Izsak SGH

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2020. 04. 14.
54
205
Leverkusen
V4 karakter
Alton Weaver
LV karakter
Brian Mallozzi
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Izsák (Alton Weaver) 18
Hány játszott perccel rendelkezel?
74 855
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Az adminsegédek feladata a kezdő vagy régi játékosok kérdéseire való válasz adás, kezdő játékosok betanítása, az adminisztrátorok munkájának megkönnyebbítése.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Régóta fontolgatom már a pozícióra való jelentkezést, szeretek segíteni másokon illetve szeretem magam új kihívások elé helyezni. Úgy gondolom, hogy eddigi pályafutásom alatt elég tapasztalatot gyűjtöttem amit szívesen átadnék kezdőbb játékosoknak.
Miért pont téged válasszunk?
Segítőkész embernek gondolom magamat, nagyon barátságos vagyok, mindig kijövök a környezettemmel, megtalálom a közös hangot nagyjából mindenkivel. Érettnek érzem magam ezáltal jó probléma megoldó képességgel rendelkezem véleményem szerint. A rám osztott feladatokban mindig próbálok a maximumra és nem a minimumra törekedni.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Napi 4-5 órát
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Igen
7x-UD2-Ce-d.webp
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Igen
pocRJ49.png
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: felelősségteljes, segítőkész, közvetlen
Negatív: makacs, forrófejű, túlgondoló
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen, később szeretnék adminisztrátor is lenni. Mint mondtam szeretem magamat új kihívások elé helyezni. Szeretnék új dolgokat megtapasztalni, és visszaadni a közösségnek a meglévő tudásomból egy minimálisat, illetve példát mutatni az új játékosoknak.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
A szerver alapjai a roleplay szabályokban rejlenek, ezért mindenféleképpen azt magyaráznám el előszőr egy kezdő játékosnak. Sorba vennénk azokat a szabályokat amik szerintem a legfontosabbak ( DB, SK, PG, MG, IC OOC keverés ) Az IC OOC keverésre kitérve elmagyaráznám neki az IC illetve az OOC fogalmát is, továbbá a szerveren megtalálható roleplay parancsokat is ( /me /do /ame /megprobal /melow /dolow /c /s ) miután tisztába van a játékos ezekkel a dolgokkal, gondtalanul elkezdhetne roleplayezni is akár, viszont jelen esetben játékosunk semmi mással nincsen tisztában a szerveren. Ezért elmagyaráznám neki a városban megtalálható nagyobb helyeket is, például: Városháza, Korház, AKK, Benzinkút ikonok, kisboltok, Szerelőtelepek, Rendőrség, Pláza. Ezútán pár iránymutatást adnék, hogyan kereshet pénzt a szerveren. Mondjuk detektorozásból, horgászatból, farm bérlésből. Elmagyaráznám neki, hogy a városházán is tud munkát felvenni. Például az Urma Transt. Elmagyáráznám neki a frakciók működését és ösztönözném arra, hogy minél sok oldalúbb karaktert hozzon létre és mindig maradjon a szerepében. Nem utolsó sorban elmagyaráznám neki a karakterének kreálását is, hogy reális kereteken belül olyan karaktert formázzon amilyet szeretne.​

FreaK.

zangara crime family
FőAdmin
v4
2020. 12. 21.
2 815
13 934
20
Nagykanizsa
V4 karakter
Nathan Frease
Szia! Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

• Fire
Reactions: ese andris.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.