Jack Andres Jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jack Andres

Újonc
2019. 02. 04.
50
9
V4 karakter
Minat Andresaj
LV karakter
Jack Andres
V2 karakter
Jack Andres
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Vincze Patrk János ~

[#2] Korod:
~ 17 Éves vagyok. ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2éve,most kihagytam fél évet és újrakezdeném egy másik úton. 68.669~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~Voltam Jailben,bannolva még nem. https://imgur.com/a/7qO0OOC~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Eddig illegálba voltam és kiszeretném próbálni a legális életet is. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Több éves RP tapasztalatom van és érdekel hogy mittudok kihozni magamból egy rendvédelmi szervezetnél.~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Szeretem a rockot,kétszer voltam Hells Angelsben Leader,szeretek RP-zni főleg amikor nehezebb a szituáció,könnyen kijövök másokkal.Most fejeztem be az középiskolát és most megyek egy 1 éves továbbképzésre. ~

II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Jack Andres ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ See City,1999.12.28 ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Adópapírok nyilvántartása, Közrend fenntartása, Vámügyek kézbentartása. ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Megaphoneal felszólítom a félreállásra, majd ha félreállt a járdára hívom és megkezdjük a okmányok ellenőrzését. Ezeket MDCn keresztül tehetjük meg amint az iratok a mi kezeinkben vannak. Ha itt minden rendben és a csomagtartóban sincs semmi nem odaillő és van eü. az emberünket továbbengedhetjük, persze ha nem köbetett el szabálysértést. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Van. ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Tanulékony vagyok,jó a fizikumom és megvannak a megfelelő papirjaim hozzá. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~A határon túli részeken van létjogosultsága, de határon túlra is átmehet az ORFK beleegyezésével. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Akkor ha a Célszemély ellenáll, menekülni próbál, vagy erőszakot próbál alkalmazni. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Neve:Jack Andres
Anyja Leánykori neve: Lora Andres
Szakmája:Vagyonőr
Nyelvtudása: Angol (Alapfok) Magyar (Anyanyelv)
Eddigi munkahelyei:Nemzeti Nyomozó Iroda ~

Pici gyilok

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 21.
497
242
23
V4 karakter
Frank Hooren
LV karakter
Pietro Hooren
Mesélj nekünk magadról! bövicsd még

Adzsii

Újonc
2019. 01. 11.
61
7
21
Szolnok
V4 karakter
Eric D Winchester
LV karakter
Adam Mugen
V2 karakter
Adam Winchester
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Jack Andres!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:
Adam Winchester
Vezérőrnagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.