I
idoma2002
>> IC RÉSZ<<
Jelentkező teljes neve:
Ivanovic Edmond
Édesanyja leánykori neve:
Kalovic Karola
Születési helye,ideje:
See-City
Bejelentett lakcíme:
See-City
Telefonszáma:
38761120158481
Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
Igen
Van tapasztalata a munka terén?:
Igen
Önéletrajz (5-10 mondat):
Ivanovic Edmond vagyok, 20 éves. Imádom az autókat, van tapasztalatom bőven vezetésben, sokat taxizok mellette pedig távolsági buszsofőr is vagyok. Szeretnék jelentkezni cégükhöz, imádok vezetni, és emberekkel lenni.
>> OOC RÉSZ<<
Teljes neved:
Iván Dominik
Hány éves vagy?:
17
Játszott perceid száma?:
4480
Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) :
https://see-game.com/index.php?page=profile
Mesélj magadról (5-10 mondat):
Iván Dominik vagyok, 17 éves. A vársosom legjobb gimnáziumába járok. Szeretek kosarazni, autózni a barátaimmal. Sokat szoktam gép előtt is ülni, mivel az informatika irányába szeretnék tovább tanulni. Elég sokat játszok, szívesen dolgoznék az Önök cégébe
Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
Igen
Jelentkező aláírása:
Ivanovic Edmond
Jelentkező teljes neve:
Ivanovic Edmond
Édesanyja leánykori neve:
Kalovic Karola
Születési helye,ideje:
See-City
Bejelentett lakcíme:
See-City
Telefonszáma:
38761120158481
Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
Igen
Van tapasztalata a munka terén?:
Igen
Önéletrajz (5-10 mondat):
Ivanovic Edmond vagyok, 20 éves. Imádom az autókat, van tapasztalatom bőven vezetésben, sokat taxizok mellette pedig távolsági buszsofőr is vagyok. Szeretnék jelentkezni cégükhöz, imádok vezetni, és emberekkel lenni.
>> OOC RÉSZ<<
Teljes neved:
Iván Dominik
Hány éves vagy?:
17
Játszott perceid száma?:
4480
Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) :
https://see-game.com/index.php?page=profile
Mesélj magadról (5-10 mondat):
Iván Dominik vagyok, 17 éves. A vársosom legjobb gimnáziumába járok. Szeretek kosarazni, autózni a barátaimmal. Sokat szoktam gép előtt is ülni, mivel az informatika irányába szeretnék tovább tanulni. Elég sokat játszok, szívesen dolgoznék az Önök cégébe
Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
Igen
Jelentkező aláírása:
Ivanovic Edmond