- 2019. 01. 10.
- 128
- 66
- LV karakter
- Jack L Aalto.
Teljes neve:
< Jack Mills. >
Születési helye, ideje:
< 1980.02.16. Fort Carson Medical Department. >
Édesanyja lánykori neve:
< Alina Walker. >
Jelenlegi lakcíme:
< Fort Carson, Marilla Street 21/b. >
Hány éve él a városban?:
< Születésem óta a városban lakom. >
Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Amióta az eszemet tudom az autók körül forog az életem.Kis koromban is már autószerelő szerettem volna lenni, ezért el is végeztem a későbbiekben az autószerelő szakmát. Szeretnék tovább fejlődni, új dolgokat megtanulni, ezért írom a jelentkezésemet magukhoz jelenleg. Ez egy álom számomra, amit szeretnék teljesíteni, illetve kihúzni a bakancslistámról. Ezek melett szeretnék egy dinamikusan fejlődő csapathoz tartozni, ahol a szakmai elhivatottság a fellegekben jár. >
Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Saját műhelyemben már szereztem tapasztalatokat az autószereléssel kapcsolatban, illetve szeretnék továbbfejlődni, a szakma minden csínját-bínját elsajátítani. Jól terhelhető lélek vagyok, aki igényes a munkájára, rosszat nem ad ki a kezéből. Szeretek csapatban dolgozni, szeretem az új kihívásokat, ahol a szakmához való elhivatottság sokat számít. >
Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Igen, dolgoztam már. >
Előző munkahelye(i):
< A saját magam álltal felépített műhelyben, illetve két éve már dolgoztam egy másik cégnél amit családi okok miatt ott kelett hagynom. >
Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Természetesen rendelkezem. >
A jelentkező nyilatkozata:
Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.
Jelentkező Aláírása:
< Jack Mills >
Játszott perceid:
< 291324 játszott perc (74LVL) jelenleg a lap megírása közben. >
Eddigi frakcióid:
< Non Scriptes frakciók még a kezdetekben, Las Venturas TAXI, Redneck. >
Jelenlegi frakciód:
< Jelenleg nincsen frakcióm, civilként tevékenykedem a szerveren. >
Mióta RP-zel?:
< Emlékeim szerint 2015.-ben kezdtem SAMP szervereken a pályafutásomat, utána 2016.-ban jöttem át a SeeMTA szervereire, ahol jelenleg is aktívan játszok. >
Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Szeretném ezt a vonalat is kipróbálni a szerveren, a tudásomat bővíteni ezáltal. Ezek melett szeretnék megismerkedni új emberekkel, akikkel a jövőben mélyebb barátságot ápolhatok majd. Ezek melett jókat hallottam a frakcióról, két barátom is a frakció tagja akik elmondása miatt nagyon megtetszett ez a frakció nekem.>
Miért pont téged válasszunk?:
< Régóta játszok a szerveren, ezáltal sok tapasztalatom van már a dolgokkal kapcsolatban. Szeretem az új kihívásokat, tele vagyok ambícióval.A szabadidőm miatt a frakció még beleférne az életembe. A rámbízott feladatokat megcsinálom pontosan, időre. Szerintem nem okoznék csalódásokat a vezetőségnek. >
Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< Sajnos volt már több jailem is, legfőképp a kezdetekben. 2017.10.04.e óta összesen volt 5db jogos jailem, amikre természetesen nem vagyok büszke, de próbálok a legjobbra törekedni ami tőlem tellhető azt megtenni.
https://imgur.com/UTTKfZv
https://imgur.com/sCpNEhQ >
Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< Sajnos voltam már bannolva a szerverről, de ez csupán egy félreértés miatt történt, ami meg is lett beszélve az érintett adminisztrátorral pár napra rá.
https://imgur.com/LQNsheJ >
Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< Volt már pár nevem amit különböző frakciók miatt változtattam, illetve más karakter RP miatt. https://imgur.com/nuO9IME >
Voltál-e már szerelő?:
< Ezen a szerveren még nem voltam, viszont a SeeMTA főszerverén már voltam. >
Mennyi idős vagy?:
< 19 éves vagyok jelenleg, nemsokára a 20. életévemet fogom betölteni. >
Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< A kezdetek óta, tehát a szerver megnyílása pillanata óta aktívan játszok, igazából másik szerveren nem is játszok. >
Használsz-e TS3-at?:
< Természetesen használok. >
Használsz Facebook fiókot?:
< Igen, használok aktívan. >
Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< Naponta nagyjából 2 órát tudnák foglalkozni érdemben vele, viszont lesznek olyan napok is amikor több időt tudnék rászánni. >
Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< Délután, illetve késő este tudnák szerelni. >
Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< A második lehetőséget tudnám teljesíteni. >
Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Dominik vagyok, becenevem Domi. 19 éves vagyok, a SzakGimnáziummal a tavasszal végeztem logisztikus szakkal. Jelenleg munkanélküli vagyok, de már van pár tervem a közeljövőre. A szabadidőmnek köszönhetően tudnák a frakcióval aktívan foglalkozni. Szabadidőmben ezek melett a veterán motorkerékpárjaimmal töltöm el, imádok motorozni. Régóta játszok már a szerveren, ezért megtanultam már a Roleplay világ minden fortélyát.Köszönöm, hogy elolvastad a lapomat, remélem kaphatok egy lehetőséget. További szép estét/délutánt/reggelt! >