Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány
✉ penzugyorpanasz@nav.hu
Név:
<< Iwan Mikhailov >>
Lakcím (értesítési cím):
<< Montgomery, Winston St. 82. >>
Születési hely,idő:
<< 1990.04.22. >>
Telefonszám:
<< +38-76-866-4510 >>
E-mail cím:
<< iwanm@seemail.com >>
Pénzügyőr neve:
<< Reyes >>
jelvényszáma:
<< 1172 >>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< Blueberry, Zálogház - 2024.01.24. 22:25 >>
Bizonyíték:
<< Szemtanúk a helyszinen, börtönbüntetés
((
[SeeMTA - Börtön]: Lana Reyes börtönbe zárt.
[SeeMTA - Börtön]: Idő: 36 perc
[SeeMTA - Börtön]: Bírság: 12 500 $
[SeeMTA - Börtön]: Indok: RUM [-20%]
))
>>
Az intézkedés vagy egyéb cselekmény részletes leírása:
<< A fent megnevezett Pénzügyőr semmilyen előzménnyel, jogtalanul intézkedett járőrtársa nélkül.
Elmondása szerint rossz helyen álltam az autómmal, amit már csak a kihallgatás során tudtam meg. Az eljárást a következővel kezdte, idézem "Személyigazolványt kérek". Miután értetlenül kérdezgettem mi ennek az oka, felszólitott, hogy szálljak ki a gépjárműből. Ennek eleget is tettem. Ezek után viszont egyből lesokkolt. Az irataim már nem érdekelték ezek után, egyből berakott a szolgálati autóba. A kihallgatáson többször kértem, had beszéljek egy felettesével, viszont nem volt hajlandó senkit sem odahivni.
A kihallgatás során nem tette világossá, miért kellett sokkolót használnia egy ellenem. Nem hagyott időt, hogy eleget tegyek a felszólitásának. Meg lehetett volna oldani a helyzetet sokkolás nélkül, egy szimpla felszólitással amiért rossz helyen parkolok. Mivel nem volt lehetőségem reagálni, elmagyarázni a helyzetet, ezért jogtalannak és túlzásnak érzem az eljárást.
A kihallgatáson nem kérte az irataim, nem vette fel az adataimat sem, ami azt jelenti valójában nem is érdekelte amiért lesokkolt.
Feleslegesnek tartom ezt a magatartást, az indokolatlan sokklást, amit követően börtönbe kell zárni egy ártatlan embert csak azért, mert rossz helyen várakozott az autójával. >>
Pénzügyőrre tett panaszbeadvány
✉ penzugyorpanasz@nav.hu
Név:
<< Iwan Mikhailov >>
Lakcím (értesítési cím):
<< Montgomery, Winston St. 82. >>
Születési hely,idő:
<< 1990.04.22. >>
Telefonszám:
<< +38-76-866-4510 >>
E-mail cím:
<< iwanm@seemail.com >>
Pénzügyőr neve:
<< Reyes >>
jelvényszáma:
<< 1172 >>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< Blueberry, Zálogház - 2024.01.24. 22:25 >>
Bizonyíték:
<< Szemtanúk a helyszinen, börtönbüntetés
((
[SeeMTA - Börtön]: Lana Reyes börtönbe zárt.
[SeeMTA - Börtön]: Idő: 36 perc
[SeeMTA - Börtön]: Bírság: 12 500 $
[SeeMTA - Börtön]: Indok: RUM [-20%]
))
>>
Az intézkedés vagy egyéb cselekmény részletes leírása:
<< A fent megnevezett Pénzügyőr semmilyen előzménnyel, jogtalanul intézkedett járőrtársa nélkül.
Elmondása szerint rossz helyen álltam az autómmal, amit már csak a kihallgatás során tudtam meg. Az eljárást a következővel kezdte, idézem "Személyigazolványt kérek". Miután értetlenül kérdezgettem mi ennek az oka, felszólitott, hogy szálljak ki a gépjárműből. Ennek eleget is tettem. Ezek után viszont egyből lesokkolt. Az irataim már nem érdekelték ezek után, egyből berakott a szolgálati autóba. A kihallgatáson többször kértem, had beszéljek egy felettesével, viszont nem volt hajlandó senkit sem odahivni.
A kihallgatás során nem tette világossá, miért kellett sokkolót használnia egy ellenem. Nem hagyott időt, hogy eleget tegyek a felszólitásának. Meg lehetett volna oldani a helyzetet sokkolás nélkül, egy szimpla felszólitással amiért rossz helyen parkolok. Mivel nem volt lehetőségem reagálni, elmagyarázni a helyzetet, ezért jogtalannak és túlzásnak érzem az eljárást.
A kihallgatáson nem kérte az irataim, nem vette fel az adataimat sem, ami azt jelenti valójában nem is érdekelte amiért lesokkolt.
Feleslegesnek tartom ezt a magatartást, az indokolatlan sokklást, amit követően börtönbe kell zárni egy ártatlan embert csak azért, mert rossz helyen várakozott az autójával. >>
Aláírás:
<< Iwan Mikhailow >>
<< Iwan Mikhailow >>
Utoljára szerkesztve: