Iwan Mikhailov felülvizsgálati kérelme

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

teoka

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
42
195
Budapest
V4 karakter
Jens Mikhailov
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány

penzugyorpanasz@nav.hu

Név:
<< Iwan Mikhailov >>

Lakcím (értesítési cím):
<< Montgomery, Winston St. 82. >>

Születési hely,idő:
<< 1990.04.22. >>

Telefonszám:
<< +38-76-866-4510 >>

E-mail cím:
<< iwanm@seemail.com >>

Pénzügyőr neve:
<< Reyes >>

jelvényszáma:
<< 1172 >>

Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< Blueberry, Zálogház - 2024.01.24. 22:25 >>

Bizonyíték:
<< Szemtanúk a helyszinen, börtönbüntetés

((
[SeeMTA - Börtön]: Lana Reyes börtönbe zárt.
[SeeMTA - Börtön]: Idő: 36 perc
[SeeMTA - Börtön]: Bírság: 12 500 $
[SeeMTA - Börtön]: Indok: RUM [-20%]
))
>>

Az intézkedés vagy egyéb cselekmény részletes leírása:
<< A fent megnevezett Pénzügyőr semmilyen előzménnyel, jogtalanul intézkedett járőrtársa nélkül.

Elmondása szerint rossz helyen álltam az autómmal, amit már csak a kihallgatás során tudtam meg. Az eljárást a következővel kezdte, idézem "Személyigazolványt kérek". Miután értetlenül kérdezgettem mi ennek az oka, felszólitott, hogy szálljak ki a gépjárműből. Ennek eleget is tettem. Ezek után viszont egyből lesokkolt. Az irataim már nem érdekelték ezek után, egyből berakott a szolgálati autóba. A kihallgatáson többször kértem, had beszéljek egy felettesével, viszont nem volt hajlandó senkit sem odahivni.
A kihallgatás során nem tette világossá, miért kellett sokkolót használnia egy ellenem. Nem hagyott időt, hogy eleget tegyek a felszólitásának. Meg lehetett volna oldani a helyzetet sokkolás nélkül, egy szimpla felszólitással amiért rossz helyen parkolok. Mivel nem volt lehetőségem reagálni, elmagyarázni a helyzetet, ezért jogtalannak és túlzásnak érzem az eljárást.
A kihallgatáson nem kérte az irataim, nem vette fel az adataimat sem, ami azt jelenti valójában nem is érdekelte amiért lesokkolt.
Feleslegesnek tartom ezt a magatartást, az indokolatlan sokklást, amit követően börtönbe kell zárni egy ártatlan embert csak azért, mert rossz helyen várakozott az autójával. >>

Aláírás:
<< Iwan Mikhailow >>

Utoljára szerkesztve:

Childxish

Újonc
2020. 03. 12.
49
112
Szeged
V4 karakter
Armida Noyola
Mr. Mikhailov!

Az intézkedés folyamata során ellenállást tanusított, egészen addig, amíg bilincs nem került a kezére! Az intézkedés közben tudásomnak megfelelően alkalmaztam az arányosságot, jogszerűséget. A testkamerám felvételét átadom a felülvizsgálatot intéző belső ellenőrnek.

Reyes pü. törzsőrmester​

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: lane és heyapplei7

Teknős

bort isznak, de vizet prédikálnak
2019. 01. 10.
1 321
2 468
V4 karakter
Joseph Chambley
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
BELSŐ ELLENŐRZÉSI OSZTÁLY
✉ belsoellenorzes@nav.hu

Tisztelt panasztevő!
Tájékoztatom, hogy az ügy kivizsgálását a Belső Ellenőrzési Osztály elvégezte.

Lana Reyes pénzügyőr főtörzsőrmester az érvényes szolgálati szabály szerint járt el, megfelelően alkalmazta az arányosság, jogszerűség elvét.

San Fierro, 2024.02.01.
Joseph Venturas
püőr. vezérezredes
Belső Ellenőrzési Osztály
Osztályvezető​

• Tetszik
Reactions: Childxish és Lac
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.