Elutasítva Jack Shaw - Ezekiel

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ZsombooR

Újonc
2019. 01. 11.
16
1
V2 karakter
Igor Taylor
zoldlogo.png

Neved:
< Jack Shaw >

A ban időpontja:
< 2018/06/22 20:01:07 >

A ban időtartama:
< 2030/12/31 13:12:12 (Örök) >

Neve, aki bannolt:
< Ezekiel >

A ban oka:
< PP-s Itemel való átvarés (boxer) >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok ! Elsősorban nem szeretnék regényt írni nem tudom ,hogy hogyan fog sikerülni. Nos 2018 ban kaptam a bannt aminek a történetére már nem nagyon emlékszem ! Arra emlékszem ,hogy nagyon szerettem az LV-t mint most is szívesen játszanék ! Főleg így "korona" alatt ... mikor bannolt Ezekiel aki már tudtommal nem Admin a see mta v3 lv szerverén ,vettem egy új számítógépet amin tudok játszani az LV-n ezt nem gondolnám multi accnak de Ezekiel kiszúrta és ezen a gépen is bannolva lettem MULTIACC vágyával... amit nem értek.Szóval ! szeretnék unbant kérni még az előző gépemről bannolt karteremnek amit még ez a 2018.06. hó előtt volt pár hónappal . Azért arra a gépre szeretnék kérni ub-t hisz azon volt egy kiss vagyonom nem sok de szorgosan megdolgoztam érte , ezen pedig semmim 1 óra game-m volt max. ezzel a karakteremmel és ha arra az accountomra megkapnám az unbant azután kérnék rá egy serial váltást hisz az a számítógépen már NINCS meg és ,hogy miért érdemelném meg az unbant? Jogos kérdés... bár tudok rá okokat így lassan 16 évesen már benőtt annyira a fejem lágya hogy ne kövessem el még egyszer ezt a hibát és nagyon szeretnék újra a See MTA V3 LV szerverén játszani igaz nem nyomós ok de megköszöném :)! Köszönöm szépen ,hogy elolvastad !Szia ! >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.