- 2019. 01. 10.
- 49
- 65
- 24
- V4 karakter
- Jack Climford
Panasztevő InGame neve:
Jack Climford
Panaszra tett személy InGame neve:
Benito Buffon (a videón NNI dutyban Arkadij Polk )
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Bugoltatás: Stopanim rábindelése a fegyverelővételre.
Nem megfelelő fegyver elővétel/elrakás bind: Az rp így szól: "előveszi/elrakja a hangtompítós colt-45-öt a nadrágján lévő tokról." -> /do hiánya, de leginkább az, hogy ott van egy tok. - szintén részlet kérdés.
Nonrp: Miközben tartja rám a fegyvert két kézzel és mozog utánam, rakja fel a jelvényét aminek véleményem szerint megintcsak elég szűkszavú a bindje van, de ez is részlet kérdés.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
A videót maga Benito töltötte fel, a megjegyzésben részletezem, hogy miért. (Ha esetlegesen ez a videó letörlődne, nekem is megvan, lementettem).
Megjegyzés:
Rövid történet:
Elakartam adni két fegyvert, aztán felhívtak ugye Benito-ék NNI-sek. Odajöttek, átadták a pénzt, majd mondtam, hogy a csomagtérben van a fegyver. Egyikőjük rp-zte a fegyverek kivételét , amíg Benito stopanim fegyverelővételre való bindelését kihasználva fogta rám a fegyvert.
Mi ezzel a baj?:
Ezzel esélyt sem adott nekem, hogy elmeneküljek, amit egyáltalán nem tartok fairnek.
PG:
Ha úgy nézzük igen megtettem, mert akkor úgy ítéltem meg, hogy belefér a dolog, talán az adrenalin tette ezt velem, de a fentebb leírt dolgok fényében véleményem szerint jogtalan, ugyanis a PG azért történhetett meg/ történt is meg mert Benito kihasználta a stopanimos fegyverelővételt, így az esélyt sem adta meg a dolognak hogy megmeneküljek.
Azért ha egy ilyen feszült helyzetben, valaki a fegyveréhez nyúl, azt látva egy olyan autóval ami 6 másodperc alatt 100-on van, gondolom mindenki elhúzta volna a csíkot, vagy legalább is megpróbálta volna. Véleményem szerint ha ők nem tudták elengedni, a folytatást elő sem vetítették, mindenképpen a szankció kellett, és én megkaptam a szankciót, ami véleményem szerint így ebben a formában jogtalan, akkor ez is ilyet érdemelne.
Miért nem azzal az adminnal intéztem aki jailbe rakott?:
Most ezt a legkisebb szemtelenség nélkül, és Maczko felé a legnagyobb tisztelettel, de azt kell mondjam, fogalma sem volt mi ez a stopanimos dolog, de nem hibáztatom, mert mindenki nem tudhat mindenről, ő is emberből van.
A panaszkönyv célja: Nem, nem a bosszú, csak ha fel sem merült bennetek az, hogy esélyt adjatok, hogy folytassam az RP szituációt, valamint ilyesfajta kiskapukat/bugokat használtok ki, és ezzel a másikat szabálytalanságba kergetitek az nem fair. Szeretném ha ez az adminjail tisztázva lenne az UCP-men, ugyanis ha a normális animos fegyverelővételt használja Benito, nem történik meg a PG.
Kipróbáltuk, többen is, hogy nem 100%-ig stopanim használata volt, és neharagudjon senki, de nem fogadom el, hogy nem. Ez a két gif azt tartalmazza, hogy teszteltük a normális segédeszköz nélküli és a stopanimos fegyverelővétel gyorsaságát, persze csak a videó erejéig. A különbség szemmel látható.
https://giphy.com/gifs/ic2BsMs6xaNDDc1Es1 -> Sima
https://giphy.com/gifs/gL8iQZSAUuzMLmIn1Y -> Stopanim használatával
(Utólag többször is kipróbáltuk és modelleztük a helyzetet, valamint kikértük több admin véleményét, és mindenki velünk értett egyet.)
Fontosabb logok:
[2019-04-06 14:53:26] [Output] : [AdminJail]: Maczko bebörtönözte Jack Climford-t 80 percre.
[2019-04-06 14:53:26] [Output] : [AdminJail]: Indok: PG [videóval bizonyítva]
Utoljára szerkesztve: