- 2022. 01. 07.
- 1 009
- 521
- 21
- V4 karakter
- Ivan Styles
- LV karakter
- Marco Posey
- V2 karakter
- Marco Posey
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Marosi Bencének hívnak 21 éves vagyok. Ingame nevem Ivan Styles.
Hány játszott perccel rendelkezel?
A lap megírásának idején 34.604 perccel rendelkezem.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
A játékosok kisebb kérdéseinek a megválaszolása, adminisztrátorok segítése evvel.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretnék a játékosoknak segíteni a játékmenetben, ha kérdésük van, illetve ha elakadnak egy folyamatban.
Miért pont téged válasszunk?
Türelmes, és segítőkész vagyok a játékoskkal, próbálom a tapasztalaim, és az információim által segíteni őket.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Hétköznap 2 óra, hétvégén 3 óra
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Empatikus, segítőkész, türelmes
Negatív: Szétszort, stresszes, túlzottan érzékeny/érzelmes
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Ha adódik rá lehetőség, átgondolnám hogy ez a feladatkör belefér e abban a pillanatban az időmbe, illetve felmérném a képeségeimet, hogy realista módon tudjak döntést hozni.
Természtesen van bennem ambició, de tisztában vagyok avval, hogy az SGH és az admin nagy felelősséggel járó feladatkor.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Elmagyaráznám neki a szerver legfontosobb szabályait, amit egy kezdő játékosnak feltétlenül tudnia kell. Ezek körül számomra a legfontosabbak elmondani: MG,DM,RK,OOC-ic kevésre. Megmutanám számára továbbá a /do /me helyes használatát, illetve a /megpróbál placedo parancsot. Ez nagyon fontos az RP színesítésében.
Az alapvető helyek bemutatása: Szervízek, benzinkút, Kórház, és élmény helyként a seering
Report használatának helyes kezelése
A civil munkák részletes bemutatása
A játékosoknak én a könyebb megérthetőség érdekében sokszor videókkal segíteném őket, azon véleménen vagyok, hogy vizulisan sokkal könyebb megérteni a játékmenetet.
Bármilyen kérdés esetén a játékosok rendelkezésre állnék, összeségében így mutatnám be a kezdő játékosoknak a szerver alapjait.
Utoljára szerkesztve: