Ivan Walter jelentkezése az S.G.H. csapatához

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ASLIDER

Újonc
Támogató
2022. 03. 13.
30
11
Miskolc
V4 karakter
Jurij Morozov
LV karakter
-
V2 karakter
-
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Milánnak hívnak, 18 éves vagyok. InGame nevem pedig: Ivan Walter >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 13206 >>
Mi az SGH feladata?
<< SGH feladata a szerveren lévő játékosoknak a kisebb kérdéseit megválaszolni, a problémák megoldásai, illetve ha úgy adódik a helyzet, a nagyobb rangú adminisztrátorok értesítése. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Kis korom óta nagyon szeretek segíteni az embereknek, mindig is a véremben volt az, hogy én az embereknek tudjak valamilyen formában a kedvükre tenni, és segítségemmel megkönnyíteni a dolgukat. Illetve az elérhető óráimat amit a szerveren töltök, tudnám arra fordítani, hogy segítsem a játékosoknak a problémás dolgainak az eligazítását. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Kellő RP tudással rendelkezem, ezzel az emberek elakadását tudnám megsegíteni, mint fent említettem, hogy szeretek az embereknek segíteni, illetve a kellő információt megadni a probléma megoldására. Nagyon pozitív vagyok az emberekkel szemben, így türelmesen tudnám elvégezni az adott szituációt ami kialakul.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< A szerveren fent lévő időm teljes mértékét tudnám a játékosok helybeigazítására fordítani >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív tulajdonságok: Segítőkész, Barátságos, Optimista
Negatív tulajdonságok: Őszinte, Feledékeny, Kíváncsi >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Nem szeretnék, mivel csak a játékosoknak a probléma megoldására szeretném magamat kötelezni. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elsősorban megkérném, hogy tisztán olvassa el a szerverszabályzatot, mivel azzal megelőzheti a szabálysértéseket. Utána elmondanám az alapvető fogalmakat, mint hogyan működik az IC fogalma (In Character - karakteren belül történő dolgok), illetve az OOC fogalma (Out Of Character - karakteren kívül történő dolgok). A /me (a játékon belüli cselekvéseket fogalmazza meg, például: /me előveszi a jegyzetfüzetét), illetve a /do (a játékon belüli történéseket fogalmazza meg például: /do vérzik az orra).>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Tudatnám vele, hogy ehhez nincsen jogosultságom, így ebben a szituációban nem tudok neki segíteni, de közölném vele, hogy dobjon egy PM-et egy Adminisztrátornak egy ID-vel együtt, ezzel megkönnyítve a dolgát. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Amennyiben a fegyver skinnel rendelkezik, szóljon egy Adminisztrátornak, mondja el a történt szituációt és küldjön el neki minden adott bizonyítékot amely a fegyver kapcsán bemutatható. Amennyiben viszont a fegyver nem rendelkezik skinnel, az esetben nem történt szabályszegés. >>

• Tetszik
Reactions: Lac

kyle.

frère
2019. 01. 10.
2 486
9 022
21
LV karakter
Duncan Howell
Szia. Lapod nem lett rossz véleményem szerint, viszont elég kevés játszott perccel rendelkezel. Van 2 friss adminjailed is. Sok sikert azért.

• Tetszik
Reactions: FalleN. és ASLIDER

ASLIDER

Újonc
Támogató
2022. 03. 13.
30
11
Miskolc
V4 karakter
Jurij Morozov
LV karakter
-
V2 karakter
-
Szia. Lapod nem lett rossz véleményem szerint, viszont elég kevés játszott perccel rendelkezel. Van 2 friss adminjailed is. Sok sikert azért.
Kedves Kyle, azok a szituációk amikbe belekeveredtem nem voltak szándékosak, rosszkor voltam rossz helyen. De megbántam amit elkövettem, és tanulok a hibáimból. Köszi a véleményedet. :)

• Tetszik
Reactions: kyle.

Doki

Fórum Császár
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 660
4 701
V4 karakter
Dr Julian Rauschenberg
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

• Tetszik
Reactions: kyle.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.