Ivan Styles SGH jelentkezési lapja

DriftV4

Fórum betyár
Támogató
2022. 01. 07.
1 008
507
21
Nagyegyháza
www.youtube.com
V4 karakter
Ivan Styles
LV karakter
Marco Posey
V2 karakter
Marco Posey
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Marosi Bencének hívnak 21 éves vagyok. Ingame nevem Ivan Styles.
Hány játszott perccel rendelkezel?
A lap megírásának idején 34.604 perccel rendelkezem.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
A játékosok kisebb kérdéseinek a megválaszolása, adminisztrátorok segítése evvel.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretnék a játékosoknak segíteni a játékmenetben, ha kérdésük van, illetve ha elakadnak egy folyamatban.
Miért pont téged válasszunk?
Türelmes, és segítőkész vagyok a játékoskkal, próbálom a tapasztalaim, és az információim által segíteni őket.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Hétköznap 2 óra, hétvégén 3 óra
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Empatikus, segítőkész, türelmes
Negatív: Szétszort, stresszes, túlzottan érzékeny/érzelmes

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Ha adódik rá lehetőség, átgondolnám hogy ez a feladatkör belefér e abban a pillanatban az időmbe, illetve felmérném a képeségeimet, hogy realista módon tudjak döntést hozni.
Természtesen van bennem ambició, de tisztában vagyok avval, hogy az SGH és az admin nagy felelősséggel járó feladatkor.

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Elmagyaráznám neki a szerver legfontosobb szabályait, amit egy kezdő játékosnak feltétlenül tudnia kell. Ezek körül számomra a legfontosabbak elmondani: MG,DM,RK,OOC-ic kevésre. Megmutanám számára továbbá a /do /me helyes használatát, illetve a /megpróbál placedo parancsot. Ez nagyon fontos az RP színesítésében.

Az alapvető helyek bemutatása: Szervízek, benzinkút, Kórház, és élmény helyként a seering
Report használatának helyes kezelése
A civil munkák részletes bemutatása

A játékosoknak én a könyebb megérthetőség érdekében sokszor videókkal segíteném őket, azon véleménen vagyok, hogy vizulisan sokkal könyebb megérteni a játékmenetet.
Bármilyen kérdés esetén a játékosok rendelkezésre állnék, összeségében így mutatnám be a kezdő játékosoknak a szerver alapjait.

Utoljára szerkesztve: