Izaque Roque jelentkezési formanyomtatványa.

Izaque Roque

Újonc
2024. 11. 03.
1
0
V4 karakter
Izaque Roque

fix-log-NM.png

OOC RÉSZ
Ez a rész a jelentkezésed azon szakasza, ahol neked, mint játékosnak teszünk fel kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!

Hány éves vagy?
~ 18. ~

Mi az Account ID-d?
~ 216450. ~

Mennyi ideje RP-zel különféle MTA, illetve SAMP szervereken?
~ 3-4 éve. ~

Mióta játszol a SeeMTA szerverein, illetve mennyi játszott perccel rendelkezel?
~ 2021-ben regisztráltam, 17733 perc. ~

Voltál-e már AdminJail-ben, netán kitiltva a szerverről? Csatolj képet az UCP-ről!
~ ~

Mennyi időt tudnál naponta a frakcióra szánni?
~ 2-3 óra. ~

Tudnád teljesíteni a frakció szabályzatban leírt dolgokat?
~ Természetesen, igen! ~

Melyik frakciókban voltál ezelőtt, s mennyi időt töltöttél el ott?
~ Nem voltam még frakcióban. ~

Van-e ismeretséged a frakción belül?
~ Igen van, az egyik haverom szerelő. ~

Miért pont téged válasszunk? Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
~ Megbízható és kitartó vagyok szeretek csapatban dolgozni és régóta szeretnék egy szerelő frakcióhoz csatlakozni. ~

Rendelkezel-e Discord-al, TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
~ Igen, rendelkezem. ~

IC RÉSZ

A jelentkezési lap ezen részében a karakterednek fogunk feltenni kérdéseket.

Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!

Neve:
~ Izaque Roque ~

Születési helye, ideje:
~ Los Santos, 1984.06.09 ~

Édesanyja leánykori neve:
~ Emma Smith ~

Bejelentett állandó lakcím:
~ Nincsen. ~

Legmagasabb iskolai végzettség:
~ Járműmérnöki diploma. ~

Rendelkezik-e érvényes gépjárművezetői jogosítvánnyal?
~ Természetesen, igen! ~

Miért szeretne a Fix & Drive Mechanic Shop kötelékébe tartozni?
~ Szeretnék egy összetartó csapatnak a tagja lenni és olyan emberrek dolgozni akiknek az érdeklődési köre ugyan az ami az enyém és szeretek járművekkel foglalkozni/szerelni. ~

Van-e tapasztalata ebben a munkakörben?
~ Van mivel gyakorlaton is sajátítottam el dolgokat és saját járművet és baráti társaságban lévő járműveket szerelek és alkalmi munkákat is vállaltam. ~

Miért Önt válasszuk? Miben jobb, mint a többi jelentkező? Érveljen amellett, miért is lenne alkalmas eme munkakör betöltésére!
~ Megbízható és önálló vagyok és szeretek csapatban dolgozni, és meg szeretném mutatni a tudásomat, 4 éve szerelek rendszeren járműveket. ~

Mellékelje szakmai önéletrajzát!
(Kerek mondatok, nem csak egy adat felsorolás!)

~ Izaque Roque vagyok, Los Santos-ban születtem. Egy átlagos általános iskolában jártam ott végig kitűnő voltam. Ezután elvégeztem egy szakközépiskolát ahol az autószerelést tanultam meg, gyakorlatot mindig imádtam de meg is látszott, hogy szeretem mert kitűnő voltam belőle. Közben szereztem B1-es nyelvvizsgát is. Ezután elmentem egyetemre ahol járműmérnöki diplomát szereztem. Egyetemi éveim alatt egy fuvarozó cégnél dolgoztam. Később alkalmi munkákat is vállaltam ott kezdetben járműveket szereltem utána a járműszerelés mellett járműveket is vontattam közben a saját járművemet is én szerelgettem, az alkalmi munkából eredendően van tapasztalatom a járműszerelésében. ~