- 2023. 04. 24.
- 62
- 26
- LV karakter
- Cyco Naz
Neved:
< Izmael Fortunato >
Kitiltás időpontja:
< 2023. 11. 11. 11:48 >
Kitiltás időtartama:
< 2023. 11. 11. 11:48 - 2024. 02. 08. 15:48 >
Admin neve, aki kitiltott:
< Beketlen >
A kitiltás indoka:
< Frakcióminősítés, playerminősítés >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Hello nagyon sajnálom amit tettem, csak pont detektoroztam kint délelőtt tierre robada fele és egyszer csak kaptam a chaten a figyelmeztetést arról hogy lefoglalták a kocsim, miközben amúgy szerintem olyan helyen volt ahol senkit nem zavar, de teljesen mindegy, és én hívtam egy taxit magamhoz akire várnom kellett még fél órát és ezek miatt teljesen ideges lettem, elővettem a telefonom tettem egy bejelentést a Parkolásfelügyeletnek amiben igazából eléggé csúnyán lehordtam őket. Nem gondoltam hogy lesz belőle gond, aztán mikorra már kiváltottam a kis mercimet és repesztettem volna Beketlen odajött hozzám a parkolófelügyeletes ruhájába, leírta OOC-ba hogy frakció mínősítés és player minősítés miatt kapok bannt, és pár másodpercre rá kaptam is. Tényleg elnézést kérek minden parkolásfelügyeletestől is, csak egy idő útán idegesítő tud lenni hogy márhonnan lefoglalják a kocsikat.
A seemtán eddig sosem volt ilyesfajta büntetésbe részem, és tényleg sajnálok mindent, nagyon hiányoznak már a seeMTA-n megismert barátaim akikkel hajnalok hajnalán is toltuk a gameszkot már most megtanultam milyen súlya van egyes szavaknak és cselekedeteknek. >
Utoljára szerkesztve: