Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Gyuri vagyok júniusban töltöm a 17. életévemet >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 62.596, de ez napról napra több. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az adminok munkájának segítése, kisseb kérdések megválaszolása, interior/széf lerakatásához Főadmin hívása, kis szintű játékosok segítése és eligazítása See City- ben. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Régóta szeretnék adminsegéd lenni, szeretek az embereknek segíteni, ezt alátámasztja, hogy a pályaválasztáson mindig az jött ki, hogy szeretek az embertársaimmal foglalkozni. Mivel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Határőrség egyik alparancsnoka vagyok nap, mint nap találkozok kis szintű játékosokkal, mindig próbálom őket segíteni, legyen szó, hogy hol tudnak különböző iratokat kiváltani, vagy nincs pénzük és ekkor átsegítem őket a határon. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< A fentiekre tudok csak hivatkozni. Tényleg nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, és minden álmom egyszer olyan munkában elhelyezkedni, ahol az emberek életét vagy más emberek munkáját könnyíthetném nap, mint nap. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< A kialakult helyzetre való tekintettel napi 7-8 órát tudnék rá szánni. Amit vissza állnánk a "rendes kerékvágásba" hétköznaponként 3-4 órát hétvégén akár 8 órát is. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Még nem voltam. (https://postimg.cc/t72J38M3) >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Voltam (https://postimg.cc/ftYXW5zH) >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Türelmes, Megbízható, Segítőkész Negatív: szigorú, hiszékeny, túl őszinte (úgy értem, hogy néha túlságosan bízok egy emberben, és neki olyat is elmondok amit lehet nem kellene) >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék. Azért szeretnék adminisztrátor lenni, mivel már "rég óta" játszok a szerveren, napi szinten, és nap, mint nap segítenek nekem a szerver moderátorai, és egy kicsit szeretnék vissza adni mind a szervernek, mind a játékosoknak. Véleményem szerint jó vezetői képességekkel rendelkezem (nem az autó vezetésre gondolok), így akár egy nagyobb adminügyet (ahol több ember van egyszerre) is könnyen le tudnék koordinálni. Elérhető vagyok mind Team Speak- en, mind fórumon, napi szinten, ami szerintem létfontosságú egy admin életében. Már rég óta szeretnék egy ilyen jó admin csapa tagja lenni, mint a SeeGames- é. Biztos vannak hiányosságaim, de mindenbe bele kell rázódni, remélem ebbe segítségemre lesz az admincsapat. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< A SeeMTA a való életre alapul azaz, ha szeretnél, tudsz illegális dolgokkal foglalkozni. Lehetsz mentős, tűzoltó, vagy akár rendőr. A karakteredet te alakítod ki, lehetsz egy tanult orvos vagy akár egy 8 általánossal rendelkező szerelő, ennek csak a fantáziád szab határt. Ami nagyon fontos, olyat ne tegyél a szerveren, amit a való életben sem tennél meg. PL: Nem mész oda egy rendőrhöz, hogy Ági van? Fontos a szerver életében a /me és a /do használata, ha szeretnéd, írok róla pár sort, de a szerver szabályzata mindent jól leír. Ha a szerver szabályzatát elolvastad és megértetted, akkor már csak jó szórakozást tudok kívánni. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Ezt írnám vissza: Szia, amennyiben bug miatt kéred írj egy Adminisztrátornak, amennyiben nem akkor sajnálom IC ügynek minősül, hívj egy vontatót ezen a számon: 3612-222-222. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< Szia, amennyiben valami bug miatt haltál meg keress fel egy adminisztrátort, ha éhen vagy szomjan haltál az IC ügynek minősül. >>
Utoljára szerkesztve: