Neved:
< Jack McClure >
A ban időpontja:
< 2019-03-05 19:13:57 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Lole >
A ban oka:
< OOC stílus + Szép hírdetés volt. ("HÍRDETÉS: Büdös fasszopó kurva anyátokat zsidó rakló cigányok ((Jack McClure))") >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok, mindenki, aki ezt olvassa!
Először is szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akit ezzel a "fun hírdetéssel" megbántottam. Ezt nem OOC, írtam, teljesen IC gondoltam, hogy ebből kitudok majd hozni valami feszültséget. (IC!) Nem vagyok rasszista!
Most, hogy ezt letisztáztam, megpróbálom megfogalmazni, hogy miért szeretném ezt az UB-t, ami egyértelmű, hogy nagyon szeretném, mivel már vagy az 5-6. kérelmem, sajnos eddig nem kaptam meg, de nem szeretném feladni, szeretném új lappal kezdeni a szervert, még ha egy utolsó esélyes új lap is!
Ezen a szerveren kezdtem el az RP-t, ez látszik az UCP-n is, kezdőként sok alap hibát elkövettem, később meg inkább az üldözések utáni "szándékos öngyilkosság" miatt kaptam jail, vagy, rp hiány miatt, ami 90%-ban ütközés után történt. Sajnos ezekért elég csúnya az UCP-m, (17 jail.) De ezen szeretnék változtatni, nem olyan rég elkezdtem a V3 szerveren játszani, mivel más nincs, amivel letudnám magam kötni. Itt majdnem 5000 perc alatt egyetlen egy jailt kaptam, azt is azért, mert 2 lyukas kerékkel mentem, azt hittem, hogy egy 20/30-as tempomattal eltudok azzal ballagni BMS-ig, hát ez nem így történt, leültem a 30 perc jailem. Ezt csak ezért hoztam fel, hogy már nem az vagyok, aki akkor voltam. Sajnos hibáztam, elég nagyot, nem szabad ilyet még viccből sem írni. Viszont a V3 az nem az én világom, LV-n tanultam meg mindent, ott is szeretném folytatni, (ezt az is befolyásolja, hogy V3-on nem igazán van FPS-em, de itt nem is annyira tud érvényesülni az ember.)
Szóval 1 szó, mint 100. Szeretnék újra a Las Venturas szerveren játszani, és jókat RP-zni. UCP-m ígérem full clean lesz, csak az RP-re fogok ráfeküdni. Elfogadok bármennyi perc jailt, unban fejében, illetve azt is, hogy a legkisebb ügyem után vissza kerül a ban.
Remélem sikerült össze hozni az utolsó UnBan kérelmem, és bizok benne, hogy megkapom a megfelelő bizalmat felőletek!
További szép napot/estét mindenkinek! <3 >