Elutasítva Jack Sali --> Davee

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

vkshelloszia

Újonc
2023. 05. 10.
6
0
V4 karakter
Jake Sali
LV karakter
Jack Sali
zoldlogo.png

Neved:
< JAck Sali >

A ban időpontja:
< 2023.06.02.21:15 >

A ban időtartama:
< 2030.01.01.02:00 >

Neve, aki bannolt:
< Davee >

A ban oka:
< Farmi munkával való átverés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Mikor el kezdtem a melót el kellet egy 5percre lépjek de mikor vissza mentem már nem volt ott aki adta a melót és nem tudtam meik farm nem jegyeztem meg.
És mivel a telefonszámát nem mentettem el ezért nem tudtam fehivni sem mert nem tudtam melyik a száma.
Ma felhivtam mert eszembe jutott meik az de nem volt fent és nem tudtam befejezni a melót.
Azóta én is megbántam hogy elmentem és igen teljes mértékben az én hibám és vállalom a következmányeit ennek az esetnek.
De ehez a szerverhez sok emlék kötődik és még sok dolgom lenne rajta és szeretném folytatni a munkálataimat a szerveren.
Máskor ha nem tudom befejezni a melót vagy kell elmenjek akkor inkább nem vállalom el.
Ugyhogy kérem a kedves Adminokat hogy kaphassak egy második eséjt.
Amióta megtettem azóta tudtam hogy nem volt hejes hisz viszonylag sok pénzröl van szó és megértem hogy a tulajdonos mérges rám de ugyanakkor nagyon sajnálom amit tettem és tudtam hogy ez lessz a vége de most kérem hogy tudjam fojtatni a LAs Venturasi életem. >

Davee.

Lelkes fórumhasználó
2019. 02. 23.
386
680
V4 karakter
Flynn_Powers
LV karakter
Ian_Vale
Azóta én is megbántam hogy elmentem és igen teljes mértékben az én hibám és vállalom a következmányeit ennek az esetnek.
A ban után 1 órával írtad a kérelmet, az az 1 óra alatt ("azóta") tényleg megbánhattad.

Most kaptad a bant, tudtommal ez neked nem az első eset, ha rögtön az első esetből nem tudtál tanulni, kétlem, hogy ebből 1 óra alatt tanultál volna valamit is.
(Ha kifizetnek nem másnap kell észbe kapni, hogy meg kéne csinálni.) Marad a kitiltás.

• Tetszik
Reactions: bencce
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.