Jack Raven----> Brandon Chapman és Woodrow Reid [Levi]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Hollo221

Újonc
2019. 01. 11.
6
0
V4 karakter
Raven Jack
LV karakter
Zsolt Ravens
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Jack Raven

Panaszra tett személy InGame neve:
Brandon Chapman és Woodrow Reid

Panasz oka, leírása, kifejtése:
forgalmas helyen való fegyver elővétel és lövöldözés normális indok nélkül

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/Zvw9ue5
https://imgur.com/bUrOPzn
https://imgur.com/b3xsJ2p
https://imgur.com/3eeWdya

Megjegyzés:
Az indoka annyi volt hogy ütköztünk beszólt nekem én kinevettem erre ő kiszállt és elkezdett lőni rám forgalmas helyen

Levi

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
335
145
Pécs
V4 karakter
Lambert Augustin
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni, várom az érintett válaszát 24 órán belül.

Woodrow_Reid

Újonc
2019. 01. 20.
3
5
V4 karakter
Woodrow_Reid
Szép napot
Eléggé bosszú szaga van a történetnek, mivel még a pdnek is tettél bejelentést,
mondjuk a kormányt azt elég szépen ránk húztad konkrétan szembe vágtál minket, valószínűleg azért kaptuk fel a vizet.
Amúgy nem téged lőttünk, hanem a busznak a kerekét.
A két törött kezes buszvezetés is teljesen RP-s.
Szépen lerpzted az ütközést is egy "Megremeggel"

Hollo221

Újonc
2019. 01. 11.
6
0
V4 karakter
Raven Jack
LV karakter
Zsolt Ravens
Hello
Hát nem tudom te mennyire rp-znél ha egy ember jön feléd egy coltal és lő rád amúgy nem láttalak titeket nem direkt húztam rátok a kormányt. a déli határ felől jöttem mert az északin valaki fent akadt és nem volt kedvem várni és az ott lévő busz, a megállóra akartam ráfordulni mikor nekem/nektek mentem az ütközést elismerem hibás vagyok benne de ti is ugyan úgy azok vagytok szembe sávba akartatok előzni úgy hogy jobbra ott volt az üres sáv én csak arra figyeltem hogy a szembe sávba nem jön senki és hogy mehetek eszembe se jutott hogy valaki majd mögülem balról előzni akar. amúgy a két törött kéz azok nem hiszem hogy ti voltatok de nem tudom mikor tört el nem figyeltem arra .
De amúgy az is elég Rp-s hogy az út közepén megállsz előveszel egy coltot/Tec 9-t és elkezdesz lőni valakire azzal az indokkal hogy neked ment annyit írtatok hogy a "kurva anyám" kiszáll a Brandon és már lő is nem hogy oda jönne mondja hogy fizessem ki vagy valami

Strigi

V3 Legjobb Driftere
2019. 01. 13.
20
50
27
Miskolc
V4 karakter
Brandon Kaerans
LV karakter
Brandon Chapman
V2 karakter
-
Tiszteletem!
Elsősorban telibe ránkhúztad a kormányt,majd egy "/do megremeggel" lerendezted,beszóltam és kinevettél.ezek után száltam ki a Coltal- rádfogom és elmész... Végül utánad mentünk kilőtük két kereked, admint hívsz,bejelentést teszel ránk... Mindegy,nincsmit nagyon hozzáfűznöm,ha esetleg gondolod Admin jelenlétében átbeszélhetjük TS-en is a történteket!

Hollo221

Újonc
2019. 01. 11.
6
0
V4 karakter
Raven Jack
LV karakter
Zsolt Ravens
Szia!
nem Direkt húztam rátok a kormányt ott volt a buszmegálló oda akartam menni ti pedig mögöttem jöttetek és miközbe én fordultam volna oda a buszmegállóba ti akkor jöttetek bal oldalra a szembe sávba mögülem mikor jobb oldalt ott van neked a üres sáv és ott nyugodtan mehettél volna, ahogy ti nem gondoltátok hogy én balra fogok menni úgy én se gondoltam hogy valaki jön mögöttem és balról akar előzni
Az Rp-t elismerem hogy "Megremeg" helyett írhattam volna valami bővebbet de nálam nem volt nagy ütközés lehet nálatok nagyobb volt vagy csak én nem figyeltem rá elégé. plusz azért elég hamar kiszáltál a kocsiból és kezdtél el lőni
Szerintem elég egyértelmű hogy bejelentést teszek ki nem tenne ilyenkor már meg bocsájts valaki elkezd téged/ lőni te nem tennél semmit? vígan tűrnéd mintha semmi sem történt volna plusz szerintem semmit nem sértettem azzal hogy bejelentést tettem nem a neveteket írtam le nekik hanem hogy "MY-LOVE fehér subaru utasai fegyvert bírtokolnak egy coltot és egy tec9" ezt írtam szerintem ez nem sért szabályt
Nekem Ts-en nagyon nincs mit megbeszélnem szerintem elég egyértelmű hogy ilyet nem lehet csinálni ,hogy csak azért mert nekem jött szétlövöm a járművét mikor te is ugyan olyan hibás voltál az ütközésnél mint én

Levi

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
335
145
Pécs
V4 karakter
Lambert Augustin
Nos a panaszt alaposan átvizsgáltam és a következő döntéseket hoztam.
Brandon_Chapman büntetése örökös kitiltás a súlyos UCP előélete miatt. (Utolsó esélyét eljátszotta)
Woodrow_Reid büntetése 120 perc adminjail Forgalmas helyen való indokolatlan lövöldözés indokkal.

Raven_Jack büntetése 60 perc adminjail Hanyag RP ütközésnél indokkal.
A büntetéseket kiosztottam, a panaszt zárom, helyezhető a lezárt panaszokhoz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.