Neved:
< Jack Holmes >
Kitiltás időpontja:
< 2020.06.20.21:58.07 >
Kitiltás időtartama:
< örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Ezerforint >
A kitiltás indoka:
< Más játékos naivságának kihasználása >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Sziasztok, azért szeretnék unbant kapni mivel nagyon megbántam amit tettem és rettenetesen sajnálom, nagy hülyeséget csináltam de ígérem többet nem fog előfordulni ma már eszembe nem jutna mást átverni, még anno Ezeforintal megbeszéltük és arra jutottunk hogy mivel vissza adtam az elvett tárgyat ezért karácsonykor megadja az unbant de karácsonyra mar kilépett az admin team-ből amit sajnálok, de tényleg nagyon megbántam már amit tettem és nagyon hiányzik a szerver illetve a barátaim na meg az rp, nagyon szeretnék újra egy jó közösségben játszani, mar lassan majdnem 1 éve törten a ban azóta nem is játszok nagyon más szervereken illetve más játékot se nagyon mert a seemta nekem a kedvenc játékom nagyon jó lenne újra iskola után leülni és egy jó közösségben játszani, nagyon sajnálom amit tettem, azóta megváltozott a szabályzat és azóta en is komolyabb lettem , tényleg már eszem ágában se lenne átverni bárkit is nagyon sajnálom amit csináltam remélem kapok még egy esélyt és újra játszhatok ezzel a csodálatos játékkal és megismerhetek sok más ember illetve mehetnek a jó kis rpk és a késő esti játékok a barátaimmal. köszönöm ha végig olvastad legyen szép napod! >