Jack Climford panasza Benito Buffonra [Justin]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Adam Climford

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
49
65
24
V4 karakter
Jack Climford

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Jack Climford

Panaszra tett személy InGame neve:
Benito Buffon (a videón NNI dutyban Arkadij Polk )

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Bugoltatás: Stopanim rábindelése a fegyverelővételre.
Nem megfelelő fegyver elővétel/elrakás bind: Az rp így szól: "előveszi/elrakja a hangtompítós colt-45-öt a nadrágján lévő tokról." -> /do hiánya, de leginkább az, hogy ott van egy tok. - szintén részlet kérdés.
Nonrp: Miközben tartja rám a fegyvert két kézzel és mozog utánam, rakja fel a jelvényét aminek véleményem szerint megintcsak elég szűkszavú a bindje van, de ez is részlet kérdés.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

A videót maga Benito töltötte fel, a megjegyzésben részletezem, hogy miért. (Ha esetlegesen ez a videó letörlődne, nekem is megvan, lementettem).

Megjegyzés:

Rövid történet:

Elakartam adni két fegyvert, aztán felhívtak ugye Benito-ék NNI-sek. Odajöttek, átadták a pénzt, majd mondtam, hogy a csomagtérben van a fegyver. Egyikőjük rp-zte a fegyverek kivételét , amíg Benito stopanim fegyverelővételre való bindelését kihasználva fogta rám a fegyvert.

Mi ezzel a baj?:

Ezzel esélyt sem adott nekem, hogy elmeneküljek, amit egyáltalán nem tartok fairnek.

PG:
Ha úgy nézzük igen megtettem, mert akkor úgy ítéltem meg, hogy belefér a dolog, talán az adrenalin tette ezt velem, de a fentebb leírt dolgok fényében véleményem szerint jogtalan, ugyanis a PG azért történhetett meg/ történt is meg mert Benito kihasználta a stopanimos fegyverelővételt, így az esélyt sem adta meg a dolognak hogy megmeneküljek.

Azért ha egy ilyen feszült helyzetben, valaki a fegyveréhez nyúl, azt látva egy olyan autóval ami 6 másodperc alatt 100-on van, gondolom mindenki elhúzta volna a csíkot, vagy legalább is megpróbálta volna. Véleményem szerint ha ők nem tudták elengedni, a folytatást elő sem vetítették, mindenképpen a szankció kellett, és én megkaptam a szankciót, ami véleményem szerint így ebben a formában jogtalan, akkor ez is ilyet érdemelne.

Miért nem azzal az adminnal intéztem aki jailbe rakott?:

Most ezt a legkisebb szemtelenség nélkül, és Maczko felé a legnagyobb tisztelettel, de azt kell mondjam, fogalma sem volt mi ez a stopanimos dolog, de nem hibáztatom, mert mindenki nem tudhat mindenről, ő is emberből van.

A panaszkönyv célja: Nem, nem a bosszú, csak ha fel sem merült bennetek az, hogy esélyt adjatok, hogy folytassam az RP szituációt, valamint ilyesfajta kiskapukat/bugokat használtok ki, és ezzel a másikat szabálytalanságba kergetitek az nem fair. Szeretném ha ez az adminjail tisztázva lenne az UCP-men, ugyanis ha a normális animos fegyverelővételt használja Benito, nem történik meg a PG.

Kipróbáltuk, többen is, hogy nem 100%-ig stopanim használata volt, és neharagudjon senki, de nem fogadom el, hogy nem. Ez a két gif azt tartalmazza, hogy teszteltük a normális segédeszköz nélküli és a stopanimos fegyverelővétel gyorsaságát, persze csak a videó erejéig. A különbség szemmel látható.

https://giphy.com/gifs/ic2BsMs6xaNDDc1Es1 -> Sima

https://giphy.com/gifs/gL8iQZSAUuzMLmIn1Y -> Stopanim használatával

(Utólag többször is kipróbáltuk és modelleztük a helyzetet, valamint kikértük több admin véleményét, és mindenki velünk értett egyet.)

Fontosabb logok:

[2019-04-06 14:53:26] [Output] : [AdminJail]: Maczko bebörtönözte Jack Climford-t 80 percre.

[2019-04-06 14:53:26] [Output] : [AdminJail]: Indok: PG [videóval bizonyítva]

Utoljára szerkesztve:

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Nem a bosszú a célod ezzel a pkval viszont amikor admin ügy volt akkor egy szót sem szóltál róla. Az pedig, hogy ha nem ,,igy” lett volna akkor nem pg-zek. Ha szabálytalanak véled akkor miért nem hívtál te admint? Minden esetre megkérdezem @Maczko -t mi a véleménye.

Adam Climford

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
49
65
24
V4 karakter
Jack Climford
Amit mondassz az sajnos nem fedi a valóságot.

Maczko úgy anblokk nem tudta milyen az ha stopanimot bindel valaki fegyverelővételre, nem azt mondta, hogy szabályos.

Ti semmi esélyt nem adtatok nekem ezzel...

A script úgy van megírva, hogy ha előveszed a fegyvert egy animáció kezdődik meg (lásd gif), stopanim bindelésével te azt kinátszod ergo bugoltatsz.

A szabályzat irányadó, nincs minden leírva benne, mint ahogy az sem, hogy ne bugoltasd a scriptet, vagy a lőszert, még is tilos.

Justin válaszára reflektálva: Utána elemeztük ki jobban a videót a baráti társasággal, szerintem lényegtelen mikor veszem észre, tilos így is, úgy is.

Most Justin, őszintén, abban a pillanatban nem arra figyeltem, hogy most volt e animja a fegyverelővételnek vagy nem, hanem, hogy mentsem a bőröm IC. Egyébként ígyis úgyis tilos, számos ember véleményét kikértük a panaszkönyv megírása előtt.

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Nem minden esetben van animáció. Velem is történt már, hogy nem volt látható animáció még sem stop animoztam. @Wice használtad a stop animot?

Adam Climford

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
49
65
24
V4 karakter
Jack Climford
Ilyen nincsen, tényleg neharagudj Justin de ezt nem fogadom el. Ő maga is bevallotta, "-Stopanimról a véleményem, volt már több ügy, lehet használni, nincs sehol leirva. "

Ne próbáljuk már megmagyarázni tényleg srácok, hogy a döglött egér alszik, nem akarok szemtelenkedni de ez már nagyon arra fele megy...

Adam Climford

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
49
65
24
V4 karakter
Jack Climford
Nem szeretnék Teamspeak 3-ra menni, ugyanis amikor én próbáltam volna magyarázkodni, szinte meg se lettem hallgatva, már töltött is be az adminjail. Egy kis lehetőséget sem kaptam rá... Valamint szeretném, hogy a dolgoknak maradjon írásos bizonyítéka.

[2019-04-06 14:52:15] [Output] : Benito Buffon: (( Hagyjuk már. ))
[2019-04-06 14:52:19] [Output] : Jack Climford: (( nálam például a Porsche elejéhez volt fogva akkor. ))
[2019-04-06 14:52:21] [Output] : Benito Buffon: (( Legalább mond azt, hogy jó. ))
[2019-04-06 14:52:22] [Output] : Jack Climford: (( nem így a fejemhez. ))
[2019-04-06 14:52:23] [Output] : Benito Buffon: (( elrontottam. ))

Ezzel annyi a baj, hogy ha nincs ez a stopanimos bugkihasználás akkor PG-zni sem tudok ha azelőtt elhajtok mielőtt rám van fogva a fegyver.
Az én UCP-m 2 jailel is bővült, ugyanis 2x rakott be Maczko. 80.000$-t is buktam mert azt is vissza kellett adnom... Egy telefont, és egy jó kis RP-t ami abból kerekedett, hogy NNI-sek jöttek fegyvert venni ergo buktatni. Én egy adott szabálysértésnél amikor rendvédelmis (NAV-os fél évig) voltam, ami ilyen határeset volt, úgygondolom számos alkalommal tudtam veszíteni, adott esetben elengedni dolgokat.

Tegyük hozzá a legfontosabbat, hogy annak ellenére hogy mi Wice-al mondhatni jóba voltunk, (legalább is így gondoltam én) ő esélyt sem adott nekem a dolog megbeszélésére (ami elmondása szerint azért van, mert nem tudta, hogy én vagyok az ), továbra sem az a célom hogy Wice bant kapjon vagy ilyesmi, hanem hogy az én utolsó két jailem ami ebből kifolyólag keletkezett tisztázva legyen az UCP-men.

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szerintem nem én nem hallgattalak meg. Nem kötelezhetlek arra, hogy fel gyere ts-re viszont örülnék ha téged és Wiceot is meghallgathatnám ts-en.

Adam Climford

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
49
65
24
V4 karakter
Jack Climford
Nos srácok mégegyszer mondom, nekem nem az a célom, hogy Wice banolva legyen. Azért tettem a panaszkönyvet, mert meg lettem károsítva 80.000$-al és lett két +adminjailem ami mint mondtam, jogtalannak gondolom abból kifolyólag, hogy az egész egy stopanimos bugkihasználás következtében történhetett meg. Nekem a célom, hogy ezek nekem meg legyenek térítve/ki legyenek javítva. A 80.000$ nem is érdekel, főleg a jailek.

Teamspeak 3-ra azért nem szeretnék menni, mert nekem semmi de semmi esélyt nem hagytatok Wice, hogy kimossam magam, vagy folytassam az RP szituációt. Egyszerűen töltött már befele az adminjail.

Adam Climford

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
49
65
24
V4 karakter
Jack Climford
Nem nagyon hagytatok szóhoz jutni, akkor (logok) de rendben van a TS3 megbeszélés holnapi napon Mackzo, Justin, Wice valamint magam jelenlétében.

[2019-04-06 14:52:15] [Output] : Benito Buffon: (( Hagyjuk már. ))
[2019-04-06 14:52:21] [Output] : Benito Buffon: (( Legalább mond azt, hogy jó. ))
[2019-04-06 14:52:23] [Output] : Benito Buffon: (( elrontottam. ))

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.