Neved:
< Jack Holmes >
Kitiltás időpontja:
< 2023.06.20.21:58.07 >
Kitiltás időtartama:
< örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Ezerforint >
A kitiltás indoka:
< Más játékos naivságának kihasználása >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Sziasztok, nem szeretném egy regénybe össze foglalni hogy menyire sajnálom a történteket, bevallom nagyon nagy hibát követtem el nem igy kellet volna le kezelni a dolgokat, most már 100x is átgondolnám hogy mit hogyan kell csinálni es ha valamiben nem vagyok biztos vagy admin segítségét kérném vagy utána néznék, mostanában nagyon nehéz időszakom van a szüleim lehet elválnak és a szerveren kikapcsolódók és el felejtem hirtelen hogy milyen rossz is mostanában. tudom hogy ez nem befojásolja azt amit tettem, tényleg nagyon megbántam amit tettem, nagyon szeretnék újra ebbe a szerver közösségbe tartozni és azt hogy a barátaimmal újra játszhassak, szeretnék iskola után kicsit kikapcsolódni és ezt legjobban a see mta-val értem el eddig a legjobban, nagyon sokat segítene ha egy veszekedés után, csak leülök a gépemhez es feléphetek a szerverre játszani, tényleg nagyon sajnálom amit tettem nagyon hiányzik már a szerver, szeretnék új embereket megismerni és újra egy remek közösséghez tartozni, mai szemmel nézve nagyon másképpen cselekednék és bevallom hogy óriási hülyeség volt amit csináltam, nagyon köszönöm ha végig olvastad a kérelmemet legyen szép napod, én pedig imádkozom hogy kapjak még egy esélyt. Szép estét nektek! >