Elutasítva Jack Holmes---->Ezerforint (helyette)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Boros Brian

Zöldfülű
2023. 01. 12.
184
55
Marghitta
V4 karakter
Paulie de palma
LV karakter
Sem Klein
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Jack Holmes >

Kitiltás időpontja:
<
2023.06.20:58.07 >

Kitiltás időtartama:
<
örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Ezerforint >

A kitiltás indoka:
<
Más játékos naivságának kihasználása >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Nos ez a szituáció annyi volt hogy szerettem volna venni egy kést és találtam is 50.000 dollárért egyet csak mint utólag kiderült ez egy skines kés volt és amikor kaptam a bant akkor jött be szinte a v4 még új volt és mondták haverok hogy 50.000 ig lehet most már átverni és ezt szerettem volna kihasználni minden jól is ment egészen addig míg ide nem adta a kést és elmentem kocsival majd oda getelt ezerforint és elmondta mi volt a probléma én ott akkor bocsánatot is kértem vissza adtam a tag nak a kést és könyörögtem hogy ne kapjak semmit, de elfogadtam a bant hiszen jogosan kaptam figyelmetlen voltam de ennek már lassan 1 éve és szeretnék újra az LV közösség részese lenni újra játszani rendszeresen a szerveren és részt venni az esetleges eventeken vagy csak szimplán rpzni a barátaimmal nagyon szépen kérem a vezetőséget vagy a biráló fő/szuper admint hogy had kapjak még egy esélyt könyörgőm, ígérem jobban oda figyelek és ha mégis hibázok vállalni fogom érte a felelőséget. nagyon szépen köszönöm ha elolvastad szép estét >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.