J1mrE jelentkezése S.G.H-nak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

jimre

Írnok deák
2023. 10. 21.
609
1 468
Budapest Airport
V4 karakter
Mayur Lee
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Valós nevem Imre, IG nevem az Sergely Ruzinow, 15 életévemet töltöm.
Hány játszott perccel rendelkezel?
5518 (lap bírálatáig fog növekedni)
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Az adminsegéd feladata a kisebb kérdések megválaszolása, ezzel segítve az adminisztrátorok munkáját, kezdő játékosok felvilágosítása, tanítása a szerverrel kapcsolatos dolgokról, tájékoztatni a játékosokat a pénzkeresési lehetőségekről, egyéb kérdésekre válaszolni mint IG, mint TS/DC-n. Átlagos játékosoknál valamivel magasabb aktivitás a szerveren.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Igazából nekem nagyon tetszik a szerver, elég sokat vagyok fent és elmúlt 1 hónapban úgy érzem kellően kitapasztaltam a szervert, hogy a megszerzett tudásomat mások segítésére fordíthassam. Később mégtöbb tapasztalat, játszott perc szerzéssel akár Adminisztrátor is szeretnék lenni.
Miért pont téged válasszunk?
Viszonylag elég sok szabadidőm van, főleg így a tél közeledtével, gyorsan tanulok, jó a helyesírási és fogalmazási készségem, ismerem kellően az RP szabályokat és a szerver szabályzatot, korábban más szervereken is megfordultam már Adminsegédként ezért rendelkezem kellő segítő tapasztalattal. Kb 3-4 éve RP-zek már. Segítőkész, barátságos és kedvesnek mondanám magamat. Illetve a Discord szerveren rengeteget segítek a játékosoknak, minden kérdésükre válaszolok amire tudok. Ezt a bíráló akár ellenőrizheti is. A support ajánlotta, hogy S.G.H-nak jelentkezhetek ami a közvetlen admin alatti rang. Tudom, hogy elég kevés a játszott percem, de úgyérzem már rendelkezem kellő tapasztalattal és tudással a szerverrel kapcsolatosan, hogy másoknak is segíthessek. TS-en tudnák bizonyítani, ha esetleg kaphatnák egy esélyt erre!
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Hétfőn és kedden körülbelül 18-tól egész 0-ig fent tudok lenni, szerda-péntek között 16-tól 0ig kb, és hétvégéken akár reggel 08-tól késő estig.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem voltam.
https://imgur.com/a/s5Am7jp

Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Szerencsére még nem voltam, és remélhetőleg nem is leszek. Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Elsősorban a pozitív tulajdonságaimmal kezdeném: 1. Segítőkész vagyok: bármikor, bárkinek segítek. 2. Barátságos vagyok: könnyen barátkozom mint IRL mint itt az interneten, ezért nem vagyok toxic senkivel, nem lenne velem ilyentéren probléma. 3. Kedves vagyok: kedves vagyok mindenkivel, nem vagyok egy flegma, toxic személyiség, aki annyival köszön, hogy "Cs" és hasonlók.

Mint mindenkinek sajnos nekem is vannak negatív tulajdonságaim, fel is sorolnák ezekből 3-at.: 1. Nehéz engem felidegesíteni, de mikor ez megtörténik mondok olyan szavakat amelyek nyomdafestéket nem tűrőek, ezen próbálok változtatni. 2. Néha-néha poénkodom olyan helyzetekben amikor nem kellene. Ezen is szintén próbálok változtatni. 3. "Munkamániás": igazából nem tudom, hogy ez negatív tulajdonságnak mondható-e de szerintem igen és ezért ide írom. Néha megesik, hogy ha megtetszik egy adott feladat/munka akkor képes vagyok megállás nélkül egész álló nap azt csinálni, és ilyenkor a háttérben történő dolgok kikapcsolnak. Pl a játék, van hogy felmegyek egy kicsit V4-re de egésznap le sem lépek, mivel nincs szívem lelépni.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen, szeretnék. És miért szeretnék az lenni? Hát ez egy nagyszerű kérdés, igazából elsősorban mert ezzel a játékosokat segíthetném, másodsorban mivel eléggé megszerettem ezt a szervert az elmúlt időben, és ha már itt játszom miért is ne segíthetnék nagyobb dolgokban a játékosokon.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Először is megkérdezném, hogy a szerver szabályzatával tisztában van-e, ha azt válaszolja, hogy nincsen akkor elküldöm neki a szabályzatot, hogy átolvashassa azt, ezt követően megkérdezném van-e valami amire konkrétabban kiváncsi a szerverrel kapcsolatosan, pl szerveren felvehető munkák, pénzszerzés alapjai hasonlók. Ha azt válaszolja, hogy igen, őt érdekli például, hogy a szerveren milyen felvehető munkák vannak, hogyan kereshet pénzt ezt válaszolnám neki: Szerverünkön nincsen sok felvehető munka, ehelyett leginkább vállalkozások vannak, ami egyrészt azért jó mert ott csak a kreativításod szabhat határt semmi más, és te döntesz mindenről szinte. De van felvehető munka természetesen, ajánlom ezt, hogy csinálhass némi tőkét egy vállalkozáshoz. Az UrmaTrans munkát tudom ajánlani. Az F11 gomb lenyomásával megtalálod a térképen San Fierroban a Depó (zöld tolókocsi ikon) nevű helyet, ide el kell, hogy jöjj. Itt kikérheted a munkajárművedet, ezt követően a kis kabinban felveheted a fuvarlevelet ami alapján kell összeállítanod a megrendeléseket. Ha ez megvan állj be az épületbe a teherautóddal, nyisd ki az oldalát, és a fuvarlevélről olvasd miket kell a kocsiba rakodnod. A polcoknál megtalálod az itemeket, kézikocsit a Sprinterből ki tudod rakodni, és erre közvetlenül is pakolhatsz termékeket. Ha felpakoltál mindent a buszra, és a fuvarlevelen minden termék átlesz húzva akkor zárd be a Sprinteredet, és az F11 térképen megjelennek kék ikonok, amelyek a címek lesznek, ezekre kell kiszállítanod a termékeket. A fuvarlevelen megtalálod a címek nevét, és hogy az adott címre, mit kell kiszállítanod. Mikor megérkezel egy adott helyre, a munkajárműved oldalát ki kell nyisd, s a CP-be kell leraknod a kért termékeket. A munkádat leadni ott tudod, ahol felvetted azt, erről a munkáról van YouTubeon egy videó Thommastól, ha esetleg szeretnéd megnézheted azt, és úgy lehet könnyebb lesz a munkát elvégezned. Ha van kellő pénzed ajánlom figyelmedbe a horgászatot és a detektorozást. A horgászatról azt kell tudni, hogy a SeeMTA V4-el egy nagyon jól kidolgozott horgászat jött létre. Elsősorban kell horgászbot amit megtudsz venni a plázában, kell egy damil, szükség lesz csalira, úszóra. Ezt fel kell szereld a botodra. Majd egy vízközeli területre kell menned, ahová be tudod dobni a horgászbotot, ez először elég bonyolultnak tűnhet, erről megtalálsz a YouTubeon egy videó Thommastól, amiben mindent megmutat részletesen és elmagyaráz részletesen, javaslom e videó megtekintését számodra. Detektorozást is tudom ajánlani, ehhez nem kell más mint egy detektor és egy ásó melyet szintén a plázában vásárolhatsz meg. Ezt követően a detektort elővéve hangos jelzés figyelmeztet, hogy hahó fém van a közelben. Ha a mutató maxon van akkor az ALT megnyomásával megjelenik egy ásás ikon, erre húzd a kúrzort és karaktered elkezdi kiásni a kincset amit találtál. Ez lehet akármi, egy golfütőtől megkezdve arany ékszerekig bármit találhatsz. A vállalkozás az már egy kicsit bonyolultabb, és rizikósabb pénzszerzési lehetőség, amihez kell némi befektetési alap és kockázat. Ha szeretnéd erről is mesélek.
Amennyiben azt válaszolja a játékos, hogy inkább mesélj a szerverrel kapcsolatos alap tudnivalókról, a munkalehetőségekkel kapcsolatosan feltalálom magamat ezt válaszolnám: Alapabb tudnivalók: Adminisztrátornak "PM-et" írni úgy tudsz, hogy a Home gombot lenyomod, az adminisztrátorok fülre nyomsz, majd Report létrehozására, kiválasztod a dolgokat (mi a reportod témája, report nevet adsz) és megvárod ameddig egy Adminsegéd, Admin csatlakozik. Panaszokat, kérelmeket és ügyeket a fórumon tudsz intézni link: forum.see-game.com PrémiumPontot az UCP-den keresztül tudsz feltölteni. UCP link: https://ucp.see-game.com/v4/ Okmányaidat a városházán válthatod ki. A V4 érkezésével az ütközéseket nem kötelező RP-zni. De amennyiben lehetséges, és van rá mód az adott játékost felhívnám TeamSpeak3ra, vagy a Discord szerveren található voice channeleken inkább voiceban magyaráznám el neki, bőven a dolgokat.
Röviden, tömören ezzel tudnám segíteni a kezdő játékosokat.
Utolsó módosítás: játszott percek növekédése miatt javítva lett a megadott percek száma.

Utoljára szerkesztve:

misty

2023. 11. 03.
73
160
V4 karakter
jaleel.nevis
Heló,
Volt alkalmam veled találkozni pár szerveren, és amilyen stílust illetve hozzáállást mutattál, az nem helyén való.
Ezek miatt, nem tudom támogatni a lapodat!

• Tetszik
Reactions: Opinum

jimre

Írnok deák
2023. 10. 21.
609
1 468
Budapest Airport
V4 karakter
Mayur Lee
Heló,
Volt alkalmam veled találkozni pár szerveren, és amilyen stílust mutattál, az nem helyén való.
Ezek miatt, nem tudom támogatni a lapodat!
Igen, sajnos ez igaz, voltam néhány szerveren ahol voltak veszekedéseim a vezetőség tagjaival, de nem hiszem hogy amiatt kellene elutasítani a lapomat. A SeeGame szerverein nem tanúsítottam olyan stílust ami nem helyénvaló és csak ez a lényeg úgy gondolom.

• Tetszik
Reactions: misty

Loci báttya

Újonc
Támogató
2022. 12. 04.
21
63
V4 karakter
Leonidas Vlasis
LV karakter
Herzen Piero
Ismerlek egy jó ideje és príma lap is lett, szerintem beillenél a csapatba. Támogatom!

• Tetszik
Reactions: jimre

dundy

Barangoló
2022. 06. 26.
83
194
Budapest
V4 karakter
Ysabel Malon
LV karakter
Dom Davis
V2 karakter
Sys Vino
Szia, elég rég ismerlek, közösen megfordultunk már pár szerveren, és itt is RP-ztünk jókat. Voltál már ilyen pozicióban más szerón, és DC-n is segítesz mindenkinek, szerintem egy esélyt megérdemelsz, szívesen látnálak a szerón SGH-ként, támogatom

• Hűha
  • Imádom
Reactions: jimre és kalobone

jerold

Újonc
2023. 07. 06.
13
15
V4 karakter
Jerold Howell
LV karakter
Cortez Ahmed
Szia, eléggé rég ismerlek, ahogyan ismerlek illene neked ez a pozíció, mivel egészen segítőkész vagy DC-n is, meg játékban.Támogatom.

• Hűha
  • Imádom
Reactions: szemtelen és jimre

SpaceX

Zöldfülű
2022. 01. 30.
204
122
Erdély
V4 karakter
Haisley Carolina
LV karakter
Haisley Carolina
V2 karakter
Haisley Carolina
Szia,ismerlek egy ideje és szerintem alkalmas lennél erre a deladatra.

• Imádom
Reactions: jimre

EgyMarton

Újonc
2021. 01. 29.
51
27
V4 karakter
Michael Miron
LV karakter
Michael Mcharty
Csövi, már ismerlek egy ideje, és csak jót tudok rólad mondani. Mindig normálisan kommunikáltál velem, rp tudásod az egekben, nem találtam kifogásolható elemet se a lapodban.

Támogatom!

• Vicces
  • Imádom
Reactions: Fleen és jimre

jimre

Írnok deák
2023. 10. 21.
609
1 468
Budapest Airport
V4 karakter
Mayur Lee
4526perc~75óra , Level 10.
Ennyi idő alatt nehezen hiszem hogy kellően kitapasztaltad a szervert egy ilyen feladat ellátására.
De ezen túl is sok sikerült kívánok!
Szia,
köszönöm a hozzászólást elsősorban.
Valóban nem túl sok ez a 75 óra, de én már játszottam korábban más szervereken, és voltam ott adminisztrátor, elég sokan felismernek itt is. Így ilyen téren (RP, RP szabályok) van kellő tapasztalatom, de én úgy érzem a V4-el kapcsolatosan is tudok jó néhány dolgot már, mi-hol van, mi hogyan működik. Egy esélyt talán érdemlek, hogy bizonyítsak, ha nem elég a tudásom az S.G.H-hoz, elvételre kerülne tőlem.

kalobone

Írnok deák
2021. 10. 01.
571
1 163
17
LV karakter
louie wuhan
V2 karakter
craig nolan
csá!
de én már játszottam korábban más szervereken, és voltam ott adminisztrátor,
Minden szerver teljesen más dologra épül. Én ismerem a múltad, az hogy azon a szerveren mi történt, nem tudom. Szerintem a perced igen keves az elvárthoz, legalább egy 10-15000perc szerintem, amivel el tudsz kezdeni csinálni bármit. Legtöbb legális frakcióhoz ez a perc röhejesen keves, és szerintem az SGHhoz is.
ha nem elég a tudásom az S.G.H-hoz, elvételre kerülne tőlem.
Ha nem elég a tudásod, nem vesznek fel. Elvételre pedig egyéb okok végett kerül, ami miatt kitiltást is kaphatsz. Szerintem gyűjts meg tapasztalatot, aztán próbáld meg legközelebb.
mi-hol van, mi hogyan működik
Azt, hogy mi hol van, egy gombnyomással meg tudod nézni. Az meg hogy “mi hogyan működik” szerintem elég tag fogalom, vagy csak rosszul fejezted ki magad.
Mindezek ellenére gl hozzá, itt szerintem a jatszottperceid száma lesz a veszted, de ne legyen igazam.

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: Kian és jimre

NotHorcsog

Zöldfülű
Támogató
2021. 05. 11.
159
116
V4 karakter
Kendal Trafford
LV karakter
Freddie Reyes
Discordon szoktam látni, hogy társalogsz az emberekkel, a korral semmi gond nincs véleményem szerint, és nekem sincs gondom veled. A játszott perc viszont szerintem is kevés lesz, hisz egy legális frakcióba is általában 10.000 perc szokott lenni a minimum. Ezen fellül szerintem semmi gond nincs veled, csak szerezz elegendő tapasztalatot. De azért sok szerencsét kívánok! ❤️

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: jimre és dani930
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.