Elutasítva Jack McClure - Lole

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

nagyadam259

Újonc
2019. 01. 12.
22
16
22
Fiji
LV karakter
Jacob Rhys
zoldlogo.png

Neved:
< Jack McClure >

A ban időpontja:
< 2019-03-05 19:13:57 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Lole >

A ban oka:
< OOC stílus + Szép hírdetés volt. ("HÍRDETÉS: Büdös fasszopó kurva anyátokat zsidó rakló cigányok ((Jack McClure))") >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Na helo, itt lennék újra egy kérelemmel..
Amint már az ezelőtti UB kérelmemben is leirtam, hogy az eddigiekben mindent leírtam amit gondolok, szóval remélem nem baj, ha újra bemásolom ezeket ide.
"Teljes mértékben megbántam a dolgot, és amint látszik is a kérelmek számából, hogy eléggé hiányzik a szerver, szeretnék újra a közösség tagja lenni. UCP-m undorító, ezen változtatni fogok és benne vagyok abban is, hogy a legkisebb jailért visszakerül a ban! Véleményem szerint magát a bant, az ooc stílusom miatt kaptam, de javítson ki valaki aki ott volt, hogyha ez nincs így.
Szeretnék elnézést kérni mindenkitől akit ezzel a hírdetéssel megbántottam/ az adminoktól akikkel szemben nemvolt elviselhető az OOC stílusom. Maga a hírdetés egy IC funnak indult, ahogyan azt már leírtam régebben is.
Véleményem szerint egy év elég idő ahhoz, hogy megbánja az ember a dolgokat.

Tényleg iszonyatosan szeretném már az unbant. A szerveren tanúsított magatartásom pedig 180fokos fordulatot fog venni, ha újra játszhatok rajta! Sok jailem van a játszott óráimhoz képest, ezt tudom jól, de amint írtam tényleg komolyan venném teljes mértékben a játékot.
Köszönöm, hogy elolvastad/olvastátok! Remélem meg esett rajtam a szívetek és újra be engedtek a szerver közösségbe."

>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.