Elutasítva Jack McClure - Lole

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

nagyadam259

Újonc
2019. 01. 12.
22
16
22
Fiji
LV karakter
Jacob Rhys
zoldlogo.png

Neved:
< Jack McClure >

A ban időpontja:
< 2019-03-05 19:13:57 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Lole >

A ban oka:
< OOC stílus + Szép hírdetés volt. ("HÍRDETÉS: Büdös fasszopó kurva anyátokat zsidó rakló cigányok ((Jack McClure))") >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Üdvözöllek, újra itt.
Szeretnék egy utolsó próbát tenni, hátha..
Szóval, Ez egy FUN hírdetésnek indult, csak elég rosszul sült el, véleményem szerint ha az ott lévő kettő-három adminnal szemben nem tanúsítok olyan magatartást, amilyet.. De ezt javítsa ki egy olyan admin aki jelen volt az ügynél, vagy akár Lole, ha még foglalkozik ezzel. Szeretnék kapni egy utolsó esélyt, több mint egy éve történt a dolog, szerintem az Unbanjaim száma bemutatja, hogy mennyire megbántam a dolgot, szeretnék újra a szerveren játszani, és a közösség tagja lenni. Közel 50 ezer percem van a szerveren, ez alatt szereztem 17 jailt. Igen, tudom, hogy ez rengeteg, de ezen változtatni fogok, ha meg kapom az unbant. Ezen a szerveren kezdtem el az RP-t, és iszonyatosan hiányzik a közösség. Még egyszer elnézést kérek azoktól, akiket ezzel a hírdetéssel megbántottam, nem ez volt a célom. Bele egyezek abba is, hogy a legkisebb ügyért visszakerül a ban. Tudom azt írtad, hogy ezért nem fogok unbant kapni, de egy utolsó esélyt adtam neki, hátha...
Köszönöm, hogy elolvastad. További szép napot/estét! :)
>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.