Elutasítva Jack Shaw - Ezekiel(Már nem admin)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ZsombooR

Újonc
2019. 01. 11.
16
1
V2 karakter
Igor Taylor
zoldlogo.png

Neved:
< Jack Shaw >

A ban időpontja:
< 2018/06/22 20:01:07 >

A ban időtartama:
< 2030/12/31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Ezekiel >

A ban oka:
< PP-s Itemel való átvarés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok! ugyebár elég rég történt ez az eset ahol én kaptam ezt a bant Ezekiel Admin kollegától és igaz ,hogy ezek az accountomon PP-s itemmel való átverés van feltüntetve. De ez nem így volt bevallom Boxerel vertem át egy gyereket de vissza is fizettem neki a lóvéját és ügy le volt zárva kivéve Ezekiel szemében. Aztán telt múlt az idő vettem egy új gépet és új serial meg minden szeretem az LV-t és regisztáltam újra rögtön 1 óra mulva megjelent ezekiel ,hogy hoppá hoppá ez bizony multiacc(ezen a gépen azért van bannom) de nem hiszem ,hogy multiacc lenne ,hisz új gép és a régi meg sincs már szerintem sehol mert egy gyerek szolt neki ,hisz mondtam a srácnak ,hogy új gép megpróbálom mostmár nem elbaszni az esélyeimet ő pedig szolt Ezekielnek ennyi röviden a történetem. Aztán olyan kérésem lenne ,hogy EZEN a serialon szeretnék UNBAN-T kapni (ahol a multiacc ban [ha elfogadjátok az "ub"-t ts en megbeszéljük és elküldöm a sérialt]) van és hogy miért szeretnék "UB"-t kapni benőtt a fejem lágya e pár év alatt és szeretnék NORMÁLIS szerveren (LV) RP-zni ahol jobb a közösség és sosincs megállás ,szivesen tölteném el az időm LV-vel sok szervert kipróbáltam bevallom de az LV-től nincs jobb .
Szóval ! ha megkapnám az unbant örülnék neki ! Köszi ,hogy elolvastad ! Pacsi >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.