity.com >>
Pénzügyőr neve:
<< Emily Oakwood >>
jelvényszáma:
<< 1150 >>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< See Ring versenypálya, 2024. 01. 24. 18:39 >>
Bizonyíték:
<< >>
Az intézkedés vagy egyéb cselekmény részletes leírása:
<< Január 24-én 18:00-tól, 19:30-ig határellenőrzést hírdettek és ezen haladtam át a See Ring versenypályán kiépített ellenőrzőponton. Emily Oakwood leintett és beálltam egy boxba, majd megkezdődött az intézkedés. Az jogosítvány átadása után közölte velem, hogy az sajnos lejárt. Nem voltam tudatába az okmány lejárati dátumával, így elfogadtam a helyzetet. Jogosítvány nélküli vezetés indokkal állított ki csekket. A csekk átvétele után utamra engedett, a kis helykapacitásra hivatkozva. Siettem a munkába, így nem néztem meg a lejárati dátumot. A munka végeztével megnéztem, hogy mióta járt le a jogosítványom és ott véltem felfedezni, hogy február 20-ig érvényes. >>
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány
✉ penzugyorpanasz@nav.hu
Név:
<< Jack Silverman >>
Lakcím (értesítési cím):
<< Blueberry, Barwell St. 8. >>
Születési hely,idő:
<< See City, 1996. 10. 07 >>
Telefonszám:
<< +38-76-783-2507 >>
E-mail cím:
<< jack.silverman@seecity.com >>
Pénzügyőr neve:
<< Emily Oakwood >>
jelvényszáma:
<< 1150 >>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< See Ring versenypálya, 2024. 01. 24. 18:39 >>
Bizonyíték:
<< >>
Az intézkedés vagy egyéb cselekmény részletes leírása:
<< Január 24-én 18:00-tól, 19:30-ig határellenőrzést hírdettek és ezen haladtam át a See Ring versenypályán kiépített ellenőrzőponton. Emily Oakwood leintett és beálltam egy boxba, majd megkezdődött az intézkedés. Az jogosítvány átadása után közölte velem, hogy az sajnos lejárt. Nem voltam tudatába az okmány lejárati dátumával, így elfogadtam a helyzetet. Jogosítvány nélküli vezetés indokkal állított ki csekket. A csekk átvétele után utamra engedett, a kis helykapacitásra hivatkozva. Siettem a munkába, így nem néztem meg a lejárati dátumot. A munka végeztével megnéztem, hogy mióta járt le a jogosítványom és ott véltem felfedezni, hogy február 20-ig érvényes. >>
Aláírás:
<< Jack Silverman >>
<< Jack Silverman >>