FÓRUM NEVED:
- Jack Alphonso//Sánta-
HÁNY ÉVES VAGY?
- 14-
MENNYI IDŐT SZOKTÁL TÖLTENI A FÓRUMON?
- Napi 2-4 órát mivel nem nagyon tevékenykedem a szerveren csak a team speak 3-on moderátor ként !-
EBBŐL MENNYIT FORDÍTANÁL ALÁÍRÁSOK KÉSZÍTÉSÉRE?
- Minden időmet rá tudnám fordítani !-
KÉSZÍTETTÉL MÁR MÁSNAK ALÍRÁST? (KÉPPEL, LINKKEL MELLÉKELVE)
- Még nem csak magamnak szoktam !-
ÍRJ MAGADRÓL PÁR MONDATOT (MINIMUM 10-15 KEREK MONDAT)
- Engemet Kristófnak hívnak de a barátaim körében csak Deka számítógépezéssel kőrubelül 7 éves koromban ismerkedtem meg ! És már az elejétől fogva szinte csak internetezésre és játékra használtam 2014-íg ! De akkor az egyik napon rá találtam egy játék videóra amit még nem tudtam hogy azzal fogok játszani 2019-ben ! Ez az Mta volt ! Majd az egyik haverommal el kezdtem rajta játszani majd egyre és egyre jobb szervereken játszottunk majd 2016-ban regisztráltunk a V2-es szerverre ahol a mai napig nagy vagyonnal büszkélkedhetek de azt a korszakot már le zártam! Ezért ott a játékot be fejeztem és át jöttem a V3-as szerverre mert jobbnak tűnt ez volt 2017-ben. De még sokáig játszottam a V2-es szerveren majd a 2018-as év volt nekem a meghatározó év ! Mikor teljes körűen át jöttem a V3-as szerverre ! Ezért már lassan 1 éve itt RP-zem. És nem rég vásároltam egy új gépet ezért sokkal nagyobb bedobással tudom az Mta-t teljesíteni ! -
FELADAT
- Szerkessz, egy aláírás ezzel a szöveggel: -
Szerveren elért eredményeim:
⇢See Game HelpDesk⇠
- 2030.02.24. - 2030.04.23.
⇢Szerver Adminisztrátor⇠
- 2030.04.23. - 2031.03.12.
Frakcióm:
⇢Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság⇠
- Ezredes
⇢Boxter Mechanic Shop⇠
- Szakképzett Szerelő